אסלה עבד זונה בסרסור(נשלט) |
לפני 9 שנים •
30 ביוני 2015
ממש קשה למצוא פה אדון שולט רציני
לפני 9 שנים •
30 ביוני 2015
אסלה עבד זונה בסרסור(נשלט) • 30 ביוני 2015
אני פה כבר כמעט 4 חודשים ולא מצאתי כלום
למה קשה למצוא פה שולט רציני וקבוע? |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
1 ביולי 2015
לפני 9 שנים •
1 ביולי 2015
פור גוד • 1 ביולי 2015
שרמוטה. ההומואים זה לא מה שהיה פעם. מאז שהמציאו את הקוקטייל הם שוב מפסיקים בהדרגה להשתמש באמצעי-מניעה. הם כבר לא מסוגלים להרביץ זיון רציני בשרותים של מועדון בלי להסניף פופרס. אבל העיקר ?
אתה פה כבר ארבעה חודשים ועוד לא מצאת "שולט רציני וקבוע" ? תביא ממחטה. נבכה ביחד (: |
|
High T |
לפני 9 שנים •
1 ביולי 2015
Re: ממש קשה למצוא פה אדון שולט רציני
לפני 9 שנים •
1 ביולי 2015
High T • 1 ביולי 2015
שרמוטה נשלט קינקי כתב/ה: אני פה כבר כמעט 4 חודשים ולא מצאתי כלום
למה קשה למצוא פה שולט רציני וקבוע? אני יכול להגיד לך מחברים שלי בקהילה. יש התמסדות, יחסים נמשכים וחוזרים למבנה של שנות ה40. אולי זה השפעה מאוחרת של עשורי האיידס. פשוט זוגות הומואים רבים מעדיפים שלא לחפש אחרים, אפשר לומר התמסדות בקהילה שהביאה את הפתיחות ומערכות היחסים המורכבות. מבחינת אדון שולט רציני. עם הקלות של הגיינדר והליינים המתאימים זה קל להיסחף לתרבות של חיי רגע. אוננות יחסים וכו. בסופו של יום מציאת בן זוג אקטיבי מחוייב ומעניק זה משימה קשה גם לנשים. הפתרון לא קל ולא נימדד בזמן, זה נימדד לפי דעתי בחשיפה וכנות. העמד את עצמך במקום שניתן ליראותך, כתוב יותר הבע את רצונך בפני אנשים בקהילה שיש להם קשר יציב וארוך. לפעמים זה רק שיחה פשוטה שתביא את הקשר הנכון. אני מאחל לך בהצלחה ואזור אומץ. בעוד שבוע אנו חוגגים זוגיות של 13 שנה לזוג חברים מהקהילה, מדהים ומרגש |
|