בלוסום(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
Re: ומה פסול
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
בלוסום(לא בעסק) • 10 ביולי 2014
שחארזאד כתב/ה: stormy skies כתב/ה: שחארזאד כתב/ה: אני לפני המון שנים הייתי "אגדה אורבנית" כזאת
זה בול שיט. כל אישה יכולה לזייף אורגזמות יזומות ולא יזומות. הבעיה מתחילה כאשר אנחנו מאמינות לעצמנו. בלהיות כל כך טוטאלית וציתנית עם מישהו אם זה האופי שלי? אני לא מדברת על ציתנות וטואליות. אני מדברת על גבולות עצמיים ושימור עצמי ואני מדברת על היכולת לתת את עצמך ואת השליטה בגוף שלך לאדם אחר. אחד שאני בוררת בקפידה. אל תשליכי את עברך עלי בבקשה.. |
|
Syat I Afterwind |
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
10 ביולי 2014
Syat I Afterwind • 10 ביולי 2014
אני לא יודע מה אפשרי ומה לא אפשרי במקרה המסוים הזה, אבל אני יוצא מנקודת הנחה שדברים מאוד
יוצאי דופן הם אפשריים גם איפה שרובנו לא מסוגלים לעשות אותם בכלל. אני חושב שעל-פניו זו אמירה מובנת מאליה, אבל בתחומים מסוימים אנחנו מרשים לעצמנו לשכוח, אז: כדי לחזק את מה שקונטרפונקט אמרה, וים הוף, "איש הקרח", ככל הנראה מסוגל לשלוט בחום הגוף של עצמו. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%99%D7%9D_%D7%94%D7%95%D7%A3 אני מביא אותו כדוגמא כי הוא מחזיק בשיאי עולם מבוקרים. בכל הנוגע ללגמור תוך זמן קצר ובלי לגעת: http://www.xvideos.com/video1688934/hands_free_cum אם זה לא מספיק, האינטרנט מלא בסרטונים אחרים מהסוג, חלקם אמינים פחות וחלקם הרבה יותר. וכנקודה אחרונה, PGAD: http://en.wikipedia.org/wiki/Persistent_genital_arousal_disorder הפרעה בה איברי מינה של אישה נמצאים בגירוי מתמיד. אני מביא את ההפרעה הקיצונית הזו כדי להזכיר שבמקרים קיצוניים פחות (ובמקרים מזיקים הרבה, הרבה פחות), יש אנשים שפשוט מגורים יותר או אחרת מאחרים. לא משנה כמה חלקנו מגורים תמידית, זה לא אומר שאנחנו מגורים כמו במקרה הנ"ל, ולא משנה כמה חלקנו "טוטאליים", זה לא אומר שזה מתבטא באותה האינטנסיביות המינית שנשים מסוימות כאן מתארות - לטוב ולרע. |
|
Crybaby(נשלטת) |
לפני 10 שנים •
12 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
12 ביולי 2014
Crybaby(נשלטת) • 12 ביולי 2014
שחארזאד כתב/ה: אני לפני המון שנים הייתי "אגדה אורבנית" כזאת
זה בול שיט. כל אישה יכולה לזייף אורגזמות יזומות ולא יזומות. הבעיה מתחילה כאשר אנחנו מאמינות לעצמנו. |
|
קונטרפונקט{ShayDav} |
לפני 10 שנים •
12 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
12 ביולי 2014
קונטרפונקט{ShayDav} • 12 ביולי 2014
שחארזאד כתב/ה: קונטרפונקט כתב/ה: זה לא שכנוע עצמי או הלך רוח- זה היה עוד לפני שרציתי לרצות אדם מלבדי, מהיום שבו למדתי כיצד להביא את עצמי לשם ללא מגע.
