סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אזעקה בשמונה בבוקר

שוסי
לפני 10 שנים • 15 ביולי 2014
שוסי • 15 ביולי 2014
שפחון,הוא שלח לך הודעות נאצה פרטיות כי נתת לי לייק?!

אוי,זה גדול.
פור גוד
פור גוד • 15 ביולי 2014
אדון וחבר - כל הפאתוס הפטריוטי שלך מאד מרגש אותי. וכמעט שיורדות לי עכשיו בגללך דמעות של בכי פטריוטי במורד לחיי, כמו שקורה לי תמיד - אני לא יכול לשלוט בזה ! - בכל פעם שאני שומע את שירת ההמנון לפני משחקיה של נבחרת הכדורגל הכושלת שלנו (:
אבל אני באופן אישי, ואני לא יודע בקשר אלייך, מרגיש מאד לא נעים – וזו לשון המעטה – בגלל מה שצה"ל הפך להיות - צבא פחדני, שמפציץ מהאוויר בצורה מקוממת לגמרי, ואחראי להרג המוני די חסר הבחנה של אזרחים - דברים שתמיד הקפדנו להימנע מהם, כמעט בכל מחיר.
וכל הגישה הברוטלית והפחדנית הזאת החלה, כנודע, כבר במבצע "עופרת יצוקה", שניהל אהוד ברק האופורטוניסט, ושבו נעשו, כפי שזכיתי לראות במו עיני, דברים שהיו ממש - אבל ממש - על הרמה של פשעי מלחמה ( ישר לביהמ"ש בהאג, כמו שאומרים! ). אבל כמובן שלא זה המקום להרחיב עליהם את הדיבור. מי שיודע - יודע. ומי שלא יודע - יותר טוב לו ככה.

אבל באופן כללי יותר ( או על רמה פילוסופית-מהורהרת יותר), ואני לא מאמין שאני הולך לצטט עכשיו את אושו, אבל אין מה לעשות, הוא אמר את זה יפה, האמת היא ( בלשונו ) ש " רק אנשים לא מאושרים אפשר לשכנע להילחם אחד בשני.”
ומכיוון שמרבית האנשים בישראל הם בפירוש אנשים לא מאושרים, לשון המעטה; ומכיוון שמרבית האנשים בעזה הם אנשים לא מאושרים, לשון המעטה – עימותים מטומטמים, מלחמות מיותרות, והרג הדדי אידיוטי הנם בלתי נמנעים לפי שעה.
הרי מספיק רק להסתכל רבע שנייה בפרצופים מלאי הטינה והמירמור של האנשים שנוהגים בכל יום חזרה מהעבודה על נתיבי איילון בשעה שמונה בערב ( הבטיחו להם פעם שההתפתחות הטכנולוגית תצמצם את שעות העבודה שלהם, הא ? ), או לראות את האור בעיניים שיש לכל האנשים בת"א שמתגודדים יחדיו בחדרי מדרגות כאשר הסירנה העירונית מתחילה לצפור, ושסוף כל סוף יכולים להרגיש קצת פחות ניכור וקצת יותר סולידריות אחד עם השני... כדי להבין כמה כולם במזרח התיכון המטומטם המילטנטי והחם-מדי שלנו רק חיכו לזה שתהיה כבר איזו מלחמה קטנה. ולא חשוב שהיא נראית כמו קאוור משעמם ובלתי-מוצלח למלחמת המפרץ. העיקר, איזו מלחמה קטנה...
הרי גם לשדרנים במשדרי-החדשות בטלוויזיה ( וכמובן שגם לאנשים המתלהבים בטיילת של ראשון או אשדוד שמתראיינים אליה ) יש נצנוץ מוזר של אושר ושל סיפוק בעיניים...

