נוריתE |
לפני 19 שנים •
20 באפר׳ 2005
לשרת מלכה.(בחברת אדוני)
לפני 19 שנים •
20 באפר׳ 2005
נוריתE • 20 באפר׳ 2005
האדונשלי החליט להגשים לי פנטסיה ולקח אותי אל ידידה ותיקה שלו היגענו אליה לביתה , פתחה לנו את הדלת אישה גבוהה ומרשימה בשנות הארבעים שלה הוא הציג אותי לפניה כשניכנסנו לסלון ואני נשקתי לכף יד נשית מעודנת וחזקה להפליא לכי להתרחץ, הוא אמר לי ואני הלכתי אל חדר האמבטיה, הם נותרו בסלון לשוחח לא הייתי צריכה לשמוע. הניקיון שעשיתי לעצמי גבל בפורנוגרפיה אבל גם בפינוק שיא עם כל מה שהיה לה שם בחדר אמבטיה , כולל צינור חוקן בשרותי בידה. חזרתי לסלון אבל האדונשלי קרא לי אל "חדר העבודה" שלה טששששששששש חבל''ז אין מילים כמעט כמו הסלינג של פעם כמעט... היא עמדה מצפה בסובלנות, והאדונ ישב על כורסא את לשרותה עכשיו, אמר לי ,אני רק צופה ירדתי על בירכי ונשקתי לנעלו ואז ,על ארבע ניגשתי אל המיסטרס,כמצופה ממני ,ונשקתי את מגפה, "מוכנה שפחה"? שאלה קצרות, כן גברת עניתי ועיני מושפלות כיאות נקי את מגפי, אוני ליקקתי סנטימטר סנטימטר מהמגף השחור , לאט לאט וביסודיות ואז עברתי לשני, .כל התמונות שראיתי והסירטונים הקצרים שגירו אותי, התגמדו פתאום אל מול המציאות העומדת להתרחש היו לי אמנם מפגש או שניים קצרים אצל המאסטר הקודם אבל לא רציניים. "עמדי" נעמדתי, ידי מאחורי גבי לתנוחת "בדיקה" והיא אכן בדקה אותי, כמעט כמו גבר, צובטת פיטמות ומחדירה אצבעות רעדתי כימעה "על הברכיים" ציוותה כרעתי על בירכי והיא הרימה רגל אחת על הכיסא, רמז סמוי, היא לא לבשה תחתונים ואני ליקקתי, היא נעמדה ואחזה בראשי מצמידה אותו אליה גונחת קלילות עד שנימאס לה אולי קומי וגשי אל החמור שם, ציוותה קצרות, ניגשתי ל"חמור והתכופפתי מעליו, היא ניגשה אלי וקשרה את ידי ברצועות שעליו אות רגלי באחרות אל רגליו היא לקחה שוט זנבות וההצלפות החלו עד מהרה היגעתי למסקנה שנשים יותר אכזריות מגברים, היא הצליפה בי לאט וחזק על אחורי וגבי ורגלי ביסודיות בלי רחמים, מילת הסייף עמדה על שפתי אבל ראיתי את אדוני צופה, היא לא הייתה הכרחית, עדיין, החלטתי ,למרות קצב ההצלפות הגובר והולך היא ממש נהנתה מהכאב שלי התחלתי להתנודד על מקומי לגלוש לספייס שכבר ייחלתי לו אבל היא הפסיקה, לא נתנה לי להנות היא התירה אותי ושילחה אותי לפנה לנוח עם סיגריה הוא ואהדונ ישבו ודיברו אני כבר ממש לא היקשבתי ריחפתי במקומות אחרים עדיין מחפשת את הספייס שניגזל ממני המנוחה ניגמרה מהר מידי היא נתנתה לי כוס קולה ואז היא שוב הורידה אותי על בירכי, מרימה רגל על השרפרף ומאוננת לי קצרות על הפה "על ארבע " ציוותה,אחוריים אלי עשיתי כדבריה והיא כרעה מאחורי מחדירה יד לתוכי, לכוס, שלבושתי היה רטוב היא עשתה בי פיסטינג ארוך עמוק ממושך, לא אומרת מילה אני כבר הייתי מיוחמת לבלי הכר אבל לא גמרתי, לא הייתי מסוגלת,כל עוד המאסטר לא יצווה, עשן יצא ממני אבל לא אגמור. תשעני על הספסל, פסקי רגליים היה שמה מין ספסל ישיבה מעודן דידלו חדר לפי הטבעת שלי,בלי הזהרה מוקדמת, סטרפ און, היא פשוט זיינה אותי זה כאב היא חדרה בי חזק וחזק יותר ובלי לחשוב זרמתי והיתחלתי לגנוח ולהרטיב, הכאב היתחלף גלש לו לתענוג חייתי כמעט, מה שראיתי בתמונות קרה לי ועצם המחשבה גרתה אותי שמעתי אל אדוני באוזני חד וברור, גימרי כלבה ונכנסתי לעויתות גמירה עזות חיתיות קולניות.... היא הפסיקה והתרחקה ממני "גשי הנה כלבה" היא צוותה ניגשתי אליה, היא ישבה בכורסא והאדונשלי עמד על ידה רגליה היו מורמות מפושקות ולא ניזקקתי לפקודה אכלתי אותה בתאווה כימעט מחזירה- גומלת לה על הגמירה שלי וגניחותי התערבו בשלה בעוד היא גומרת לי בפה. כשסיימה היא ליטפה את ראשי בלי מילה, דחפה אותי בעדינות לשכיבה על הגב נעמדה מעלי והישתינה עלי ארוכות, מתפרקת לגמרי..... אתם מוזמנים אל "יומני בייבר הזכוכית" שב"סלינג" |
|
הוא(שולט) |
לפני 19 שנים •
20 באפר׳ 2005
איזה
לפני 19 שנים •
20 באפר׳ 2005
הוא(שולט) • 20 באפר׳ 2005
שגשוג ופריחה לילה
שמח בשבילך |
|
משויך לאישתי מלכתי |