סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיה שהגשמתי לעצמי

marian
לפני 9 שנים • 19 במרץ 2015

פנטזיה שהגשמתי לעצמי

marian • 19 במרץ 2015
פעם ראשונה שאני כותבת פה...
לא יודעת אם זה המקום המתאים אבל בכל זאת רציתי לשתף...
היי שמי מריאן בת 26 אני דו מינית ואני אוהבת להיות נשלטת!
המון זמן הייתה לי פנטזיה מאוד מסוימת.. זה אולי ישמע מוזר אבל לכל אחת יש את הפנטזיות שלה...
הפנטזיה שלי הייתה להיות קשורה ליד אמא שלי!
היחסים שלי עם אמא שלי מאוד בעייתיים ותמיד יש לנו מריבות ומשום מה תמיד חרמן אותי שהיא תראה אותי קשורה... לא יודעת למה זה גרם לי להיות כל כך חרמנית המחשבה הזאת של להיות חסרת אונים ושהיא תראה אותי במצב הזה... אז תכננתי לפרטי פרטים מבצע מסויים שבו אני אהיה קשורה ליד אמא שלי... אז ככה לאמא שלי יש בן זוג כבר הרבה שנים (ההורים גרושים) ואני והבן זוג שלה בכאסח כבר שנים.. כל היום מריבות וקללות... יום אחד אמא שלי אמרה לי שנוסעים לאילת לטקס צבאי של אחי (הוא משרת במג"ב אילת) וידעתי שניסע באוטו יחד עם הבן זוג של אמא שלי... גם ידעתי שניסע באוטו של אחי וידעתי בידיוק איפה המפתחות של האוטו שלו... אני כמובן שיחקתי אותה שאין מצב שאני באה לנסיעה הזאת אבל אמא שלי אמרה לי שאין לי הרבה ברירה ושאני חייבת לבוא! אז תכננתי את הפנטזיה שלי לנסיעה הזאת והתפללתי שהיא תצליח...
יום לפני הנסיעה לקחתי את המפתות של האוטו וירדתי לחניה פתחתי את האוטו.. לקחתי מהבית חבלים (יש לי אוסף) ובד כזה או אפשר להגיד בנדנה שחורה ושמתי אותם ליד השמשה של הרכב ממש מול הנהג... סגרתי את האוטו ועליתי חזרה הביתה ושמתי את המפתחות במקום...
יצאתי באוטו ערב למועדון והשתכרתי לי וחיכיתי לבוקר להגשים סוף סוף את הפנטזיה שלי...
הגיע הבוקר.. 7 בבוקר... אני כבר ערה ואמא שלי צועקת לי יאללה להתעורר!! ואני שוב משחקת אותה שאני לא באה ואמא שלי צועקת לי אם את לא באה את עפה מהבית הזה! אני מחייכת לעצמי ואומרת טובבבב אני מתארגנת... היה יום חם אש באותו יום. לבשתי ג'ינס צמוד צמוד עם עקבים שחורות וגופיה ירוקה כהה צמודה צמודה והייתי ניראת פצצה וכל זה בישביל הפנטזיה הגדולה שלי שחיכיתי לה כל כך הרבה זמן! ואז יצאתי מהחדר ואמא שלי אומרת לי בוקר טוב לך אנחנו באיחור אז יאללה לאוטו יוסי (הבן זוג של אמא שלי) מחכה כבר שעה למטה... ואז ירדנו לאוטו אני ואמא שלי.. אני ישבתי לבד מאחורה יוסי נהג ואמא שלי ישבה לידו... ואז יוסי שואל את אמא שלי מזה החבלים האלה אז אמא שלי אמרה לו עזוב זה כנראה של בן (אחי) אז הוא אומר אוקיי והתחיל את הנסיעה...
התחלנו את הנסיעה לאילת מבת ים... שמחתי שהם לא לקחו את החבלים וזרקו אותם או משהו כזה.. והחבלים נשארו בידיוק באותו מקום... בערך 10 דקות אחרי תחילת הנסיעה התחלתי את המשימה שלי שבכלל לא ידעתי אם היא תצליח... כמו שאמרתי קודם אני ויוסי לא מדברים בכלל ואם כן אז זה רק קללות ומריבות שפעם אחת אפילו הגיעו כמעט למכות... אז 10 דקות אחרי תחילת הנסיעה ושאני אגב חרמנית רצח! התחלתי לעצבן אותו ולהגיד לו תעצור לי פה אני צריכה שירותים.. ואז אמרתי לו שישים לי מוזיקה באוטו (הוא שונא לשמוע מוזיקה בנסיעה) ואז הדלקתי סיגריה באוטו והוא התחיל להתחרפן ממני... בערך שעה בנסיעה ואני מעלה הילוך בלשגע אותו.. אני מתחילה להגיד לאמא שלי מה הוא נוהג באוטו של אחי ומי הוא בכלל שהוא בא לטקס הזה.. ואמא שלי אומרת לי די מריאן תירגעי...
