Lordpain(שולט) |
לפני 20 שנים •
8 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 באוג׳ 2004
Lordpain(שולט) • 8 באוג׳ 2004
זונה מטומטמת זה נאמר מתוך כעס ואכזבה, הרי ברור שאם היא הייתה זונה ומטומטמת מלכתחילה לא היית נמשך אליה.
וזה לא מה שאני באמת חושב עליה, למען האמת יש לי המון הערכה כלפיה, כמו שאמרתי זה נאמר מתוך כעס ואכזבה, והרצון למות זה היה משהו מאד זמני שעבר לו, וטוב שכך. לגבי להמשיך הלאה, זה לא קל אבל לאט לאט זה בדיוק מה שאני עושה. |
|
מאיה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
8 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 באוג׳ 2004
מאיה(נשלטת) • 8 באוג׳ 2004
מהתחלה חשבתי לא להגיב, למה להתערב לא בשלי.
אבל וואלה , לא יודעת , הבחור עירב את כולם לא בשלנו... לפני כמה זמן , שנים , הייתי תמיד אומרת בא לי למות בכל דיכאון קל או כבד , עם הזמן הבנתי שזה רגעי וזה עובר , אז למה להתגרות בגורל בכלל. מאז אני לעולם לא אומרת דברים כאלה. לפני כמה זמן , הבנתי שלהעליב אנשים בעת כעס זה אולי רגעי , אבל זה מעליב אותם , אז ני למדתי להתאפק ומאוד משתדלת שלא , סופרת חזק , עד 10 לפעמים עד 100 ולפעמים עד1000. בטח ובטח ובטח לא להשאיר את המילים האלה כתובות שחור על גבי לבן או לבן על גבי שחור , כי הרגע עבר , והמילים גם כאשר נאמרות ובטח נכתבות ועוד בפני כל האומה פוגעות. דיברת על לתת את ליבך למישהי שלא רואיה לו , פתאום היא לא ראויה , למה רק כי היא לא רוצה אותך?כי לא נתנה לך עוד צ'אנס? אין מה לעשות , אבל זה הרצון שלה וכל מי שמתאהב מסתכן שהמנוי לא יהיה זמין לאהבה הזאת...אין במה להאשים את הצד השני. זה לא שהיא פגעה בך במכוון , זה לא שהיא בגדה , זה לא שהיא רעה וניצלה אותך ושיחקה בך. תמיד יש את אלה שאחרי פרידה אומרים "מה לא נתתי לה , מה לא עשיתי בשבילה" והם לא מבינים שזה לא קשור כלום , זה פשוט לא הדדי וזהו. היא פשוט לא רוצה וזהו. האם זה הופך אותה ללא ראויה? אולי אתה פשוט מציע את הלב שלך לאנשים הלא נכונים וזה לא הבעיה שלהם , אלא שלך? בכל מקרה , אני מקווה שזה יעבור לך מהר , אהבה זה עסק שבדרך כלל פוגע כאשר הוא לא הדדי וגם אז. חייבים לגשת לאהבה מתוך בגרות כדי לא לפגוע וכמה שפחות להיפגע. בהצלחה. |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 20 שנים •
8 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
8 באוג׳ 2004
Lordpain(שולט) • 8 באוג׳ 2004
מאיה, זה בכלל לא במקום הניסיון שלך להפוך אותי לאדם שלא מבין שלא רואה שזה הכל באשמתו, כי אני יודע והבהרתי את זה באופן חד וברור "למרות שאני רוצה אבל אין לי סיבה לכעוס על אולגה כי זכותה להתאהב במי שהיא מתאהבת וזכותה לא להתאהב במי שהיא לא מתאהבת" מוזר איך שפספסת את המשפט הזה והתחלת להטיף לי מוסר, נראה לי שמלכתחילה זה מה שרצית, להטיף למישהו מוסר.
מאשימה אותי בזה שקראתי לה זונה מטומטמת ?! ולמה את לא מאשימה אותי בזה שכתבתי שיש לי המון הערכה כלפיה ?! את רואה רק מה שאת רוצה לראות במקום לראות את כל התמונה. האדם היחיד שיש לו את הזכות להיעלב עלי או לכעוס או להטיף לי מוסר על זה שכתבתי את שתי המילים הגסות... זה רק אולגה ולא את ולא אף אחד אחר ! אני לא יודע איזה חרא את עברת בחיים שלך אבל מה שאני כן יודע זה שלי אין שום קשר לזה המצאת לך סיבה להתעצבן עלי וכך עשית, חבל שלא בחרת לספור עד עשר ולא לכתוב דבר. |
|
בל{SK} |
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
אם זה נגמר - תנו לזה להגמר
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
בל{SK} • 9 באוג׳ 2004
לורדפיין היקר נגעת מאוד לליבי
אבל זה הזמן להפסיק את השרשור הזה אפשר "להתחיל חדש" אם יש עוד מה להגיד |
|
מאיה(נשלטת) |
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
מאיה(נשלטת) • 9 באוג׳ 2004
ווואו , לורדפיין , מצטערת שפגעתי.
לא אתייחס לכל מה שכתבת...לא משנה. שוב , לא התכוונתי לפגוע , וכמו שכתבתי בדרך כלל אני לא מתערבת בשום דבר. אבל ברגע שמשחררים משהו לאויר , לפורום, חייבים לקחת בחשבון שיהיו תגבות , לא תמיד טובות , לא תמיד אוהדות , לפעמים תהיה ביקורת , הרבה אולי באמת לא יגיבו , מצטערת שהגבתי , בטח ובטח שלא התכוונתי להטיף מוסר , רק כתבתי את דעתי. ואתה לא חייב לקבל אותה ככזאת. בכל מקרה לא התכוונתי לפגוע , סליחה , התחלקת בשלך , התחלקתי בשלי. בהצלחה לך ורק טוב שיהיה , אהבה זה באמת חיה אכזרית. |
|
בת שחר(לא בעסק) |
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
בת שחר(לא בעסק) • 9 באוג׳ 2004
לורד פיין
אני לא מכירה אותך אישית אבל מכירה את הכאב שלך כרגע [ הרי מי מאיתנו לא נעזב בשלב זה או אחר ...] מה נותר ????????? קבל חיוך ועוד אחד ספייר ושיגיעו ימים של שקט.... |
|
Lordpain(שולט) |
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
לפני 20 שנים •
9 באוג׳ 2004
Lordpain(שולט) • 9 באוג׳ 2004
ימים של שקט... זה יהיה נחמד
|
|