בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מי מתמצא בנבכי אתר FetLife ?

המתקשר
לפני 8 שנים • 30 בדצמ׳ 2015

המתקשר • 30 בדצמ׳ 2015
מי מתמצא בנבכי אתר  FetLife  ומוכן סייע בידי. (ההודעה בלשון זכר ופונה גם ובמיוחד לקהל הנשי)
LatexKing
LatexKing • 30 בדצמ׳ 2015
יעזור אם תוכלו לפרט במה אתם צריכים עזרה.

בעיקרה זוהי רשת חברתית. בכדי שיהיה לכם "פיד מעניין" אתם צריכים למצוא חברים עם תחומי ענין חופפים
לשלכם ולהצטרף לקבוצות דיון בנושאים הקרובים ללבכם.
מעבר לכך זה אתר עם אוריינטציה מאוד ויזואלית (ואולי בשל כך הצלחתו), כך שאם זה מה שבא לכם אתם
יכולים להתגלגל מתמונות של משתמש אחד לשני פחות או יותר בלי סוף. רב המשתמשים לא מגבילים
את הצפיה בתמונות שלהם רק לחברים.

לשלילה - זהו אתר מאוד של "הרגע" - היכולת לגלול אחורה בזמן בפיד מוגבלת (לפחות למשתמש לא משלם),
ואין אפשרות חיפוש בקבוצות הדיון, ככה שבעצם מצליחים להחשף בעיקר למה ש"צף על המים" כאן ועכשיו.

בהצלחה ותהנו.
    התגובה האהובה בשרשור
המתקשר

המתקשר • 30 בדצמ׳ 2015
איך אני מוצא חברים עם תחומי ענין חופפים ? יש מנוע חיפוש לפי נושאים או שאחרי שאתה מסמן מה אתה רוצה זה אוטומטית מוצא?
LatexKing
LatexKing • 30 בדצמ׳ 2015
אתה יכול להזין מילת מפתח שחלון החיפוש ויופיע לך תוצאות לפי קטגוריות - אנשים, קבוצות דיון, פטישים, ארועים.
אפשר גם לחפש לפי אזור גאוגרפי, לא ברור לי כמה זה מועיל בארצנו הקטנה.
בפועל מה שתרצה זה לתפוס קצה חוט טוב - משתמש שעלה בחיפוש לדוגמא, שהתמונות והפוסטים שלו נראים מעניינים,
ולנסות להוסיף אותו כחבר (מנומס לבקש רשות), תוכל גם לעיין ברשימת חבריו, אולי שם יהיו אנשים מעניינים נוספים וכן הלאה.

בשמחות,
LK
המתקשר

בקיצר, עבודה קשה...

המתקשר • 30 בדצמ׳ 2015
Curiosity

קבוצות

Curiosity • 30 בדצמ׳ 2015
לי המליצו להצטרף לקבוצות ולדבר עם אנשים. יש המון סוגי קבוצות, ולפי הקבוצה אפשר גם להבין מה תחומי העניין.

https://fetlife.com/groups/347