אני מתחילה לעשן לו לתוך השמשה של הרכב והוא מעיף לי את הסיגריה החוצה ואני מדליקה עוד אחת וגם מקללת אותו תוך כדי... ואז הוא אומר לאמא שלי שהוא עוצר בצד ומוריד אותי.. אז שיחקתי אותה ואמרתי להם שסבבה אני יורדת ואני אסתדר.. אז אמא שלי אומרת אין סיכוי ושאני באה לטקס הזה בכל מחיר! אז הוא המשיך בנסיעה ואני שמחתי למרות שלא הראתי את זה...
הרגע הגדול קרה בערך שעתיים לנסיעה.. התחלתי ממש לשגע אותו וקיללתי אותו (לא אכתוב את הקללות פה) והוא ממש נהיה אדום בפנים מרוב עצבים.. ואז זה קרה!! הוא עצר בצד את האוטו ואני רואה אותו לוקח את החבלים ואת הבנדנה השחורה ויוצא מהאוטו... פה התחלתי להגיד לאמא שלי שאני שונאת אותו ושיש לי פה ושאני אגיד מה שבא לי ואף אחד לא ישתיק אותי! ואז הוא פתח את הדלת איפה שאני ישבתי ואמרתי לו מה אתה חושב שאתה עושה... ואז!!!! הוא פשוט שם לי את הבנדנה השחורה בפה וקשר לי אותה מאחורי השיער.. מיד סגרתי את השפתיים והתחלתי לעשות אממ אממ ממממ.. ואז הוא לקח לי את הידיים וקשר לי אותם מקדימה (אני תכננתי מאחורה אבל לא משנה) ואז הוא קשר לי חבל נוסף מסביב לכתפיים ובחבל האחרון הוא קשר לי את הרגליים...
כל הזמן הזה אמא שלי צופה מתוך המושב הקדמי.... פה הרגשתי שהפנטזיה באמת מתגשמת!!
זה לקח אולי 2 דקות כל הקשירה הזאת.. אחרי שהוא קשר אותי הוא ישב לידי ואמר לאמא שלי שלא הייתה לו ברירה ושהוא היה חייב לעשות את זה... ואני עושה אממ אממ והוא אומר תשתקי!
ואז הוא יוצא מהאוטו ונכנס למושב שלו ואמא שלי מסתכלת עליי ואני עלייה והיא אומרת לי תראי למה גרמת.. היא לא ידעה כמה אני מאושרת מבפנים.. אגב באותו רגע גמרתי...
ואז הוא המשיך בנסיעה ואני בדקות הראשונות של הנסיעה עוד עשיתי קצת רעשים אממ ממ אמממ
ואמא שלי כל הזמן מסתכלת עליי ואני עליה ואז היא פתאום מוציאה לי את הבנדנה מהפה..
אז אמרתי לה "אמא אני מתחננת תשחררי אותי" והיא מסתכלת על יוסי והוא מיד הסתובב והחזיר לי את הבנדנה לפה ואני שוב אממ ממ ממ ושוב גמרתי. אוייייי זה כל כך חרמן אותי מה שקרה שם...
אגב סתם שתדעו שבגלל שהוא קשר לי את הידיים מקדימה אז בתאכלס יכולתי להוציא בעצמי את הבנדנה מהפה אבל מן הסתם שיחקתי אותה שאני לא יכולה...
בכל מקרה הנסיעה המשיכה והיה לנו עוד שעה בערך להגיע לאילת...
פה אני אסיים את החלק הראשון של הפנטזיה..
לא יודעת אם זה באמת מעניין פה מישהו\מישהי.. אבל הייתי חייבת לספר את זה icon_smile.gif
ביי בינתיים...
D-HUNTER
לפני 9 שנים • 20 במרץ 2015
D-HUNTER • 20 במרץ 2015
למה חרטוט את בדקת לפני שאת מגיבה בכזו רישעות?
James Bondage​(מתחלף)
James Bondage​(מתחלף) • 20 במרץ 2015
אני מקווה שזו פנטזיה.

