G-O-L-D(שולט) |
לפני 20 שנים •
2 באוג׳ 2004
אנשים.
לפני 20 שנים •
2 באוג׳ 2004
G-O-L-D(שולט) • 2 באוג׳ 2004
"אם אנשים היו בני אדם, הם לא היו טורקים את הטלפון כשהם מתרגזים.
אם אנשים היו בני אדם, הם לא היו בוגדים ומשקרים. אם אנשים היו בני אדם, הם היו כועסים פחות וקשובים יותר. אם אנשים היו בני אדם, הם היו מבינים. אם אנשים היו בני אדם, הם לא היו שופטים ומחמירים עם עצמם והסביבה. אם אנשים היו בני אדם, הם היו מבקשים רק אהבה. אם אנשים היו בני אדם, הם היו חיים על פי דרכם. אם אנשים היו בני אדם, הם היו מבינים לדרכי החברה. אם אנשים היו בני אדם, הם היו נפגעים פחות ומקבלים בהבנה יותר. אם אנשים היו בני אדם, הם היו סולחים במקום להיסגר. אם אנשים היו בני אדם, הם היו מחזיקים בדעותיהם פחות בכדי ללמוד דעות אחרות. אם אנשים היו בני אדם, הכול היה יכול לקרות... אם אנשים היו בני אדם, אם... אבל הם לא. ובינתיים הם רק אנשים", הוא מקריא לי את השורה האחרונה נאנח ומביט בי. אני לא משיב לו. אני רק מחייך חיוך צדדי ומרכין את הראש. "אז מה אתה אומר? שאתה לא אוהב אנשים?" אני ממלמל ונושא את עיניי לגלות את עיניו בוהקות ומביטות בי. "ההפך", הוא מחייך, "העובדה שאתם אנשים, היא אולי הסיבה שאני נשאר כאן". "למה?" "כי אתם אנושיים, ואת זה, עוד לא מצאתי בשום מקום", הוא קורץ ונושא את ראשו מעלה אל עבר השמיים. "אתה באמת סופרמן", אני מחייך וחושב לעצמי שאם אנשים היו אנשים, אולי היו כאן יותר בני אדם. מוקדש ליושבי הפורום לרגל חג האהבה ולכל אלו שנפגעים לעיתים מהעובדה שאני אנושי. |
|
HotQueen(שולטת){תחת השמש} |
לפני 20 שנים •
2 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 באוג׳ 2004
HotQueen(שולטת){תחת השמש} • 2 באוג׳ 2004
תגיד, כבר אמרתי לך היום שאני אוהבתותך???
אם לא אז הנה, אני אומרת. חוץ מזה, אתה צודק, יש הרבה יותר אנשים מבני אדם... |
|
@buba@(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
2 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
2 באוג׳ 2004
@buba@(נשלטת) • 2 באוג׳ 2004
בגלל שאנשים הם אכן בני אדם אז הם נוטים להתרגז , להיפגע , לפגוע , לא להבין וכו' וכו' .......
אולי עדיף שהיינו פחות בני אדם ויותר אנשים אולי ככה העולם היה מתנהל אחרת............ אני אישת מעדיפה להיות בת אדם עם רגשות שנפגעת , פוגעת , כועסת , אוהבת , דואגת .......... |
|