G-O-L-D(שולט) |
לפני 20 שנים •
1 באוג׳ 2004
ברנדינג
לפני 20 שנים •
1 באוג׳ 2004
G-O-L-D(שולט) • 1 באוג׳ 2004
אני שונא לשתות.
זה עושה לי רע. לא, את האמת זה עושה לי טוב. אני מחוייך, נעים, צוחק, הופך חרמן ללא גבולות, בדרן. כן, זה לא רע בכלל. אבל אני שונא לשתות, אני שונא את זה, כי כשאת שם, ישובה מולי, שתויה, מחוייכת וזרועו שלו סביבך, איני יכול לעמוד לכאב הזה. כמו עכשיו, משהכוהל התמוסס בדם התמוססה עמו גם החומה שסביב לבי. את האמת, אני מעדיף את עצמי כבוי רגש בנוכחותך. פשוט כך, רובוט. רובוט מעלה אבק בפינת חדר. אני אוהב את הכוהל בדם, אני רק לא אוהב אותו כשאת לצדי. ואת, את יודעת את זה. אני רואה את המבט שלך. את יודעת שאני יודע. אני יודע שאת יודעת. היית שלי בעבר, לא תהיי בעתיד. למה את שואלת? עונש. אם לי כואב, יכאב. אבל אם אני כואב את תהפכי כבויה. בחרת? תמותי בהרהור... הרהור את שואלת? הממ... הרי זה הפשוט מכל... ההרהור שבפספוס. אחרי הכול, אין כאב גדול ממנו. וזה, זה עונשך. * "מה אתה רוצה?" "לא יודע, תביא איזה רעיון..." "רעיון למה?" "רעיון שירומם את רוחי..." "פשוט", הוא מחייך. "דבר איתי". "קח לך מישהי נחמדה". "נו". "לך איתה לים". "אוקי". "הפשט אותה". "אוקי". "קח מדבקות וגזור אותן בצורת אותיות שמך". "נו..." "הדבק עליה ותן לה להשתזף לפחות שלוש שעות" "ו..." "ו?" הוא מחייך מופתע. "כן ומה זה אמור לתת לי?" "בתום השיזוף תוריד את המדבקות, השם שלך עליה לפחות לכל הקיץ. זה לא קעקוע, זה לא הטלת מום, אבל זה בהחלט סוג של ברנדינג..." הוא מחייך. "נאה", אני משיב לו בחיוך. "נו, אז..." הוא פורש ידיו לצדדים, "קח לך אישה ודפוק בה ברנדינג", עולה קולו ללחן שיר של איינשטין במילים חדשות. "סופרמן אחי, אם הניו-יורק טיימס היה יודע שאתה כאן בישראל, ועוד נוהג כשם שאתה נוהג, וואי וואי וואי מה היה קורה לאמריקה". "מה היה קורה בראדר?" "מהפך". "מהפך?" "כן". "למה?" "כי אתה, אם לא הבנת, אתה הברנדינג שלהם..." * טלי אמרה לי יום אחד שאני אהבת חייה. יצא לי לחשוב עליך טלי, יצא לי לחשוב... זה לא קורה לי הרבה, לחשוב, אבל ככה באיזו הזיה רגעית, שאלתי את עצמי, אם אני אהבת חייך, מהם חייים? |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 20 שנים •
1 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 באוג׳ 2004
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 1 באוג׳ 2004
זהב יקר.
הפעם לקרא אותך היה לי קשה. חוץ מזה, הרעיון של ברנדינג בשמש הוא אלוף. רק שהשמש מסוכנת אתה יודע. וכן, אין דבר יותר כואב מההרהור שבפספוס.. אין. ועדיין נהנתי... |
|
abcd |
לפני 20 שנים •
1 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
1 באוג׳ 2004
abcd • 1 באוג׳ 2004
מצוין כהרגלך.
|
|
שלושוחציבלילה(שולטת) |
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
רעיון מדהים. מעניין אם יש דרך לעשות ברנדינג במרתף מחושך ותאו
לפני 17 שנים •
1 ביולי 2007
שלושוחציבלילה(שולטת) • 1 ביולי 2007
ותאורת ניאון.
אולי איזו חשיפה של כמה דקות כל יום למנורת שיזוף. ובשאר הזמן חושך. אני צריכה למצוא מישהו שעובד מהבית. איזה סופר צללים, שגם יעשה לי הגהה לתסריט באותה הזדמנות. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
venus in our blood(שולטת) • 3 ביולי 2007
עצוב. מאוד.
(לא קל לקרוא אותך ככה,זהובון..) |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
מקבי(מתחלף) • 3 ביולי 2007
וואו, נקרו-פוסט לפנים. הקטע הנ"ל בין כ-3 שנים.
|
|
Mephisto(שולט) |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
Mephisto(שולט) • 3 ביולי 2007
מקבי כתב/ה: וואו, נקרו-פוסט לפנים. הקטע הנ"ל בין כ-3 שנים.
זה הופך את שלושוחציבלילה לנקרופוסטילית? מ. |
|
Bent |
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
נקרו פוסט
לפני 17 שנים •
3 ביולי 2007
Bent • 3 ביולי 2007
אבל השמוק ידע / יודע לכתוב.
יוחזר סופרמן לכלוב לאתר. |
|