גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 9 שנים •
30 באוק׳ 2015
דיי נמאסתם!
לפני 9 שנים •
30 באוק׳ 2015
גולוסקלפרה(נשלט) • 30 באוק׳ 2015
תתחילו לדבר פה על דברים מעניינים לשם שינוי.
כמו כפות רגליים - כן או לא הולכות יחד עם חיבה לגבינות צרפתיות, או ללקק בית-שחי - שעיר או חלק? או סתם - על חרמנות. למען השם. |
|
peep |
לפני 9 שנים •
30 באוק׳ 2015
לפני 9 שנים •
30 באוק׳ 2015
peep • 30 באוק׳ 2015
מסכים. אני ראשון:
כמישהו מתחיל בתחום שהתנסה אצל כמות קטנה של מלכות בתשלום, וכחובב גדול של כפות רגליים, מה אתם אומרים למלכה על מנת שרגליהן יריחו? מהבחינה הזאת יצאתי מאוכזב מרובן - רגליהן לא הריחו כלל, אפילו לא ריח של גבינה צרפתית :S אשמח לעצות מה להגיד בתאום ציפיות בפעם הבאה שאבקר אצל מלכה בתשלום. ועוד דבר, מכיוון שאני די חדש בתחום, ולמרות זה שאני חובב פוטפטיש, העניין של לנקות רגליים שעה שלמה.. די מרתיע מבחינה הגיינית. אני גם אחד כזה שלא יכול להחזיק את כל הלכלוך על הלשון וחייב לבלוע מדי פעם את מה שאני מלקק, אז לשאלתי - האם זה יכול להיות מסוכן? כל פעם שאני חזרתי ממלכה בתשלום היו לי כאבי גרון ופצעונים בלשון ובשפתיים למשך כ-1-2 שבועות. הייתי רוצה לשמוע מחובבי פוטפטיש וותיקים בעניין. האם שווה לדאוג או שזה כלום? |
|
אלי מרבה רגליים{#רקביבי} |
לפני 9 שנים •
10 בנוב׳ 2015
הכה את המומחה
לפני 9 שנים •
10 בנוב׳ 2015
אלי מרבה רגליים{#רקביבי} • 10 בנוב׳ 2015
תשמע,
לפני שאתה סוגר עניינים פשוט תסביר מה אתה רוצה בלי להתבייש. העוסקות בתחום כבר שמעו כל בקשה אפשרית,תאמין לי שאתה לא תפתיע אותן אם תבקש רגליים ריחניות לשאלתך השניה בעניין ההגיינה... אני יכול להעיד אך ורק על עצמי. כפות רגליים רבות עברו בפי,לפעמים קצת כואבת הלשון וזה פחות או יותר כל ה״נזק״ שנגרם לי. אני בריא,חזק,ומאושר.אין לך ממה לפחד |
|