נ.ב-
פטריוטיות בכלל - אם כבר עברנו לדיון ברמה פילוסופית מהורהרת יותר ( עברנו, כן ? ) - תמיד נראתה לי, אני מוכרח לומר, כמו ביטויי לרמה ירודה ביותר של נאורות.
כי עצם הרעיון שאני אמור להרגיש קרוב יותר למישהו – לא חשוב כמה הוא טיפש, רשע, קמצן, רמאי, מכוער, חסר-כישרון וכולי וכולי - אך-ורק מפני שהוא נולד לידי באותה הטריטוריה – עצם הרעיון הזה הוא כל כך מטופש, כל כך עקום, שאולי רק בגיל 18, כאשר הייתי עסוק עדיין מעל לראשי בביסוס גבריותי הרעועה והרפופה, אפשר היה לשכנע אותי להאמין בו – להאמין בו מספיק כדי לגרום לי לעשות שרות-קרבי שהיה בטוח לא פחות מרשים – אם לא הרבה יותר! ( בכל זאת, שאלת גבריותי הרעועה עמדה אז על הפרק ! )– משל AV, הגולנצ'יק (:
A v​(שולט)
A v​(שולט) • 15 ביולי 2014
פור גוד כתב/ה:
אדון וחבר - כל הפאתוס הפטריוטי שלך מאד מרגש אותי. וכמעט שיורדות לי עכשיו בגללך דמעות של בכי פטריוטי במורד לחיי, כמו שקורה לי תמיד - אני לא יכול לשלוט בזה ! - בכל פעם שאני שומע את שירת ההמנון לפני משחקיה של נבחרת הכדורגל הכושלת שלנו (:
אבל אני באופן אישי, ואני לא יודע בקשר אלייך, מרגיש מאד לא נעים – וזו לשון המעטה – בגלל מה שצה"ל הפך להיות - צבא פחדני, שמפציץ מהאוויר בצורה מקוממת לגמרי, ואחראי להרג המוני די חסר הבחנה של אזרחים - דברים שתמיד הקפדנו להימנע מהם, כמעט בכל מחיר.
וכל הגישה הברוטלית והפחדנית הזאת החלה, כנודע, כבר במבצע "עופרת יצוקה", שניהל אהוד ברק האופורטוניסט, ושבו נעשו, כפי שזכיתי לראות במו עיני, דברים שהיו ממש - אבל ממש - על הרמה של פשעי מלחמה ( ישר לביהמ"ש בהאג, כמו שאומרים! ). אבל כמובן שלא זה המקום להרחיב עליהם את הדיבור. מי שיודע - יודע. ומי שלא יודע - יותר טוב לו ככה.

אבל באופן כללי יותר ( או על רמה פילוסופית-מהורהרת יותר), ואני לא מאמין שאני הולך לצטט עכשיו את אושו, אבל אין מה לעשות, הוא אמר את זה יפה, האמת היא ( בלשונו ) ש " רק אנשים לא מאושרים אפשר לשכנע להילחם אחד בשני.”
ומכיוון שמרבית האנשים בישראל הם בפירוש אנשים לא מאושרים, לשון המעטה; ומכיוון שמרבית האנשים בעזה הם אנשים לא מאושרים, לשון המעטה – עימותים מטומטמים, מלחמות מיותרות, והרג הדדי אידיוטי הנם בלתי נמנעים לפי שעה.
הרי מספיק רק להסתכל רבע שנייה בפרצופים מלאי הטינה והמירמור של האנשים שנוהגים בכל יום חזרה מהעבודה על נתיבי איילון בשעה שמונה בערב ( הבטיחו להם פעם שההתפתחות הטכנולוגית תצמצם את שעות העבודה שלהם, הא ? ), או לראות את האור בעיניים שיש לכל האנשים בת"א שמתגודדים יחדיו בחדרי מדרגות כאשר הסירנה העירונית מתחילה לצפור, ושסוף כל סוף יכולים להרגיש קצת פחות ניכור וקצת יותר סולידריות אחד עם השני... כדי להבין כמה כולם במזרח התיכון המטומטם המילטנטי והחם-מדי שלנו רק חיכו לזה שתהיה כבר איזו מלחמה קטנה. ולא חשוב שהיא נראית כמו קאוור משעמם ובלתי-מוצלח למלחמת המפרץ. העיקר, איזו מלחמה קטנה...
הרי גם לשדרנים במשדרי-החדשות בטלוויזיה ( וכמובן שגם לאנשים המתלהבים בטיילת של ראשון או אשדוד שמתראיינים אליה ) יש נצנוץ מוזר של אושר ושל סיפוק בעיניים...

