סקרנית10000 |
לפני 9 שנים •
19 באוק׳ 2015
רק לעדכן, נראה לי שנמצא הפרטנר
לפני 9 שנים •
19 באוק׳ 2015
סקרנית10000 • 19 באוק׳ 2015
פרטים בקרוב
|
|
Zedu(מתחלף) |
לפני 9 שנים •
20 באוק׳ 2015
go easy on him
לפני 9 שנים •
20 באוק׳ 2015
Zedu(מתחלף) • 20 באוק׳ 2015
הרבה חומר סיכה ולהכין טוב את האיזור. המלכה שלי, שלה אני גם נשוי, שולחת אותי לנקות שם טוב את האיזור לפני שהיא מזיינת אותי ולפני הסטרפאון מכינה את החור עם אצבעות ו/או דילדו קטן יותר.
אצלנו לא מעט פעמים גם יש עליי חגורת צניעות, כך שאחרי שהיא מזיינת אותי היא עוברת לענג את עצמה עם הלשון שלי ואח"כ עם אחד הצעצועים שלה. מה שאני מנסה להגיד זה - את נכנסת לעולם מרתק ומהנה מאוד עם הרבה אפשרויות. רק לשמור על בטיחות ועל גבולות. |
|
bird |
לפני 9 שנים •
20 באוק׳ 2015
אחרי.....
לפני 9 שנים •
20 באוק׳ 2015
bird • 20 באוק׳ 2015
אחרי שההתלהבות תשכוך קצת
המחשבות יתייצבו תוכלי לדעת למה את נמשכת לזה תחקרי את עצמך תראי תשאלי תקראי אחרי צפייה בסצנה אחת לא תוכלי לעצב את אישיותך מקווה שעולם נפתח לפנייך תעברי פה על בלוגים תתקראי חוויות נסיונות פנטזיות תשאלי שאלות אולי תמצאי את מקומך אולי אחרי ניסיון תחליטי שזה לא בשבילך המלצה אישית שלי אל תיכנסי להגדרות תיכנסי לחוויות והאם הם מתאימות לך או לא בהצלחה יקירה |
|
dror30 |
לפני 9 שנים •
24 באוק׳ 2015
לפני 9 שנים •
24 באוק׳ 2015
dror30 • 24 באוק׳ 2015
חדירה לגבר לא חייבת להיות בקטע של שולטת-נשלט ואותו דבר ההפך, זה יותר תלוי במשמעות שנותנים לזה ובאיך שעושים זאת.
להשתין על מישהו למשל יכול להיות בקטע של חיבור ואהבה, ויכול להיות בקטע של השפלה. חבל לי שמכלילים בחברה על כל אקט מה הוא אומר. לסקרנית - זה לא אומר עלייך כלום, תלכי על מה שבא לך לעשות איך שבא לך לעשות אותו, ותאמצי איזה הגדרות שאת רוצה. |
|