Keep It Simple(שולט) |
לפני 8 שנים •
5 במאי 2016
פרופילים
לפני 8 שנים •
5 במאי 2016
Keep It Simple(שולט) • 5 במאי 2016
צהריים טובים,
אני חדש כאן (עומד לסיים את השבוע הראשון). תהיתי על כמה פרופילים יוצא לכם לעבור בזמן שאתם גולשים באתר? ומה הכי מושך לכם את העין בפרופיל (למעט תמונות)? תודה מראש |
|
kaly |
לפני 8 שנים •
5 במאי 2016
לפני 8 שנים •
5 במאי 2016
kaly • 5 במאי 2016
אני עוברת על פרופילים של אנשים כשאני בצ'ט ורואה כינוי שמושך אותי מסיבות כאלה או אחרות או מגיבים בפורום, אני חייבת לציין אם כבר מדברים על הנושא, שלרוב אני לא מצליחה להבין את האדם שבחר כינוי מסוים ( ומושך בטירופ) והפרופיל שלו ריק, או מלא בגיבובים לא מובנים ( לי ) או מלא ביהירות וגאווה עצמית.
לגבי התמונות, אני רוצה להגיד שגברים שמעלים תמונות של החזה שלהם בחופ, עירום מלא , איברי מין אני כמעט מיידת פוסלת אותם. תשאל למה? אז שאלה טובה! אני חושבת שגברים (או נשים לצורך התשובה) שמעלים תמונה כמו שציינתי בפרופיל שלהם, תופסים מעצמם לא יותר מאשר מה שהם פירסמו, ולכן היחס שלי יהיה בהתאם. גבר שמעלה לפרופיל את איבר מינו- לא מכבד את עצמו כאדם בעל מהות, אז למה שאני כן אטרח לכבד אותו? אז ברוך הבא לאתר, הנאה רבה! |
|
גברים(שולט) |
לפני 8 שנים •
5 במאי 2016
לפני 8 שנים •
5 במאי 2016
גברים(שולט) • 5 במאי 2016
אחד הדברים המרתקים שלמדתי כאן עם השנים הוא שמה שנראה במבט ראשון הוא אף פעם לא הדבר האמיתי. זה נכון לפרופיל של הרבה בנות שפגשתי וזה נכון גם לרושם הראשוני שאני מקבל בשיחות ראשונות או בפגישה ראשונה.
אחד הדברים הכל כך מרתקים כאן הוא שמערכת בדסמית מאפשרת לי לקלף, לחשוף, לאלף לדרכי, לחנך כרצוני, להרגיש ולחוות את מי שמולי עד העצם, עד הנשמה - עד התמצית שלה. בפרופיל, בשיחה ראשונה, בפגישה ראשונה היא יכולה לשדר בטחון, היא יכולה לעשות לי רושם של בחורה חזקה ואסרטבית, או לחלופין בחורה פשוטה וריקנית אבל אז אני מתחיל לחפור ולחפור, ואני תמיד מגלה שמתחת לבחורה הבטוחה, חכמה והאסרטבית (או הפשוטה והריקנית לכאורה) מסתתרת לה אפרוחית רגישה ופגיעה. מישהי עם פחדים ושדים, מישהי עם שריטות וכמיהה עזה, מישהי עם עולם פנימי עשיר ומלא ומלא בריק ובדידות, עולם שמוסתר בקפידה רבה משאר היקום. מישהי שכמהה עד עפר למישהו חזק שיראה אותה פנימה ויושיט יד לילדונת הרגישה שמסתתרת שם, יקבל אותה ככה, בדיוק כמו שהיא ומשם יעשה איתה כרצונו. ואני יודע שאם אגיע לשם אני אמצא שם לצד הילדונת הרגישה, גם את הכלבונת הצייתנית והנאמנה עד אין קץ ויחד איתה את הזנזונת הקטנה, המלוכלכת והרטובה שאוכל לעשות בה, כרצוני. לקבל את כל אלו ביחד זה משהו נוגע, מסעיר ומאוד שווה שיכול לקרות רק כאן. אחרי תקופה כשאני מציץ שוב בפרופיל שלה שמשדר את אותה בחורה אסרטבית וחזקה, אני תמיד מחייך לעצמי בהנאה. |
|