סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך עוברים מונילי לשלב הבא

ziza
לפני 9 שנים • 4 בינו׳ 2015

איך עוברים מונילי לשלב הבא

ziza • 4 בינו׳ 2015
יש גבר שאני נפגשת איתו כשאישתו נוסעת מטעם העבודה לחו"ל. ההכרות שלנו שיטחית וזה מתאים לי (כי זה מרגיש כמו טיפול ולא רומן בסתר אז אני פחות בסרטים מזה).
אני מגיעה, מתפשטת, מין (ונילי), מתלבשת הולכת.
יש לי נורא חשק להכניס לו סטירה ולהכניס קצת בדס"מ. אני לא יודעת אם פשוט לתת לו את הסטירה, או להתחיל בסטירות קטנות ואז אחת גדולה ולהגיד לו שהוא אידיוט, טמבל. או שעדיף לדבר איתו קודם על מה שאני רוצה??
אבל אם נדבר על זה קודם אז זה יאבד את ההפתעה. אני רוצה לראות אותו בהלם.

מצד שני לא רוצה לאבד אותו אם הוא לא בקטע. יש לו יתרונות אדירים. יש לו בית פרטי, חנייה שלא רואים את האוטו מהכביש ואישתו נוסעת הרבה לחו"ל. גם הוא עצמו סימפטי, לא סרקסטי, נקי, מראה חיצוני סביר. זה פעם ראשונה שאני מרשה לעצמי מישהו רק בגלל שהתנאים כל כך טובים icon_confused.gif
מבט לעיניים​(שולט){amy}
לפני 9 שנים • 4 בינו׳ 2015
לדעתי עדיף לדבר איתו קודם ...
אבל אולי לא כשי להתחיל מסטירה אלא מחלקים יותר מקובלים ולהוביל לאט לסטירה למשל קשירת ידיים כיסוי עיניים וטיזינג מטורף וכשאת מגלה שהוא בקטע אז כשהוא מתחצף נסי את הסטירה
סמרטי
לפני 9 שנים • 12 בינו׳ 2015

הציעי משהו ונילי עם קריצה

סמרטי • 12 בינו׳ 2015
בקשי ממנו שיעסה את כפות רגלייך ותזרקי לו בחיוך שאם לא יבצע עבודה ראויה תסטרי לו... לפי התגובה תראי אם יש לו ראש פתוח או ראש כבוש באחוריו icon_smile.gif)
אופק בהיר{לא}

סטירה...

אופק בהיר{לא} • 12 בינו׳ 2015
...את נהדרת... בדרך הנכונה...

תמצי את החיים... בכיף...
רז78{מלאך שחור}

תזהרי מזה

רז78{מלאך שחור} • 12 בינו׳ 2015
אם את לא רוצה לאבד אותו, דברי איתו קודם על העניין.

היתה לי מישהי כמוך שרצתה להכניס בדסמ לקשר ונתנה לי סטירה באמצע סקס ובאותו רגע ממש הקשר ביננו נגמר ולא חזר לעולם כפי שהיה.

מי שונילי ונילי, תוודאי שהוא מעוניין בהתנסויות חדשות לפני שאת מכניסה אותן למיטה, בעיקר כאלו שכוללות כאב והשפלה.
    התגובה האהובה בשרשור