לפי הסיפור כפי שנכתב פה, הכותבת ניצלה מינית את בן הזוג של אמא שלה, בצורה שעשויה להשאיר משקעים אצלו, אצל האמא, ובין שניהם. לא לעניין, ובוודאי לא "שפוי, בטוח ובהסכמה". לא שפוי, לא בטוח, ובוודאי ובוודאי שלא בהסכמה.

נשמע כמו פנטזיה, ואני מקווה שזו פנטזיה - אבל במקרה שלא אז, marian, לפני שאת דופקת לאנשים אחרים את החיים (ולעצמך), אנא עזבי את הכלוב ולכי לחפש עזרה. את מודעת לזה שאם שוטר היה עוצר את הרכב שלכם לביקורת מקרית, יתכן שבן הזוג של אמך היה נלקח לחקירה ואולי מסתבך בפלילים?
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 20 במרץ 2015
בדיוק כמו שג'יימס כתב ^
מה גם שזה הזוי שהיא גומרת רק מלהיות קשורה ואף אחד לא שם לב, שבנזוגה של אמא קושר אותה והאמא לא מגיבה ולא עוצרת אותו...
זה נשמע כמו מערכות יחסים חולות בין כל אחד מהצדדים לשני.
לא משנה כמה הבן שלי היה מתנהג לא טוב, אין סיכוי בעולם שהייתי קושרת אותו (!) או מאפשרת לבן זוגי לקשור אותו (?!), אם, לצורך העניין, לא היית מגורה מזה, זה נשמע ממש כמו התעללותף חטיפה ועברה על החוק- מהצד שלו, וממש נראה רע אם מישהו היה נוסע לידכם או המשטרה הייתה עוצרת אותכם.

בקיצור, כל הסיפור נשמע מוזר מידי, הזוי מידי, קיצוני מידי, פנטזיונרי מידי- ומנגד אם זה אמיתי, אז חולה מידי, מסוכן מידי, לא בדסמי בעליל וכו' וכו'
שוסי
שוסי • 20 במרץ 2015
James Bondage כתב/ה:
אני מקווה שזו פנטזיה.

לפי הסיפור כפי שנכתב פה, הכותבת ניצלה מינית את בן הזוג של אמא שלה, בצורה שעשויה להשאיר משקעים אצלו, אצל האמא, ובין שניהם. לא לעניין, ובוודאי לא "שפוי, בטוח ובהסכמה". לא שפוי, לא בטוח, ובוודאי ובוודאי שלא בהסכמה.

