שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

אוךךך איזה גבר!!!!

up u rs​(אחרת)
לפני 8 שנים • 11 במרץ 2016

השופטים ומערכת החוק כבר הגדירו את השיימינג כמותר

up u rs​(אחרת) • 11 במרץ 2016
זאת אחד וחלק לא עברה על החוק ולא עומד המסגרת "דיבה "או "לשון הרע" - דיהנו מותר וחוקי.
לעיתים צריך לחשוף על מנת למנוע תקיפה ולא לחכות שיהיה למשטרה במה לטפל. 
ושוב שנאוצר ידידי, לא רוצה שיימינג- אל תעשה דברים שתתבייש בהם אחכ
נב ההגנה הצבועה של הנהלת האתר על הבחור האיכותי שפרסמתי כאן צריכה להדליק אצל כולם פה נורות אדומות.
תדעו- ברגע של מצוקה אמיתית (זה לא המקרה פה, האומלל לא הכניס אותי למצוקה. אבל אני בהחלט מודעת לכך שיש נשים הרבה פחות קשוחות ממני ושהקו בין דיבור לידיים לעיתים דקיק עד בלתי נראה. מכירה מקרים) אתם לבדכם במערכה. אל תצפו לגיבוי.
שנאוצר​(נשלט)
שנאוצר​(נשלט) • 11 במרץ 2016
השופטים ומערכת החוק אולי הגדירו שיימינג במצבים מסוימים כמותר, בטוח לא במקרים כמו במקרה הזה. אני מניח שהתייחסו למצבים בו מישהי מצויה ביחסי מרות ובמצב של חולשה כמו במקרה של ינון מגל, על אף שאני חושב שגם במקרה הזה, זאת לא דרך פעולה אידאלית אבל ניחא. אל תגידי סתם דברים זה לא חוקי לחשוף פרטים של אדם בכל מקרה שהוא פגע בך. 
ותפסיקי לדבר אלי בלשון אישית בבקשה, כאילו שאני מתייחס לנשים כמו הבן אדם הזה שפגע בך. אני לא רוצה שיימינג לא כי אני עושה דברים שייביישו אותי. אני לא רוצה שיימינג כי אני חושב שזה רע לחברה שלנו. חבל לי שאת לא מצליחה להבין מה פסול בזה.
up u rs​(אחרת)

חבל שאתה לא מצליח להבין

up u rs​(אחרת) • 11 במרץ 2016
את חובתי (לא זכות-חובה!!!) כאשה להוקיע בראש חוצות את מי שיעיז להתייחס אלי ואל אחיותי ככה.
העולם הפטריאכלי גוסס.
תתמדדו.
כלובי
כלובי • 11 במרץ 2016
אי אפשר לקבוע אשמה של מישהו במשפט פומבי במעמד צד אחד על גבי פורום האתר, הציטוט יכול להיות אמיתי או שקרי או אמיתי שהוצא מהקשרו.
מחר יפרסמו עליכם אפילו שקר מוחלט שלא כתבתם בכלל, איך תתמודדו? 

אי אפשר לעשות שיימינג כאן, התרת שיימינג כאן תחסל את הדיסקרטיות, תפתח פתח לאלימות מסוג חדש שאנשים ינצלו ככל שיראה להם ומהר מאד המקום הזה יהפוך  לבאמת בלתי אפשרי להיכרויות וליצירת קשרים. כן אפשר להתלונן אלי. 

אנשים שמרשים לעצמם לדבר בצורה פוגענית אל אנשים אחרים שלא נתנו הסכמה לזה - מקומם לא פה. אבל הדרך לטפל בזה היא באמצעות תלונה אלי ולא במשפט שדה כזה. לפעמים התלונה גורמת לאזהרה, לפעמים להרחקה ולפעמים, כשהנסיבות לא מספיק חד משמעיות, אני לא יכול להתערב.
גם אני לא יכול לבסס אשמה במאה אחוז. אני לא משטרה ולא בית משפט.

אני גם לא חושב שיש קשר ל״עולם הפטריאכלי״, יש אנשים ונשים שמדברים בגסות ובאופן פוגעני לנשים / גברים אחרים, זה לא בסדר. אין שום סיבה שכאן אנשים ירשו לעצמם להתייחס בבהמיות ובגסות אל אחרים - אם זה לא בהסכמה - רק משום שמדובר באתר שעוסק בבדס״ם. התירוץ שיש כפתור התעלמות לא עומד. זה לא מקובל ולא יעבור. 

בשנים האחרונות החברה הישראלית עוברת תהליך של התבגרות ביחס אל נשים. תהליך מבורך, המדיניות באתר מעולם לא היתה לקבל ולהשלים עם הטרדות, גם אם הן מתבטאות במילים בהודעה פרטית. אבל לא נכון בשם התהליך הזה להתיר לכתוב בפורום כל מה שרוצים ללא כללים אלמנטריים להגנה על הפרט ולשמירה על פרטיות.
    התגובה האהובה בשרשור
slave for ever​(נשלט)
slave for ever​(נשלט) • 11 במרץ 2016
אין מקום לפרסם בפומבי התכתבויות בפרטי, אלא אם זה איומים.

יש כפתור התעלם גם בהודעות פרטיות וגם בצ'ט.

בנוסף, אפשר לפנות אל כלובי בעניין.
Patient dom​(שולט)
לפני 8 שנים • 12 במרץ 2016

למען ההוגנות

Patient dom​(שולט) • 12 במרץ 2016
אינני מכיר את פרטי המקרה מכוון שלא שלחת את המלל כולו [כלומר את מה את כתבת ומה קדם למה?.זה חמור ומכוער, אבל.......
יש כאן המון נשים שפשוט מתחננות לזו הלשון ולא בגלל שזה מחרמן אותן ,אלא מחוצפתם המילולית ופציעות הילדות הכל כך קשות שלהן וההתנהגות המתנשאת של כל אחת שלא ספרו אותה מחייה,ומרשות לעצמן כאן לכתוב בחוסר כבוד הכי בסיסי של בן אנוש.
אז כדי שנשפוט את המקרה המכוער צריך לבדוק שאינו דו צדדי.

כותבת יקרה אני לא מכיר לא אותך ולא את המקרה כולו ומכבד אותך,וכלל איני טוען שאת נכללת בקטגוריה אבל בהכרותי רבת השנים של אוסף החצופות כאן אני זעיר יותר בלשפוט..
סליחה מראש
בלוסום​(לא בעסק)
לפני 8 שנים • 13 במרץ 2016
בלוסום​(לא בעסק) • 13 במרץ 2016
שנאוצר כתב/ה:
כן זה לא מוסרי לפגוע בזכות של אדם לפרטיות על דעת עצמך. היא יכולה להגיש תלונה במשטרה כנגדו אם היא רוצה. 
משטרה?... מצטערת להיות גסת רוח אבל אתה חי ביס פלאנט...
שנאוצר​(נשלט)
לפני 8 שנים • 13 במרץ 2016
שנאוצר​(נשלט) • 13 במרץ 2016
למה לא?. אני מבין שיש כל מיני בעיות חברתיות ותפיסות מוטעות שמקשות על זה להתבצע, אבל ככה זה אמור להיות וגם זה הרבה פעמים עוזר.