Jerusalem Boy |
לפני 9 שנים •
11 באוק׳ 2015
חדש באתר
לפני 9 שנים •
11 באוק׳ 2015
Jerusalem Boy • 11 באוק׳ 2015
שלום לכולם
אני חדש באתר ובתחום בכלל רציתי לדעת איך בדיוק פונים אחד לשני ולמה האופציה של הצ'אט עדיין לא נפתחה לי? אני כבר מעל שבוע חבר באתר ולבינתיים נראה כמו בית חדש |
|
הוד מעלתו(שולט) |
לפני 9 שנים •
25 באוק׳ 2015
ברוך הבא :)
לפני 9 שנים •
25 באוק׳ 2015
הוד מעלתו(שולט) • 25 באוק׳ 2015
תבקר, תהנה, והכי חשוב אל תשכח לשתף אותנו
|
|
פאני היל(לא בעסק) |
לפני 9 שנים •
26 באוק׳ 2015
Re: חדש באתר
לפני 9 שנים •
26 באוק׳ 2015
פאני היל(לא בעסק) • 26 באוק׳ 2015
Jerusalem Boy כתב/ה: שלום לכולם
תיכנס לפורומים, למטה יש פורום של
אני חדש באתר ובתחום בכלל רציתי לדעת איך בדיוק פונים אחד לשני ולמה האופציה של הצ'אט עדיין לא נפתחה לי? אני כבר מעל שבוע חבר באתר ולבינתיים נראה כמו בית חדש מערכת הכלוב, תכתוב שם על בעיית הצ'ט. בהצלחה |
|
Noti{גנר} |
לפני 9 שנים •
26 באוק׳ 2015
Re: חדש באתר
לפני 9 שנים •
26 באוק׳ 2015
Noti{גנר} • 26 באוק׳ 2015
Jerusalem Boy כתב/ה: שלום לכולם
הצ'אט נפתח לגלישה לאחר תקופה מסויימת ולא מיד עם ההרשמה לאתר.
אני חדש באתר ובתחום בכלל רציתי לדעת איך בדיוק פונים אחד לשני ולמה האופציה של הצ'אט עדיין לא נפתחה לי? אני כבר מעל שבוע חבר באתר ולבינתיים נראה כמו בית חדש כדאי לנצל את הזמן בבניית פרופיל, בפורומים, ובשליחת הודעות. בהצלחה. |
|
shaydav(שולט){TomahDav} |
לפני 9 שנים •
31 באוק׳ 2015
בהצלחה,
לפני 9 שנים •
31 באוק׳ 2015
shaydav(שולט){TomahDav} • 31 באוק׳ 2015
זכור תמיד, היה מנומס, גם כאשר לא מנומסים כלפיך.
פניה לנישלטת\ מלכה תתבצע בכבוד הראוי וכמובן תוך כיבוד בקשותיה בפרופיל. לא זה לא (עד שלא קבעתם מילת ביטחון אחרת) וגם ללא תשובה זה כנראה לא, או שפשוט היא טרם קראה את הודעותיה. תשקיע בפרופיל, זה הדבר הראשון שבודקים. תענה על פוסטים, זה הדבר השני שמסתכלים עליו. בלוג, זה דבר נהדר אם יש לך את החשק והכח להשקיע בו. גם, מגזין. אם יש תמונות של מעשה ידיך (ללא חשיפת פרטים אישים של אנשים אחרים וללא אברים אנטימיים של עצמך) אז הידה... מנוי זהב, אם ידך משגת זה כלי נהדר, גם נפתחות בפניך אפשרויות נוספות ליצירת קשר והיסטוריה, ובנוסף מראה על רצינות. ומעל הכל, תשקיע קצת בניסוח, ובכתיב נכון, זה אומר הרבה על מי ומה אתה. אני באופן אישי הייתי פה כצופה די הרבה זמן לפני שבכלל התחלתי לחשוב על לכתוב. בכללי תהנה, ותתחדש. |
|