ישנם אנשים המסוגלים להעלות טמפרטורת גוף באמצעות מחשבה, ועוד כל מיני דברים מדהימים שלאנשים סקפטיים נראים כמו זיוף. אולי את זייפת, לא אומר שאחרות לא מסוגלות. לבטל הרגשה של מישהי זה לא קצת קיצוני? פעם דיברתי בדיוק כמוך. עבר לי. אני זאת לא את- את לא מכירה את הגוף שלי, את היכולות שלי, ואת הרגשות שלי. אני אף פעם לא מתנגדת לשמוע דעה של מישהי אחרת, אבל אם את מבטלת כל מה שאני מרגישה, אני לא יכולה לדון איתך בכבוד. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 10 שנים •
12 ביולי 2014
מבחינתי,
לפני 10 שנים •
12 ביולי 2014
בלוסום(לא בעסק) • 12 ביולי 2014
הדבר העצוב ביותר הוא, שבמקום בו אנחנו סוף סוף יכולות לקבל גושפנקא ושחרור, במקום בו אנחנו יכולות להמריא ולשחרר את עצמנו ולתת את עצמנו לחלוטין לאדם אחר,
במקום זאת, אנחנו חוזרים אחורה, עובדה שהתגובה האהובה ביותר בשרשור אומרת ההפך המוחלט מכך. אני אמשיך להתמסר בצורה טוטאלית לאנשים שאני בוררת בקפידה. אני אמשיך להיות השפחה שאני - כי זה משחרר אותי וכי זה עושה לי כל כך הרבה יותר טוב בחיים. עצוב לי לראות את הדואליות שבמסר שאנשים פה מעבירים. |
|
Syat I Afterwind |
לפני 10 שנים •
12 ביולי 2014
Re: מבחינתי,
לפני 10 שנים •
12 ביולי 2014
Syat I Afterwind • 12 ביולי 2014
stormy skies כתב/ה: הדבר העצוב ביותר הוא, שבמקום בו אנחנו סוף סוף יכולות לקבל גושפנקא ושחרור, במקום בו אנחנו יכולות להמריא ולשחרר את עצמנו ולתת את עצמנו לחלוטין לאדם אחר,
במקום זאת, אנחנו חוזרים אחורה, עובדה שהתגובה האהובה ביותר בשרשור אומרת ההפך המוחלט מכך. אני אמשיך להתמסר בצורה טוטאלית לאנשים שאני בוררת בקפידה. אני אמשיך להיות השפחה שאני - כי זה משחרר אותי וכי זה עושה לי כל כך הרבה יותר טוב בחיים. עצוב לי לראות את הדואליות שבמסר שאנשים פה מעבירים. אני לא חושב שמישהו כאן מטיל ספק בעצם בטוטאליות שלך, אבל אני מסכים איתך שיש כאן מסר כפול. חוסר האמון שמופנה לעיתים קרובות כלפי נשים שאומרות שהן נהנות ממה שאנחנו קוראים לו BDSM הוא בעייתי, וזה מובן לנו. אנחנו יודעים שיש נשים שחשבו שהן אוהבות שמצליפים בהן, מקללים אותן או קושרים אותן לשעות, עד שהן גילו שהכל היה טעות אחת גדולה. חלקן רימו את עצמן בצורה מעצבנת אבל יחסית לא מזיקה, ואצל אחרות זה ממש אולץ עליהן, וכל החוויה הייתה אונס אחד ארוך. ובכל זאת, ברור לנו לגמרי שיש כאן הרבה נשים שכן, בכנות מוחלטת ובדעה צלולה, אוהבות שמצליפים בהן, מקללים אותן או קושרים אותן לשעות - להציע שבגלל שנשים אחרות לא נהנות מזה אז גם הנשים כאן מרמות את עצמן נראה לנו אבסורדי, אני חושב. הבאתי מוקדם יותר בעמוד הזה דוגמאות לסיבות בגללן אני מקבל את האפשרות, לכל הפחות, שאורגזמות ממילים הן אפשריות, ולא משנה לכמה נשים אחרות זה בלתי אפשרי. |
|
חסר לב(שולט) |
לפני 10 שנים •
13 ביולי 2014
לפני 10 שנים •
13 ביולי 2014
חסר לב(שולט) • 13 ביולי 2014
כשאתה מגיע לעומק מספיק עם בת הזוג/ פרטנרית שלך לאחר מספיק סשנים מלאים בבטחון ואהבה
אז כן היא תתפרק ברגע שתשמע המילה תיגמרי ,ואם היא כבר בסאב ספייס , אז מולטי אורגזמה, הברות לא ברורות , ערסול בתנוחה עוברית עם אצבע בפה,אלו תופעות שכיחות. ולך שחרזד אני מאחל הרבה אהבה . למרות שיש מי שאומר שאין כמו אהבה ראשונה . |
|
מנטה וניל |
לפני 10 שנים •
16 באוג׳ 2014
Re: שאלה לחברותי הנשלטות
לפני 10 שנים •
16 באוג׳ 2014
מנטה וניל • 16 באוג׳ 2014
מנטה וניל כתב/ה: מסתובב פה בקהילה סיפור מופלא על שליטה מנטלית ופיזית כל כך עמוקה שהשולט יכול לפקוד על הנשלטת שלו ובמילה בלבד היא תגמור.