נ.ב-
פטריוטיות בכלל - אם כבר עברנו לדיון ברמה פילוסופית מהורהרת יותר ( עברנו, כן ? ) - תמיד נראתה לי, אני מוכרח לומר, כמו ביטויי לרמה ירודה ביותר של נאורות.
כי עצם הרעיון שאני אמור להרגיש קרוב יותר למישהו – לא חשוב כמה הוא טיפש, רשע, קמצן, רמאי, מכוער, חסר-כישרון וכולי וכולי - אך-ורק מפני שהוא נולד לידי באותה הטריטוריה – עצם הרעיון הזה הוא כל כך מטופש, כל כך עקום, שאולי רק בגיל 18, כאשר הייתי עסוק עדיין מעל לראשי בביסוס גבריותי הרעועה והרפופה, אפשר היה לשכנע אותי להאמין בו – להאמין בו מספיק כדי לגרום לי לעשות שרות-קרבי שהיה בטוח לא פחות מרשים – אם לא הרבה יותר! ( בכל זאת, שאלת גבריותי הרעועה עמדה אז על הפרק ! )– משל AV, הגולנצ'יק (:

הנה הכיעור שדיברתי עליו. יפה נפש שלא נעים לו לשמוע דיעה אחרת ראייה אחרת הולך ישר למהות...משמע נסיונות עלובים של העלבה.

כדורגל לא ממש מעניין אותי אז נמשיך הלאה. הייתי בלא מעט מקומות עמדתי מול לא מעט ערבים. מעולם לא התנהגנו בצורה לא ראויה. ממחסום שכלל בדיקות גופניות ועד סיום התקלות והעברת גופות מחבלים. כמו חובש גולני שרץ בכל כוחו משקיע את כל היידע שלו על מנת להציל מחבל שרק לפני רגע ניסה להרוג אותו. טייסי צה"ל שמבטלים ירי בגלל שראו אזרחים. ועוד.

לא רק אתה היית שם היו עוד.ואני די בטוח שאתה לא לוחם ולא היית מעולם. אבל כאן הדף סופג הכול. ואתה יכול להגיד ולכתוב מה שבא לך.. כן אני פטריוט ואוהב את המדינה שלי ועצם העובדה שזו מבחינתך נקודה ללעג אומרת המון. על מי אתה ומה אתה. אבל את דיברי ההבל שלך ראינו לא מעט.

להבדיל ממך אני כן רואה בצבא שליחות ממדרגה ראשונה וחשובה. מפקד כוחות נאטו קולונל אנגלי עמד אחרי עופרת יצוקה באום וסיפר מה ראה מהצבא הישראלי כמה התאמצו לא לפגוע באזרחים ונמנעו מלבצע דברים שהיו חשובים אך ורק מין הערך הזה.

עוד מימי ה101 אריק שרון הטביע את המושג הזה של שמירת חיים אזרחיים ולא מעט חיילים שלנו נפגעו בגלל שנכנסו לבית ללא ירי על מנת לא לפגוע באזרחים.

דיברי הבלע שלך כלפי כולם הנהגים החיילים האזרחים כולם שאתה מתאר כמלאי טינה ומירמור בפקקים..וואללה גם אני נוסע בפקקים האלה ורואה תמונה אחרת לחלוטין.

