סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

ריח רע במפשעה

kaly
לפני 10 שנים • 2 ביוני 2014

בעד הגישה הכנה

kaly • 2 ביוני 2014
תסביר לה יפה ובעדינות,שלהפרשות שלה יש ריח לא נעים,שכדאי שתיגש לרופא,כי כפי שרשמה לפני הגברת,זה בדר"כ מעיד על פטריה או זיהום באזור.
תהיה עדין,תציע אפילו להתלוות אליה.

אולי יהיה קצת לא נעים,אבל עם הבנה וסובלנות מצידך,החוסר נעימות תדחק הצידה והאכפתיות שלך תעזור לה לטפל במהירות בעצמה.
נערגומיבן39
לפני 10 שנים • 3 ביוני 2014

שולט אמיתי

נערגומיבן39 • 3 ביוני 2014
אפשר באמת לרמוז לה בצורה עדינה ומתחשבת ואולי אפילו להחזיק לה את היד תוך כדי - שזה בערך עצות האחיתופל שכל הנשים הפטפטניות האלה נתנו לך, פחות או יותר - או - אפשר פשוט לקחת את העניינים בידיים ולפתור את הבעייה בצורה החלטית ונחרצת, תוך כדי גילוי אסרטיביות, חוש מנהיגות ותכונות של שולט אמיתי!
kaly
לפני 10 שנים • 4 ביוני 2014

Re: שולט אמיתי

kaly • 4 ביוני 2014
נערגומיבן39 כתב/ה:
אפשר באמת לרמוז לה בצורה עדינה ומתחשבת ואולי אפילו להחזיק לה את היד תוך כדי - שזה בערך עצות האחיתופל שכל הנשים הפטפטניות האלה נתנו לך, פחות או יותר - או - אפשר פשוט לקחת את העניינים בידיים ולפתור את הבעייה בצורה החלטית ונחרצת, תוך כדי גילוי אסרטיביות, חוש מנהיגות ותכונות של שולט אמיתי!

אני אפילו לא אתחיל.... שיהיה.... icon_evil.gif
קצת חנון קצת מופרע​(מתחלף)
לפני 10 שנים • 4 ביוני 2014

אפשר פשוט לומר לה

לומר לה אבל בעדינות כמובן מבלי לפגוע.
או לבקש להתקלח יחד לפני האקט.
Malvina​(נשלטת)
לפני 10 שנים • 6 ביוני 2014
Malvina​(נשלטת) • 6 ביוני 2014
איך אפשר להדלק על מישהי שהריח שלה לא מושך אותך?
kaly
kaly • 6 ביוני 2014
Murochka כתב/ה:

באופן כללי,הייתי יכולה להסכים איתך אבל... זה לא שהיא לא מכירה בקיומו של הדאודורנט או הבושם/קרם הגופ וכו'... יש לה כנראה בעייה רפואית.
יותר מזה,הבן אדם נמשך אליה אל כללותה ולא רק אל האבר מין שלה.
ויותר מזה!! זו בעייה ברת טיפול-בגלל זה הוא יעזוב בחורה שמוצאת חן בעיניו?

מודה שמוצאת את ההודעה שלך קצת תמוהה icon_rolleyes.gif
Mary Jane
Mary Jane • 6 ביוני 2014
Murochka כתב/ה:

איך אפשר? ובכן, אם היינו חיות, נאמר, קופים, סביר להניח שהדבר לא היה מסתייע. אבל אנחנו בני אדם, וריח הוא רק אחד מהגורמים המביאים אותנו להימשך או להירתע מאדם מסוים. ספציפית, דובר בניחוח לא נעים מאיבר המין - דבר שניתן לרוב להתגבר עליו באמצעות טיפול נאות.

נראה לי שברור כי בנות ובני אדם לא מסתכמים בניחוח שמפיץ איבר מינם, בתקופה מסוימת של חייהם. יש להם עולם פנימי, תקוות, חלומות, חיוך, מבט, אינטליגנציה, רגישות, זיכרונות ילדות - וכל זה שווה יותר מאפיזודה חולפת... לא? (:
Malvina​(נשלטת)
Mary Jane כתב/ה:
Murochka כתב/ה:

איך אפשר? ובכן, אם היינו חיות, נאמר, קופים, סביר להניח שהדבר לא היה מסתייע. אבל אנחנו בני אדם, וריח הוא רק אחד מהגורמים המביאים אותנו להימשך או להירתע מאדם מסוים. ספציפית, דובר בניחוח לא נעים מאיבר המין - דבר שניתן לרוב להתגבר עליו באמצעות טיפול נאות.

