בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה על מסיבות בדאנג'ן?

סויר
לפני 8 שנים • 14 בדצמ׳ 2015

שאלה על מסיבות בדאנג'ן?

סויר • 14 בדצמ׳ 2015
היי אני חדש פה בקהילה ובא לי להתנסות קצת בתחום, אז חשבתי שבתור התחלה אני אגיע לאחת מהמסיבות שיש בדאנג'ן.
אבל רציתי לדעת מראש למה לצפות כשאני מגיע. אשמח אם החבר'ה המנוסים פה יוכלו לענות לי על כמה שאלות:
כמה אנשים מגיעים בדרך כלל למסיבה ממוצעת?
מה היחס המספרי בין נשים לגברים שם?
האם מגיעים הרבה פנויים פנויות או שרוב החבר'ה כבר תפוסים?
אני שואל כי אני מקווה למצוא לעצמי שם פרטנרית שולטת פנויה, אבל יש בי חשש להתאכזב ולגלות שאין הרבה מלכות פנויות ושזה לא כל כך קל כמו שאני מדמיין.
איך זה מהניסיון שלכם?
תודה מראש לעונים.
    התגובה האהובה בשרשור
Slick​(סדיסט)
לפני 8 שנים • 14 בדצמ׳ 2015
Slick​(סדיסט) • 14 בדצמ׳ 2015
עוד לא קרה שהייתי שם והיה ריק. אני לא רוצה לזרוק סתם מספר.
מספרית בדלת עובדים על לשמור על יחס, אבל תמיד זה ירגיש לך שיש יותר בנים מבנות, בעיקר כי מתוך כל הבנות אין כל כך הרבה בנות שולטות, ועוד פחות מכך בנות שולטות שמחפשות שיתחילו איתן.
יצא לי להכיר שם שולטות, אבל אם תבוא במטרה להכיר פרטנרית שולטת פנויה, רוב הסיכויים שתתאכזב. אבל שווה לבוא כי זה כיף, כי זה גם עושה טוב לראות שיש עוד אנשים שנהנים מהדברים האלה, ויש לא מעט שולטות שמשחקות עם נשלטים במסיבות (לא כמו בפליי פארטי או משהו פרטי, אלא מקבלות מסאז'ים ומצליפות ומרביצות קצת).
תבוא לפחות פעם אחת, הייתי ממליץ בשישי יחסית מוקדם ולבוא בקוד לבוש. ואל תתבאס אם שום דבר לא יקרה לך כשתגיע לשם, תיקח את זה בטוב זה חוויה icon_smile.gif
סויר
לפני 8 שנים • 15 בדצמ׳ 2015
סויר • 15 בדצמ׳ 2015
קצת מבאס...  ראיתי באתר שיש גם מפגשי מאנצ' ומפגשי פל''א מידי פעם, אולי שם גם יש אפרשות להתחיל עם מישהי.