לא משנה כמה מכוער קמצן רע אידיוט ועוד האדם שגר מימיני אני כן אעזור וכן ארגיש אליו הרבה יותר מחויבות בגלל שהוא יהודי. ועל זה תעיד השכנה שלי שאני לא סובל אך במטחים האחרונים הדבר הראשון שעשיתי זה לרוץ לראות שהיא וילדיה בסדר.

השנאה העצמית שלך כל כך ברורה מהמילים שלך.אתה מתעב את עצמך ואת הסובבים אותך . המירמור שלך כל כך ברור. שרק רחמים בליבי עליך ומאחל לך בריאות הנפש.

נ.ב

אל תדאג לגבריות שלך.

היא לא קיימת.
פור גוד
פור גוד • 15 ביולי 2014
אתה באמת חצוף בצורה שלא תיאמן, א'. וגם מתלהם..
קרא שוב, וקרא טוב, את מה שכתבתי , ושים לב גם לנימה ההומוריטטית שבה זה נכתב, אם אתה בכלל מסוגל לזה כרגע ( כי מה שמאפיין אנשים פאנטיים הוא שהם חסרי חוש הומור, ותמיד ובמיוחד ביחס למה שהם פאנאטיים לגביו )- לא אמרתי בשום מקום שאנחנו בתור מדינה לא רשאים להגן על עצמנו. אני הגנתי על המדינה הזאת לא פחות ממך. וכדאי שתאמין בזה, חתיכת חצוף אחד.

אבל מהתגובה המתלהמת, הלא-עניינית, והלא-מעניינת שלך אני מסיק את המסקנה שכבר הגעתי אליה מזמן בקשר אלייך - יש לך איי.קיו לא-מי-יודע-מה גבוה, השכלה לא-משהו, ויכולת הפשטה על-הפנים.
ולכן - הדיון איתך פשוט עקר (:
A v​(שולט)
A v​(שולט) • 15 ביולי 2014
פור גוד כתב/ה:
אתה באמת חצוף בצורה שלא תיאמן, א'. וגם מתלהם..
קרא שוב, וקרא טוב, את מה שכתבתי , ושים לב גם לנימה ההומוריטטית שבה זה נכתב, אם אתה בכלל מסוגל לזה כרגע ( כי מה שמראפיין אנשים פאנטיים הוא שהם חסרי חוש הומור, ותמיד ובמיוחד ביחס למה שהם פאנאטיים לגביו )- לא אמרתי בשום מקום שאנחנו בתור מדינה לא רשאים להגן על עצמנו. אני הגנתי על המדינה הזאת לא פחות ממך. וכדאי שתאמין בזה, חתיכת חצוף אחד.

אבל מהתגובה המתלהמת הלא-עניינית, והלא-מעניינת שלך אני מסיק ראת המסקנה שכבר הגעתי אליה מזמן בקשר אלייך - יש לך איי.קיו לא-מי-יודע-מה גבוה, השכלה לא-משהו, ויכולת הפשטה על-הפנים.
ולכן - הדיון איתך פשוט עקר (:

חחח הנה שוב ברגע שעונים לך לא כמו שציפית...אתה יורד לתחתונים.

למה זה לא מפתיע..?

לא רואה הומור בדבריך. רואה מילים קשות ורעות כנגד חיילי צהל.

רואה רוע פשוט רוע. תקרא לי פנאט ממך זו מחמאה. אני לא רואה דאגה למדינה בתור דבר רע. אתה כן. זה הבדל עצום בנינו.המילה נאצי גם מצחיקה חלק מהאנשים.אני לא משתמש בה.
לדבר על טייסי צה"ל כפי שדיברת..רק מראה מי ומה אתה.

הגעת למסקנה..אני זוכר כמה בכית לי בפרטי על כל מיני..ואלי ניגשת לעצה. והנה בגלל "מקלחת" אחת אני כבר חסר השכלה ועוד.. עוד פעם אם הייתי צריך ציון ממך אולי הייתי חושב להיעלב. אבל אתה יבחוש קטן שלא ממש מזיז ולא ממש משפיע.

