בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סימנים מוסכמים

WolfsGang
לפני 8 שנים • 29 במאי 2016

סימנים מוסכמים

WolfsGang • 29 במאי 2016
נסיעה ברכבת של יום ראשון היא חוויה בפני עצמה.. המון אנשים, המון מבטים מכל המינים והסוגים. מה אם היו סימנים מוסכמים בעולם השליטה, פריט לבוש או תכשיט או כל דבר אחר שאפשר להבחין בו ולדעת שהיא או הוא שולט/ת, 
גם לנשלטים יהיה סימן.. המבטים יהיו כבר מובנים יותר והעניינים יתפתחו למקומות שאנחנו אוהבים.
Your thoughts??
גברים​(שולט)
גברים​(שולט) • 29 במאי 2016
פנטזיה חביבה אבל יותר מכל היא מעידה על חוסר הבנה של העולם הזה. זה קצת כמו לשלוח לנשלטת כאן הודעה של "כלבה, תעני לי מיד" ולא להבין למה ה"נשלטת הדמיקולו הזאת" הפכה פתאום לשולטת אסרטיבית וחסמה אותך. (להלן "נשלטת לא אמיתית " ; )

"נשלטת" או "שולטת" היא לא תכונה רגילה שקיימת אצל בחורה מול כל גברבר שזוקף את הכרבולת שלו ומנפנף בכנפי ה"שולט" או ה"נשלט" שלו.
"נשלטת" יכולה להיות בחורה אסרטיבית ודומיננטית בחיי היום יום שלה (והיו לי כמה מ א ו ד דומיננטיות) ורק מול אותו אחד ש מ א ד  מצא חן בעיניה והצליח ללחוץ על הכפתור הסודי והנכון שבה, היא משתנה ומוציאה את ה"נשלטת" שבה מולו (ורק מולו).
    התגובה האהובה בשרשור
בטי בום​(שולטת)
בטי בום​(שולטת) • 29 במאי 2016
גברים כתב/ה:
פנטזיה חביבה אבל יותר מכל היא מעידה על חוסר הבנה של העולם הזה. זה קצת כמו לשלוח לנשלטת כאן הודעה של "כלבה, תעני לי מיד" ולא להבין למה ה"נשלטת הדמיקולו הזאת" הפכה פתאום לשולטת אסרטיבית וחסמה אותך. (להלן "נשלטת לא אמיתית " ; )

"נשלטת" או "שולטת" היא לא תכונה רגילה שקיימת אצל בחורה מול כל גברבר שזוקף את הכרבולת שלו ומנפנף בכנפי ה"שולט" או ה"נשלט" שלו.
"נשלטת" יכולה להיות בחורה אסרטיבית ודומיננטית בחיי היום יום שלה (והיו לי כמה מ א ו ד דומיננטיות) ורק מול אותו אחד ש מ א ד  מצא חן בעיניה והצליח ללחוץ על הכפתור הסודי והנכון שבה, היא משתנה ומוציאה את ה"נשלטת" שבה מולו (ורק מולו).
תודה!!!
בעיקר כשזה בא מגבר וכשזה מגברים זה אפילו נכון כיפליים.