GalaBar(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
תחליף.
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
GalaBar(נשלטת) • 1 במרץ 2015
לפני הכל אספר לכם על האדון שלי. הוא חזק, גבוהה, אסרטיבי וכריזמתי. הוא היחיד שמצליח לעורר בי את התחושות האלה שאני מרגישה. הוא מבין ואכפתי אך גם יודע להעמיד אותי על מקומי כשצריך ויודע בדיוק איך לתפעל את הגווף שלי בשביל להביא אותי למצבים מטורפים כאלה של רטיבות בלתי נגמרת ורצון לעוד ממנו. הוא משגע אותי ואותה מידה שומר על השפיות שלי. הוא האדם שאני הכי מעריצה, היחיד שאי פעם ישבתי בגללו שעות מול הפלאפון בשקיקה כשאני מחכה לעוד הודעה שתגיע.
לאחרונה עברתי ניתוח שהשאיר אותי לא כשירה זמנית לעמוד לצרכי האדון שלי. אני מתייסרת על זה כל הזמן וחוששת מריחוק שעלול להיווצר או אי שביעות רצון מצדו.. אם יגיעו מצבים כאלה אני אשבר. לכן החלטתי לחפש מישהי שתחליף אותי ותדע לספק אותו כמו שמגיע לו. ותאמינו לי שמגיע לו. אם יש מעוניינות או אדונים שיסכימו לתרום את שפחתם אשמח להודעה או מייל! |
|
Brave girl |
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
Re: תחליף.
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
Brave girl • 1 במרץ 2015
GalaBar כתב/ה: לפני הכל אספר לכם על האדון שלי. הוא חזק, גבוהה, אסרטיבי וכריזמתי. הוא היחיד שמצליח לעורר בי את התחושות האלה שאני מרגישה. הוא מבין ואכפתי אך גם יודע להעמיד אותי על מקומי כשצריך ויודע בדיוק איך לתפעל את הגווף שלי בשביל להביא אותי למצבים מטורפים כאלה של רטיבות בלתי נגמרת ורצון לעוד ממנו. הוא משגע אותי ואותה מידה שומר על השפיות שלי. הוא האדם שאני הכי מעריצה, היחיד שאי פעם ישבתי בגללו שעות מול הפלאפון בשקיקה כשאני מחכה לעוד הודעה שתגיע.
לאחרונה עברתי ניתוח שהשאיר אותי לא כשירה זמנית לעמוד לצרכי האדון שלי. אני מתייסרת על זה כל הזמן וחוששת מריחוק שעלול להיווצר או אי שביעות רצון מצדו.. אם יגיעו מצבים כאלה אני אשבר. לכן החלטתי לחפש מישהי שתחליף אותי ותדע לספק אותו כמו שמגיע לו. ותאמינו לי שמגיע לו. אם יש מעוניינות או אדונים שיסכימו לתרום את שפחתם אשמח להודעה או מייל! את רוצה את זה באמת?שתהיה מישי אחרת שתזדיין איתו?שתיגע בו?שתפנק אותו?שתישן איתו? או שזה הוא בעצם רוצה... ואת בלית ברירה... |
|
the rain song |
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
the rain song • 1 במרץ 2015
GalaBar כתב/ה: לפני הכל אספר לכם על האדון שלי. הוא חזק, גבוהה, אסרטיבי וכריזמתי. הוא היחיד שמצליח לעורר בי את התחושות האלה שאני מרגישה. הוא מבין ואכפתי אך גם יודע להעמיד אותי על מקומי כשצריך ויודע בדיוק איך לתפעל את הגווף שלי בשביל להביא אותי למצבים מטורפים כאלה של רטיבות בלתי נגמרת ורצון לעוד ממנו. הוא משגע אותי ואותה מידה שומר על השפיות שלי. הוא האדם שאני הכי מעריצה, היחיד שאי פעם ישבתי בגללו שעות מול הפלאפון בשקיקה כשאני מחכה לעוד הודעה שתגיע.
לאחרונה עברתי ניתוח שהשאיר אותי לא כשירה זמנית לעמוד לצרכי האדון שלי. אני מתייסרת על זה כל הזמן וחוששת מריחוק שעלול להיווצר או אי שביעות רצון מצדו.. אם יגיעו מצבים כאלה אני אשבר. לכן החלטתי לחפש מישהי שתחליף אותי ותדע לספק אותו כמו שמגיע לו. ותאמינו לי שמגיע לו. אם יש מעוניינות או אדונים שיסכימו לתרום את שפחתם אשמח להודעה או מייל! הנה מסוג השרשורים שבחיים לא יצליחו לשכנע אותי שזה אמיתי. גבר כל כך מוצלח ומוכשר, מבין ואכפתי באמת לא יכול להיות הגון דיו כדי לתת לבת הזוג שלו להבריא בנחת מניתוח? |
|
GalaBar(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
רוצה להשאיר אותו שלי וזה מיוזמתי לבד.. מצד שני מרגישה שזאת גם חובתי.. התפקיד שלי זה להשאיר אותו מסופק ומרוצה ומאושר.. זה מה שעושה לי טוב. אם אני לא יכולה להיות שם בשביל לעשות את זה המינינום בשבילו זה למצוא לו מחליפה.. ותאמיני לי שהייתי מעדיפה להיות שם במקומה! הוא מדהים בצורה קיצונית ובגלל זה רע לי כשאני לא יכולה לתת את המקסימום..:
|
|
GalaBar(נשלטת) |
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
רוצה להשאיר אותו שלי וזה מיוזמתי לבד.. מצד שני מרגישה שזאת גם חובתי.. התפקיד שלי זה להשאיר אותו מסופק ומרוצה ומאושר.. זה מה שעושה לי טוב. אם אני לא יכולה להיות שם בשביל לעשות את זה המינינום בשבילו זה למצוא לו מחליפה.. ותאמיני לי שהייתי מעדיפה להיות שם במקומה! הוא מדהים בצורה קיצונית ובגלל זה רע לי כשאני לא יכולה לתת את המקסימום..:
|
|
Brave girl |
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
לפני 9 שנים •
1 במרץ 2015
Brave girl • 1 במרץ 2015
[quote="GalaBar"]רוצה להשאיר אותו שלי וזה מיוזמתי לבד.. מצד שני מרגישה שזאת גם חובתי.. התפקיד שלי זה להשאיר אותו מסופק ומרוצה ומאושר.. זה מה שעושה לי טוב. אם אני לא יכולה להיות שם בשביל לעשות את זה המינינום בשבילו זה למצוא לו מחליפה.. ותאמיני לי שהייתי מעדיפה להיות שם במקומה! הוא מדהים בצורה קיצונית ובגלל זה רע לי כשאני לא יכולה לתת את המקסימום..:[/quote
כן כן... מה אני אגיד לך? מטעויות לומדים אז אולי לפחות תלמדי מהטעות שאת עושה בהצלחה |
|