אני די בטוח שאם אי פעם היית במחסום אז אתה מאלה שהיכו והשפילו את הערבים שעברו. אבל הסיכוי שהיית במחסום.. נו טוטו לוטו..

אני די בטוח שאתה היית גג גובניק.וגם לרובם יש לי הערכה.לא אליך.

אני חצוף כן. רוצה לנסות לחנך אותי?
רפאל
רפאל • 15 ביולי 2014
אדון שפחון כתב/ה:
לא יודע, רפאל.
פעם, לגמרי בתום לב, עשיתי לייק למישהי (רמז: היא הגיבה גם פה בשרשור) שתיקנה אותי ע"ג הפורום, בנוגע לכך שהיא לא סובלת אותך לא בשל דעותייך (כפי שבטעות פירשתי מהודעותיכם ההדדיות בפורום), או לכל הפחות לא רק בשל דעותייך. ואז חטפתי ממך (בהודעות פרטיות) מקלחת של צוננים, על איך העזתי לעשות לה לייק ועוד להביע את דעתי שאינה תואמת לדעתך באותו שרשור. ממש חוצפה...
וגם פה אתה מתבטא כנגד מי שלא חושב כמוך בביטול ובזילזול. ועוד משחק אותה (שוב, כמו אז) נפגע מדברי נאצה שהופנו כלפיך. ובאותה נשימה אתה נתלה על ענפים גבוהים (מה ענפים, צמרות) של עליונות מוסרית, אל מול כל הברברים צמאי הדם שאנחנו, עלובי החיים, שאיננו חושבים כמוך.

לא יודע..

מה בעצם אתה מנסה להשיג ?

מר רגשי נחיתות הגיע. היה אפשר לנחש כי ברגע שתרגיש רוח גבית, ומספיק בטוח בחברת ההמון, תגיע. תמיד כאוכל נבלות, שמתגנב בעליבות ומטיח את הרפש שלו בשביל לרומם מעט את הדימוי העצמי הנמוך שלו.

הרי הצעתי לך: לך ללקק לסושי, ותחוש את טעמו של שמאל רדיקלי אמיתי.
גולוסקלפרה​(נשלט)
לפני 10 שנים • 16 ביולי 2014
גולוסקלפרה​(נשלט) • 16 ביולי 2014
והנה, נחשף פרצופו האמיתי של האיש, ושפתו הנקיה כמי נהר הגנגס הצלולים.

מה קרה? נגעו לך בנקודה רגישה?
אין לי שום קשר ליחסים בינך ובין סושי, ואין לי שום עניין ברגשי השנאה העצמית העמוקים שהיא מעוררת בך.
רפאל
לפני 10 שנים • 16 ביולי 2014
רפאל • 16 ביולי 2014
חריין קטן, אלו כבר כמה שנים שאתה מחפש כל הזדמנות כדי ללכלך עלי. תמיד בשפלות ותמיד בעליבות. לא מסוגל להשתתף בדיון, לא מספיק חכם בשביל להבין אחרים או בשביל לנסח טיעון משלו, ואפילו לא מספיק גבר בשביל ללכלך עלי לבדך. תמיד מחפש בפחדנות רוח גבית באיזה שרשור שהתחמם. זה ברור לכל בר דעת שאתה סובל מרגשי נחיתות כלשהם ביחס אלי. ככל הנראה יש לך סיבה לחוש רגשי נחיתות, וככל הנראה במציאות אפילו לא הייתי משתין עליך. אבל כאן, והיום, אני כן אשתין עליך. ואם תמשיך לחרבן, אני אמשיך להשתין עליך, הבנת?

אם חשבת שאני פצפיסט, ושאני מאמין שלא צריכים להגיב כנגד ירי טילים, או כנגד חריינים כמוך, טעית.