גל הצייתן(נשלט) |
לפני 8 שנים •
10 במרץ 2016
עוד "מקבצת נדבות"
לפני 8 שנים •
10 במרץ 2016
גל הצייתן(נשלט) • 10 במרץ 2016
"אני מחפשת נשלט אשר יוכיח לי את עצמו ראוי לשרת, הפקדה לחשבון הבנק שלי על סך 500 שקלים דמי אמינות,
רק כך נוכל להתקדם. אשמח למסור פון פרטי ותמונות ברורות יותר ונוכל להתחיל את ההכרות כמו שצריך. במידה וזה מתאים - תעדכן ונתאם פרטים." ואני אחסוך מכם את התגובותשקיבלתי ממנה, שאגב נכתבו בשגיאות כתיב, אחרי ששלחתי אותה לכיכר הקסטל לקבץ שם נדבות. |
|
משלים את החסר נשלט(נשלט) |
לפני 8 שנים •
11 במרץ 2016
חחחחח אצלי זה היה מקרה מעט יותר מתוחכם
לפני 8 שנים •
11 במרץ 2016
משלים את החסר נשלט(נשלט) • 11 במרץ 2016
לפחות דרך חשבון הבנק תוכל לדעת מי המוטב, אצלי היה מקרה של מישהי מאוד מוכרת שביקשה אלף שח להעביר לה בפייפל.
מצד אחד זה מצחיק, מצד שני זה די עצוב כי חבל על כל התמימים שיפלו בפח שלהן זה פשוט מעצבן! אני כבר פעם אחת נפלתי בפח בזה שקניתי בושם בפגישה הראשונה כי חשבתי לתומי שהיא באמת ביקשה זאת כדי להראות לה שאני רציני ולא שקרן. אסל מאז למדתי והבנתי שבחורה שמתיימרת להיות שולטת אשר מבקשת כסף ועוד על ההתחלה מיד לברוח לא משנה כמה יפה היא, כמה היא קשוחה ברגע שהיא מבקשת כסף או מתנות על ההתחלה מיד לברוח תדעו תמיד שבסוף תמצאו מלכה שהיא באמת שולטת מלכה שהכסף אצלה זה לא אכפת אלא השליטה והרגש |
|
Tusik |
לפני 8 שנים •
17 במרץ 2016
לפני 8 שנים •
17 במרץ 2016
Tusik • 17 במרץ 2016
עד כמה שהייתי שמח לדעת מי היא אותה "שולטת" שעושה מעשים כאלה, אני מאמין שלפרסם צילום מסך שכזה נוגד כללים הרבה יותר רחבים מחוקי הפורום..
Fool me once, shame on you. fool me twice, shame on me. |
|
Delta wing |
לפני 8 שנים •
20 במרץ 2016
זה דיי פשוט
לפני 8 שנים •
20 במרץ 2016
Delta wing • 20 במרץ 2016
אל תהיה דביל ותשלח כסף למישהי שאתה לא מכיר,
ואם זה התנאי שלה להיכרות איתך, אז כנראה שהיא לא באמת מחפשת להכיר אותך וכנראה ש"אתה" זה לא מה שמעניין אותה, זה באמת משהו שצריך להסביר? כלומר זה לא מובן מאליו? |
|
A v(שולט) |
לפני 8 שנים •
20 במרץ 2016
לפני 8 שנים •
20 במרץ 2016
A v(שולט) • 20 במרץ 2016
תשמעו חברים.
בתנו לחיות לחיות זקוקים לכסף שלכם הרבה יותר תתרמו שם הכלבות שם באמת זקוקות לזה יותר.. |
|
ChessQueen(שולטת){ChessPawn} |
לפני 8 שנים •
3 באפר׳ 2016
לפני 8 שנים •
3 באפר׳ 2016
ChessQueen(שולטת){ChessPawn} • 3 באפר׳ 2016
אוי... אולי באמת קצת התבלבלה הבחורה ואת המילה "זונה" כתבה כ"שולטת"?
|
|