שליטה מרחוק(שולטת) |
לפני 9 שנים •
23 בינו׳ 2015
כניעה או כמיהה ?
לפני 9 שנים •
23 בינו׳ 2015
שליטה מרחוק(שולטת) • 23 בינו׳ 2015
יש לי תחושה, שחלק גדול המנשלטות באתר באות ממקום של חוסר.
אהבה קרבה אנושיות בן זוג לחלוק חיים איתו לא שאין להן צד של כניעה. יש. ויחד עם זאת, הכניעה היא יותר כמיהה לבן זוג. לאהבה. לחום. אז בסדר. מובן למה "נשואים הם קו אדום". זה ברור. השאלה היא - האם פה המקום לחפש אהבה וזוגיות? כמה מערכות יחסים אמיתיות נוצרו פה - וכמה הן החזיקו מעמד ? |
|
the rain song |
לפני 9 שנים •
23 בינו׳ 2015
לפני 9 שנים •
23 בינו׳ 2015
the rain song • 23 בינו׳ 2015
יש לי הרגשה שאתה כותב את זה בעקבות סירובים שאתה מקבל עקב היותך נשוי ואתה מנסה לשכנע את אותן סרבניות
ולעניין, האתר הזה טוב למציאת אהבה וזוגיות כמו כל אתר אחר. יש כאן זוגות שנשואים ומאושרים הרבה שנים אחרי שהכירו כאן יש כאן זוגות שהיו ואינם ותוך כדי נהנו זה מזו עד מאוד יש כאן המוני סטוצים שהיו ויהיו ויש אנשים שהכרויות זה בכלל לא הקטע שלהם והם נמצאים כאן כי בסך הכל נורא כיף כאן. יש הרבה מה לקרוא, יש אפשרות לדבר עם כל מיני אנשים ויש כאן סיכוי מעולה למצוא חברים. סתם חברים, בלי אהבה וזוגיות ובלי סקס אפילו. מה שבטוח שהאתר הזה אינו אתר פסיכולוגיה ואין צורך לנסות להבין את הסיבות של כל אחד ואחת כאן להמצאותו כאן. סיפוק לאותה כמיהה אפשר לחפש במיליון מקומות אחרים, לא רק כאן. ואולי יש כאן גברים ונשים שאכן זה המניע שלהם - אז מה? מה לא בסדר בזה? אני לא יודעת מה אחוז הזוגות היציבים שנוצרו כאן אבל אני לא בטוחה שהוא קטן מאחוז הזוגות שנוצרו בג'יי דייט או פייסבוק או כל אתר אחר. |
|
Patient dom(שולט) |
לפני 9 שנים •
23 בינו׳ 2015
פרופילית
לפני 9 שנים •
23 בינו׳ 2015
Patient dom(שולט) • 23 בינו׳ 2015
היי..
העלית סוגיה מעניינת מאוד, שאלת האם זה המקום לחפש אהבה,זוגיות? אז כך .תאווה בהחלט ,זוגיות אפשרי[אם כי לזמן מוגבל] אהבה ? זו מילה גדולה חזקה ,שלא בטוח שאנחנו משתמשים בה תמיד על כל המשתמע ממילה גדולה זו. אין ספק שיש פה שימוש מוגזם עד מטומטם במילה אהבה אצל נישלטות,כן אחרי סאשן או מקסימום שניים ,"הם אוהבות" אולי חלום פנטזיה תאוות בשרים בטוח,אהבה בטוח שלא. אבל נורא כייף לחשוב כך ובטח לשווק את זה לאתר הצמא. שרה תחתונה הרבה "חופות" כדת משה או אחרות לא יצאו מפה.תאוות? כיד המלך או המלכה. חח |
|
שלגי |
לפני 9 שנים •
23 בינו׳ 2015
לפני 9 שנים •
23 בינו׳ 2015
שלגי • 23 בינו׳ 2015
the rain song כתב/ה: יש לי הרגשה שאתה כותב את זה בעקבות סירובים שאתה מקבל עקב היותך נשוי ואתה מנסה לשכנע את אותן סרבניות
ולעניין, האתר הזה טוב למציאת אהבה וזוגיות כמו כל אתר אחר. יש כאן זוגות שנשואים ומאושרים הרבה שנים אחרי שהכירו כאן יש כאן זוגות שהיו ואינם ותוך כדי נהנו זה מזו עד מאוד יש כאן המוני סטוצים שהיו ויהיו ויש אנשים שהכרויות זה בכלל לא הקטע שלהם והם נמצאים כאן כי בסך הכל נורא כיף כאן. יש הרבה מה לקרוא, יש אפשרות לדבר עם כל מיני אנשים ויש כאן סיכוי מעולה למצוא חברים. סתם חברים, בלי אהבה וזוגיות ובלי סקס אפילו. מה שבטוח שהאתר הזה אינו אתר פסיכולוגיה ואין צורך לנסות להבין את הסיבות של כל אחד ואחת כאן להמצאותו כאן. סיפוק לאותה כמיהה אפשר לחפש במיליון מקומות אחרים, לא רק כאן. ואולי יש כאן גברים ונשים שאכן זה המניע שלהם - אז מה? מה לא בסדר בזה? אני לא יודעת מה אחוז הזוגות היציבים שנוצרו כאן אבל אני לא בטוחה שהוא קטן מאחוז הזוגות שנוצרו בג'יי דייט או פייסבוק או כל אתר אחר. חסכת לי תגובה. בדיוק כמו שאמרת |
|