נראה לי שברור כי בנות ובני אדם לא מסתכמים בניחוח שמפיץ איבר מינם, בתקופה מסוימת של חייהם. יש להם עולם פנימי, תקוות, חלומות, חיוך, מבט, אינטליגנציה, רגישות, זיכרונות ילדות - וכל זה שווה יותר מאפיזודה חולפת... לא? (:

כנראה בתגובה שלך רצית להגיד שאת בשלב אבולוציוני מתקדם יותר מאנשים אחרים, רחוקה יותר מהקופים.
אני לא מכירה אותך, וזה לא נראה לי יפה מצידך.
כאשר מדובר במשיכה מינית קודם כל פיזיולוגיה.
והלוואי אם היית צודקת!
אז ככל שאישה מתקדמת בגיל, לומדת, צוברת ניסיון חיים וחוכמה ונעשית עמוקה יותר, היא מושכת יותר? לא!
בגילי המתקדם אני יכולה להגיד לך את זה בוודאות icon_smile.gif

ולגבי נושא השירשור – קיימת גם אופציה שאין לה שום בעיה רפואית ולא היגיינית והכל אצלה בסדר, רק שהריח שלה הוא לא נעים ל-יודע ומאמין.
Mary Jane
Mary Jane • 6 ביוני 2014
[quote="Murochka"][q"]
Murochka כתב/ה:

כנראה בתגובה שלך רצית להגיד שאת בשלב אבולוציוני מתקדם יותר מאנשים אחרים, רחוקה יותר מהקופים.
אני לא מכירה אותך, וזה לא נראה לי יפה מצידך.
כאשר מדובר במשיכה מינית קודם כל פיזיולוגיה.
והלוואי אם היית צודקת!
אז ככל שאישה מתקדמת בגיל, לומדת, צוברת ניסיון חיים וחוכמה ונעשית עמוקה יותר, היא מושכת יותר? לא!
בגילי המתקדם אני יכולה להגיד לך את זה בוודאות icon_smile.gif

ולגבי נושא השירשור – קיימת גם אופציה שאין לה שום בעיה רפואית ולא היגיינית והכל אצלה בסדר, רק שהריח שלה הוא לא נעים ל-יודע ומאמין.

מרוקה, מתנצלת בפנייך אם יצא לי מתנשא או פוגעני, זו לא הייתה כוונתי. כתבתיעל בני אדם באופן כללי, הרחוקים, כך נראה, מרחק-מה מבעלי חיים בשיקוליהם - ללא כל ניסיון לרמוז משהו עליי או על המשתתפים בדיון.

אני מסכימה שלפיזיולוגיה יש מקום חשוב במשיכה המינית, ולא טענתי אחרת. אלא שלטעמי במשיכה המינית ובמשיכה בכלל לבני ובנות אדם, יש גורמים נוספים אשר מכריעים את הכף, מעבר למימד הפיזי. באופן זה, אישה יפה מאוד, אך בעלת תכונות אופי שליליות, גינונים ירודים ו/או אינטליגנציה נמוכה, יכולה בקלות להיות לא מושכת בעליל, ואישה בעלת תכונות וכישורים מעולים, עשויה עדיין להיות מאוד מושכת, גם אם מי מאיבריה לא מדיף ניחוח שושנים. בניגוד למה שמנסים למכור לנו בשלטי חוצות ובפרסומות, לדעתי, בתשוקה ובעוררות מינית מה שחשוב הוא המכלול, השלם, מה מביא איתו האדם - איש או אישה - ולא איבר ספציפי.

שאלתך המקוריתץ הייתה "איך אפשר להדלק על מישהי שהריח שלה לא מושך אותך" - ובכן, כשאתה נמשך לכל היתר, ומגלה מאוחר יותר, במהלך מפגש מיני, שהריח מאיבר המין אינו לטעמך, הדבר לא בהכרח יחבל במשיכה שלך לאותו אדם באופן בלתי הפיך. אתה מסוגל להבין, שדברים כאלה הרבה פעמים ניתנים לטיפול, שמדובר בעניין שיתכן והוא חולף, ובניגוד לבעלי-חיים, שכל מה שהם מסתמכים עליו הוא החושים וההווה, אתה יכול להפעיל מערכת שיקולים מתקדמת יותר, לצפות עתיד בו המכשול העומד בפניך (היינו, הריח הרע) יוסר, להתייעץ בפורומים כיצד ניתן לפתור את הבעיה וכו' (:
Malvina​(נשלטת)
מרי, אבל גם אני לא טענתי שאין שום דבר אחרת חוץ מחוש ריח.
וכמובן אני לא בוחרת חברים לפי הריח. אבל כאשר זה מגיע למיטה, זה כן משהו שיכול לדחות אותי למרות הכל.