נשמע כמו פנטזיה, ואני מקווה שזו פנטזיה - אבל במקרה שלא אז, marian, לפני שאת דופקת לאנשים אחרים את החיים (ולעצמך), אנא עזבי את הכלוב ולכי לחפש עזרה. את מודעת לזה שאם שוטר היה עוצר את הרכב שלכם לביקורת מקרית, יתכן שבן הזוג של אמך היה נלקח לחקירה ואולי מסתבך בפלילים?
[B][U]

היא ניצלה אותו?! סירייסלי?
נקבה'​(נשלטת)
לפני 9 שנים • 21 במרץ 2015
נקבה'​(נשלטת) • 21 במרץ 2015
תתביישי מריאן, עם האקסטרימיות שלך
זה הכלוב כאן, את לא יכולה להתחרמן מדברים לא חוקיים כן?!
או לגמור במצב פלילי!!
או להרטיב מדברים לא מקובלים!!
לכי לטפל בעצמך מיד!! ותחזרי כשתהיי מרוסנת! ותספרי רק דברים נקיים סטריליים ומהוגנים!
שלא תדרדרי כאן את הצדיקים שלנו
    התגובה האהובה בשרשור
המאבחן

תמצית

המאבחן • 21 במרץ 2015
"ואז הוא לקח לי את הידיים וקשר לי אותם מקדימה (אני תכננתי מאחורה אבל לא משנה)"?..

לפעמים אפשר לזהות חירטוט רק ממשפט אחד..
הפלצן בשדה השיפון​(אחר)
למה אתם ככה רעים אליה,
זה כמו הפנטזיה שלי שהגשמתי בדיוק לא מזמן לסשן משולש עם נינט טייב,עדי הימלבלוי ורותם סלע.
את כל אחד זיינתי בברוטאליות והן גמרו 900 פעם רק מלהסתכל עלי ועוד זיליארדתלפים פעמים מזה שעשיתי תנועה לכיוונם.
לאחר מכן כשסיימנוהן נשבעו אלי נאמנות אינסופית שלא קשורה בכלום והתחייבו להלל ולפאר אותי לאורך כל תקופת חיי,אבל אמרתי שלא מתאים.

FYI:בר רפאלי לא התקבלה
James Bondage​(מתחלף)
לפני 9 שנים • 22 במרץ 2015
James Bondage​(מתחלף) • 22 במרץ 2015
נקבה' כתב/ה:
תתביישי מריאן, עם האקסטרימיות שלך
זה הכלוב כאן, את לא יכולה להתחרמן מדברים לא חוקיים כן?!
או לגמור במצב פלילי!!
או להרטיב מדברים לא מקובלים!!
לכי לטפל בעצמך מיד!! ותחזרי כשתהיי מרוסנת! ותספרי רק דברים נקיים סטריליים ומהוגנים!
שלא תדרדרי כאן את הצדיקים שלנו

אני אסביר לאט. תקראי לאט, ואולי תביני.

דברים לא חוקיים - זה תפקידו של בית המשפט לקבוע, לא שלנו. לצורך העניין, נניח לרגע ששוטר היה עוצר אותם לביקורת רשיונות, עוצר את בן-הזוג של אמא ("רק" ל- 48 שעות), ובהבאה לפני שופט, marian הייתה באה ואומרת "נו באמת, כבוד השופט, אל תהיה כזה כבד. אני בישלתי את הסצינה, הכנתי את החבלים והרגזתי אותו - הוא לא עשה שום דבר לא חוקי, הכל היה בהסכמה (אפילו שהוא לא ידע שזה בהסכמה, ואפילו שאמא שלי לא ידעה ולמרות זאת נתנה יד לעניין)". השופט יכול לקבוע שזו באמת הלצה לא רצינית, לשחרר את כולם עם לא יותר מ"נו-נו-נו" -- או מה שיותר סביר וקורה לעיתים יותר קרובות, יורה על המשך מעצר וחקירה, כדי לוודא שהטענה הזאת של marian היא לא בגלל לחץ שהופעל עליה. בכל צורה שהיא - נגרם לאבא החורג נזק שהוא בן גדול לעצום.

להרטיב מדברים לא מקובלים - את מוזמנת וכולם גם. מצדי - תקראי, דמייני, ואפילו ביימי והסריטי את כל סרטי הנקרופיליה, גילוי עריות*, וה- furry שעושים לך את זה. ותרטיבי עד שתתמלא הכנרת מהמיצים שלך.

