סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חבל...... שזה נגמר כך

ס ק ר נ י ת
לפני 8 שנים • 27 באפר׳ 2016
ס ק ר נ י ת • 27 באפר׳ 2016
תודה לכולכם מרגישה מחוזקת icon_smile.gif
שולט ומפנק​(שולט)
שולט ומפנק​(שולט) • 27 באפר׳ 2016
סקרנית  בקצב  שלה

שליטה מתחילה בחיבור של שני אנשים. החיבור נותן לצד אחד לדעת מה הצד השני צריך ורוצה. בצד הנפשי ובצד הפיזי.

אחרי שמבינים מה רוצים ואיך אז ההשלמה של הצד הפיזי גורם לסיפוק לשניכם

בכל מקרה כשמישהו חדש כאן  אז סבלנות והתקדמות איטית הם הבסיס  להצלחה

בכל מקרה אני ממליץ לך לנוח ואז להתחיל מחדש . כי כאן את יכולה לחוות חויות ותחושות שאין בשום מקום אחר

ב ה צ ל ח ה
ס ק ר נ י ת
ס ק ר נ י ת • 27 באפר׳ 2016
ערב טוב 
אהבתי את התגובה שלך icon_smile.gif
Firebird
Firebird • 27 באפר׳ 2016
אני מציע לך לקחת ממה את התובנה שהכל בהתחלה צריך לאט יותר ובזהירות...תני אמון אבל תמשיכי להיזהר, אל תרוצי כל כך מהר לשלב הבא, לאט לאט תיווכחי האם נכון לך להמשיך או לא ותקטיני את הסיכון שתפגעי...וכמו שזה נראה גם באירוע שקרה לך ידעת לעצור בזמן ולא להמשיך כשהוא החל לנהוג שלא כפי שמתאים לך...
Blue eyed bender​(שולט)
לפני 8 שנים • 28 באפר׳ 2016
Blue eyed bender​(שולט) • 28 באפר׳ 2016
נשמע שהיתה פה בעיה בסיסית של תיאום ציפיות.
באופן כללי, לדעתי, זה התפקיד של השולט, המוביל, לוודא שהנשלטת, שמוותרת על המושכות, נמצאת במקום טוב.
לשלוט זה לא רק לזיין איך ומתי שבא לך, זה גם אחריות.
בטח ובטח שמדובר במישהי חדשה בעולם הזה שלא ממש מבינה לאן היא נכנסת.
ס ק ר נ י ת
ס ק ר נ י ת • 28 באפר׳ 2016
חייבת להודות לכולכם על התגובות המבינות המתחשבות.
מאחלת לכולנו חוויות טובות מאלה.
חג שמח icon_smile.gif
שר ברוח​(שולט)
שר ברוח​(שולט) • 28 באפר׳ 2016
כמה נקודות מנק מבטו של שולט
- בעולם השליטהישנם 2 אספקטים שליטה מנטלית ושליטה פיסית.את צריכה להכיר אותן לפני שתחליטי לאיזה מהן את מתחברת ואם מתאים לך השילוב או רק אחד מהן.
-כמו שאמרו חכמים כאן לפני בתור מתחילה אל תרוצי לחוות.תקראי תביני תשאלי שאלות.תראי מה אומר כל דבר לגבייך ולאן את רוצה לקחת את זה
-לא חושב שנשים וגברים הם שווים.אני חושב שלכל אחד יש את המקום שלו ואת היתרונות והחסרונות שלהם.כאדם מגיע להם את הכבוד ואת היחס המכבד 
-בשליטה אין שיוויון יש מעמד.לא פחות ולא יוצר.אחד/ת בעמדת שולט/ת  ואחד/ת בעמדת נשלט/ת.לא מהווה פחיתות כבוד להיפך זה מקום של העצמה ושחרור.
-אם החוויה לא מתאימה לך זה בסדר גמור.זה המקום שלך.ועל כולנו לכבד אותו.ולדעתי השולט כיבד אותו מאד.

בהצלחה
ס ק ר נ י ת
ס ק ר נ י ת • 28 באפר׳ 2016
היי שר ברוח 
אין לי תלונות לגבי השולט אני מעריכה ומכבדת אותו מאוד, זאת הדרך שלו ולא תמיד זה מתאים לצד השני.
אני רק שיתפתי, בכל זאת זאת החוויה הראשומה שלי.
מכל התגובות למדתי והשכלתי ואני מברכת אתכם על כך.
icon_smile.gif
lirlir​(נשלטת)
lirlir​(נשלטת) • 28 באפר׳ 2016
לא קראתי אף אחת מהתגובות כך שאם הובהרה הנקודה- פספסתי, ולכן אשמח להבהרה חוזרת.אני מתנצלת שכך את מרגישה, אך לא לחלוטין ברור לי מה קרה לא בסדר.ביקשת להתנסות ולחוות- מצויין.אך אם אותו שולט פנה אליך בצורה מסויימת או במילים מסויימות, ולא הבעת הסתייגות- אין לו שום אפשרות לדעת כי חצה גבול/ נגע בנקודה פחות נוחה שלך.זה לא שהוא פנה אליך כך בהתחלה.. מסתמן כי הייתה לכם התכתבות מקדימה ארוכה.. ורק אז חש בנוח.שוב, אני מתנצלת על שחשת לא בנוח בסיפור.אך אם בכל שלב ושלב את לא מיידעת כי את חשה לא בנוח- הוא לא יידע זאת.מדובר אחרי הכל באנשים, לא בקוראי מחשבות.הלוואי וההתנסויות העתידיות שלך יהיו טובות יותר. בהצלחה!