מעניין אותי האם מדובר באגדה אורבנית או מקרים מציאותיים באמת. מישהי חוותה על בשרה? טוב. קודם לצטט את עצמי זה מצחיק. אבל בוא נעבור לעיקר. כתבתי את ההודעה הזו קצת מעל לחודש. חודש וחצי במקס'. ומאז כמה השתנה.. ועכשיו אני יכולה לענות בעצמי על השאלה שלי. כן. בהחלט אפשר. נכון, אני זקוקה לפור פליי מטורף לפני (פיזי ו/או מנטלי). אבל אז כשהמאסטר נותן את הפקודה ואני כל כך מוכנה ומרוגשת ונמצאת שם ורוצה לרצות אותו (וכמובן גם רוצה לגמור ), אז זה קורה. Voilà! |
|
Cultivate(שולט) |
לפני 10 שנים •
23 בספט׳ 2014
לפני 10 שנים •
23 בספט׳ 2014
Cultivate(שולט) • 23 בספט׳ 2014
שחארזאד כתב/ה: קונטרפונקט כתב/ה: לא אגדה אורבנית, עניין של היכרות של השולט עם הגוף והנפש שלך, והיכרות של עצמך עם היכולות שלך. גם תלוי עד כמה את רגישה.
אצלי אמנם זה לוקח טיפה זמן אם זה ללא מגע (פשוט סופר מ10 עד 0, ורק ב0 מותר לי), אבל זה בהחלט אפשרי. זה לא "זיוף", אלא אורגזמה ממשית על כל תכונותיה והרגשותיה. אנחנו מסוגלות לשכנע את עצמנו בהמון דברים. זה עיניין של הלך רוח. הרשו לי לתת לכן דעה מהצד השני,בנות. ברור שזה משחק!!! חלק מזה לפחות (וחבל למי שלא). כמו כל מערכת יחסים תמיד יש עליות ומורדות והמשחק זה דרך לשמר את הסטטוס הקיים מבלי לפחד מהגבולות. למח יש דרכים משלו...ולא נרחיב בנושא כל היחסים האלה בנויים על משחק,וזיוף זה כלי מאוד חשוב. כשולט אני יודע שיש זיוף זה מקובל וזה בסדר אבל אני מחפש את המעבר... ועם העבודה הנכונה ולחיצה על הכפתורים המתאימים.. הזיוף זה דרך לפתיחה של רגשות,אין מה לעשות המח עקשן צריך לעבוד עליו הרי זו המטרה האמיתית שלשמה האקט הזה החל כמה ימים לפניי עבדת ככ קשה לא תתני לעצמך להנות ? |
|
z i n i |
לפני 10 שנים •
29 בספט׳ 2014
אין גבול לטימטום...
לפני 10 שנים •
29 בספט׳ 2014
z i n i • 29 בספט׳ 2014
אם הטפשות היתה מחלה כואבת ..
אוחחחחחח |
|