ההבדל בין הדברים האלה לפלילים הוא הנזק שאת גורמת לאנשים אחרים. את רוצה להתעסק עם הרואין, קוקאין, מת' וכאלה - תהני (אם כי פור גוד אולי ירצה להחליף איתך כמה מילים לפני). תהרסי לעצמך את החיים אם זה מה שעושה לך טוב. אבל אם את מאחסנת את החומרים האלה בתא הכפפות של הרכב של האבא החורג שלך בשביל הכיף (שזאת, אני חושב, אנאלוגיה סבירה אם כי קצת מוקצנת לתיאור של מריאן), אז מומחה (ואני לא) יצטרך לקבוע אם זאת התנהגות סוציופטית או פסיכופטית, אבל כן, את צריכה טיפול.

אף אחד פה לא צדיק. אבל הקהילה שקיימת פה (עד כמה שקיימת פה קהילה), וזכות הקיום שלה בתור תרבות-משנה** בקהילה הרחבה, תלויים בשמירה על כללי ה"עשה ואל תעבור" של הקהילה הרחבה, כפי שתורגמו לחוקי המדינה. אם לא נשמור על הכללים הללו - נרדף כולנו, גם אלו מבינינו שלא עוברים על אף חוק. יש הרבה דוגמאות היסטוריות ועכשיוויות.

שיהיה ברור, אני לרגע לא שולח אותה לחפש עזרה כי אני חושב שהסטיה שלה לא בסדר. אלא כי המעשים שלה ושכמותם (אם אכן קרו, דבר שאני מפקפק בו אבל מניח אותו לצורך הדיון) פוגעים באחרים - ישירות בגיבורי הסיפור, ובי באופן עקיף. שתדמיין עד מחר, ותבצע עד עוד 40 שנה - אבל בין בוגרים מתוסכמים***.

חוסר היכולת שלך להבדיל בין דברים שהם סתם "לא נורמטיבים" ובין פוטנציאל לא זניח לגרימת נזק בלתי הפיך בלי תיאום ("לגמור במצב פלילי" - אולי מריאן הייתה גומרת, אבל בפלילים רק המבוגרים בעסק היו מסתבכים. זה שהיא בת 26 לא עושה אותה מבוגרת) - מראה שגם אותך לצריך לנדות מהקהילה. ויפה שעה אחת קודם, לפני שאת גורמת סוג כזה של נזק למישהו אחר.

ואם השאלה לגבי "ניצלה אותו מינית" הייתה רצינית ולא סרקסטית, אני מציע את האנאלוג הבא: נניח שהבן של יוסי היה אומר לאמא של מריאן שיש בעיה בכסא של הרכב, ומבקש ממנה לשבת עליו בזמן שהוא בודק אותו מלפנים ומאחור - כשלמעשה המטרה (והמעשה שלו) היה להביא את האף שלו למפשעה שלה כדי להתענג על ריחות שמגיעים משם. ואולי גם מפעיל את החימום - כביכול קר לו, אבל למעשה כדי שתזיע יותר -- כי זה מה שמביא אותו לפורקן מיני.

האם לדעתכם/ן זה ניצול מיני, או לא? אם קשה לכם להחליט, מצאו פמיניסטית ושאלו אותה (נילי ונילי, את עדיין בסביבה? אשמח לשמוע את דעתך).

* - ואם את מסריטה גילוי עריות, אנא ודאי שכל השחקנים בני 18 ומעלה, אם את לא מבינה למה - קראי שוב עד שתביני (גם אם לא תביני אף פעם, לפחות תהיי עסוקה בקריאה ולא תגרמי נזק לאף אחד אחר)

** - המושג האנגלי הוא sub-culture, ובדרך כלל מתרגמים אותו ל- "תת-תרבות" (במובן של תת-סעיף), אבל אני לא אוהב את התרגום הזה, כי ל- "תת-תרבות" יש גם את המובן של "תת-רמה" "subpar culture".

*** - consenting adults. אין לי מושג איך מתרגמים.