guy81 |
לפני 9 שנים •
27 בספט׳ 2015
אז הכלוב או להכניס ונילית שווה לעולם הזה?
לפני 9 שנים •
27 בספט׳ 2015
guy81 • 27 בספט׳ 2015
שאלה מעניינת.
בסוף האם כולם קינקיים ולחפש פה בחורה שווה במקום שיש בו בבירור הרבה יותר גברים, פחות נשים ובטח פחות נשים שוות בגיל שלך. לא עדיף לעשות עם מישהי את הדרך ולהכניס קצת פלפל ליחסים? הרי כולנו הגענו לפה בטעות |
|
metamorphosis(נשלט) |
לפני 9 שנים •
27 בספט׳ 2015
בסוף כולם חוזרים
לפני 9 שנים •
27 בספט׳ 2015
metamorphosis(נשלט) • 27 בספט׳ 2015
.
|
|
SUB ZERO(נשלט) |
לפני 9 שנים •
28 בספט׳ 2015
לפני 9 שנים •
28 בספט׳ 2015
SUB ZERO(נשלט) • 28 בספט׳ 2015
בוודאות עדיף ליצור את הקשר בעולם הוונילי ולתת לאחת שתבחר להרגיש מלכה
לסגוד לה ולהוציא את הקטע השולט שלה לאור אם זה מצליח זכית בקלף הזהב לדעתי, בכלוב לא תשיג כלום |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 9 שנים •
28 בספט׳ 2015
Re: אז הכלוב או להכניס ונילית שווה לעולם הזה?
לפני 9 שנים •
28 בספט׳ 2015
בלוסום(לא בעסק) • 28 בספט׳ 2015
guy81 כתב/ה: שאלה מעניינת.
בסוף האם כולם קינקיים ולחפש פה בחורה שווה במקום שיש בו בבירור הרבה יותר גברים, פחות נשים ובטח פחות נשים שוות בגיל שלך. לא עדיף לעשות עם מישהי את הדרך ולהכניס קצת פלפל ליחסים? הרי כולנו הגענו לפה בטעות בטעות? לא יודעת מה איתך אבל אני נכנסתי לבדסמ אחרי שנים של פינטוז בצעד מודע לחלוטין שהיתי עושה שוב ושוב. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 9 שנים •
28 בספט׳ 2015
לפני 9 שנים •
28 בספט׳ 2015
מיתוסית(שולטת) • 28 בספט׳ 2015
שאלת המיליארד דולר.
בכל פעם שהתייאשתי פה (ואני פה למעלה מעשור), ברחתי לוונילה. שם הרבה יותר קל למצוא גברים רציניים ומתאימים, אבל מצד שני- לא הצלחתי להכניס אותם ממש. גם הקינקיים ביותר שנתקלתי בהם- היו רחוקים מאוד מבדסמ וסשנים של ממש כמו פה. ואין מה לעשות, גם אם נפל מזלך על קינקית של ממש שתזרום איתך, יש סיכוי נמוך שזה יגיע לבדסמ של ממש (שלא לדבר על אלו שנגעלות או נרתעות או אלו שאפילו לא יודעות על בני זוגן), ואם כן- הרבה פעמים זה בשבילך וזה לא בא באמת מבפנים, ומרגישים את זה. אני עכשיו התחלתי לחפש "בחוץ" בלית ברירה אחרי שנה וחצי שאני מחפשת פה בסיבוב שני. זה חרא, אני מרגישה שאני בוגדת בעצמי, אבל אני רוצה אהבה ומוכנה להתפשר קצת על בדסמ למרות הרצון, הדחף והניסיון. יש פה אולי הרבה גברים, אבל רובם לא איכותיים ו/או לא רוצים קשר רציני, אז זה לא שווה כלום. |
|
בראד |
לפני 9 שנים •
29 בספט׳ 2015
אהבה מסוכנת
לפני 9 שנים •
29 בספט׳ 2015
בראד • 29 בספט׳ 2015
יש רק בעיה אחת חמודה כשאת מגדירה לגבר מה בדיוק את רוצה אז ישר הוא חושב על הזיון הראשון ומה יקרה לאחר מכן ושלא יבלבלו לך בביצים כולם רוצים לעשות סקס . מי יכנס למערכת יחסים וישאר בה זה כבר תלוי בך ובגבר שבחרת בו. אני ממליץ לך לראות את הסרט איך לאבד בחור בעשרה ימים וללמוד משהו מהתסריט בהצלחה בהמשך .נב האמת אחרי כל העשור האחרון מגיע לך מישהו אמיתי כנה אוהב מוצלח וטוב וקינטי
|
|
שנאוצר(נשלט) |
לפני 9 שנים •
29 בספט׳ 2015
לפני 9 שנים •
29 בספט׳ 2015
שנאוצר(נשלט) • 29 בספט׳ 2015
אין לך מה לחפש כאן באמת לצערי
|
|