אורלי(שולטת) |
לפני 9 שנים •
20 בפבר׳ 2015
BORDELLO FETISH PARTY – ORLY'S BIRTHDAY - הלילה 20.2.15
לפני 9 שנים •
20 בפבר׳ 2015
אורלי(שולטת) • 20 בפבר׳ 2015
חברים יקרים, אני רוצה להזמין אתכם לחגוג איתי את יום הולדתי ביום שישי ה - 20.2.15 בשעה 23:30 במועדון הדאנג'ן במסיבת בורדל אדומה שמחה והפקה מטורפת Orly's Fetish Parties במחשוף עמוק, מציגים: BORDELLO FETISH PARTY – ORLY'S BIRTHDAY מסיבה חושנית ופטישיסטית במיוחד לילה שכולו ביריות, גרביונים וצעיפי נוצות תאורה אפלולית אדומה ואוירה סקסית עם המון מצב רוח קינקי ושובב סקרנים כבר לדעת מה מצפה לכם? זה בדיוק הזמן להוציא את התלבושות הכי סקסיות מהארון כי התלבושות הכי מושקעות והכי יפות יזכו בפרסים הבאים: שובר על סך 400 ₪ לקניה ב – NOX חנות האופנה הפטישיסטית המובילה רח' אבולפיה 5, ת"א https://www.facebook.com/nox.telaviv פרסים רבים סקסיים ושווים מחכים לכם מתנת החנות מס' 1 בישראל לציוד ואביזרי סאדו ופטיש FetishDeal רח' בר כוכבא 1 ת"א www.fetishdeal.co.il על הבמה משחקים קינקיים והופעות פטיש ההופעה המרכזית של הלילה: סשן רב משתתפים עם טוויסטים מפתיעים מעבר לכל זה, הצוות השובב והאוהב שלי מכינים הפתעות משלהם ומסרבים לגלות לי במה מדובר בעמדת הדי.ג'יי עם סטים אפלים, קטלניים וסקסיים במיוחד Dj Shachar Shapiro & Dj Nadav יחכו לכם עם מוזיקה מפתה, אירוטית ומשובחת Dance, Ebm, Alternative, Synthpop, Electro, Dark, Sexy Strict Dress Code תפתיעו אותנו! אדום, חושפני, ביריות, גרביונים, נוצות, סקסי, פטישיסטי, שחור ואדום, עור, ויניל, לטקס, גותי, מחוכים, פנטזיה, קינקי מינימום: שחור מלא (חולצה ומכנס) הכניסה בהרשמה מראש בלבד ובדרס קוד המפורט כניסה: לחברי מועדון - 50 ש"ח לכל השאר - 60 ש"ח ניתנת עדיפות בכניסה לחברי המועדון. הכניסה לבליינים מזדמנים הינה על בסיס מקום פנוי ובכפוף לשיקול דעתם של בעלי הליין, המועדון והסלקטורית בכניסה. פתיחת דלתות: 23:30 מחכים לכם, אורלי וצוות הליין |
|