לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סשן קשירה בבית מלון ?

מישהואחד
לפני 8 שנים • 12 בנוב׳ 2016

סשן קשירה בבית מלון ?

מישהואחד • 12 בנוב׳ 2016
שלום

לאחרונה הציעה בת זוגתי רעיון לסשן בבית מלון
בעיקרון משכירים חדר למספר לילות, אני נקשר למיטה והיא עוזבת לחצי יום, יום ואפילו יותר.
חלק מהרעיון הוא להשאיר אותי בחסך חושים (כיסוי עיניים ואוזניות עם רעש לבן או מוזיקה) כדי שאני לא אהיה מודע למתרחש בחדר - חסר אונים לחלוטין

אחד מהאספקטים של החוויה הוא הסיכון להתגלות ע"י המנקה או שירות חדרים
איך לדעתכם הם יגיבו ומה הסיכונים בכך ?

טיפים יתקבלו בברכה
קצת חנון קצת מופרע​(מתחלף)

אני עשיתי את זה לנשלטת

אני מגיב לך מהצד שעשה ולא קיבל.
הייתה לי בת זוג אבל זה קרה בדייט השני! שדי סמכה עליי,זה היה בבית שלי.
כיסיתי לה את העיניים,שמתי לה אוזניות עם מוסיקת רוק כבד בווליום גבוה,וקשרתי לה את הידיים מאחורי הגב,וסתמתי לה את הפה,רק הרגליים היו חופשיות.
היה שלב שהסרתי לה את הכיסוי מהפה.
הסשן ארך כשעתיים ,היה רגע שעזבתי אותה ל20 דק' והיא הייתה באי וודאות מוחלטת ,היא אמרה שהיא ממש פחדה והרגישה הכי חסרת אונים מאי פעם .
האמת,שהייתי מאוד זהיר אותו ערב שלא אחרוג מהגבולות לכן הסרתי לה את הכיסוי מהפה שתוכל להגיד מתי לעצור.
סיטואציה שאתה מתאר זה להשאיר אותך לבדך ולהיות באי וודאות מוחלטת שאין אף אחד בחדר.
אתן לך תרחיש נדיר אבל יכול לקרות,נניח חלילה שיש שריפה במלון או הצפה ויודיעו לכל אורחי המלון להתפנות בדחיפות מהחדרים ואתה לא תשמע ולא תראה,הקצנתי קצת .
וכן מנקים ואנשי אחזקה במלון, דופקים בדלת מס' פעמים ומי שלא עונה להם יש להם מפתח מאסטר הם פותחים את הדלת.
ולראות אותך ככה ,זה ישר ירוץ לכותרותicon_smile.gif
אין ספק שזה מלחיץ.
אבל אם זה מדליק אותך לך על זה אם אפשרות להשתחרר מהקשירה למקרה שתרגיש שאתה כבר לא יכול לעמוד בזה.
טליה​(שולטת)
טליה​(שולטת) • 12 בנוב׳ 2016
אני מניחה בצד את סוגיית הסדרן שעולל להיכנס למרות השלט שעל הדלת שאומר לא להיכנס.
אני ממליצה לכם, אפילו מפצירה בכם, שלא לקפוץ למיים בצורה כזו.
זה אחד הדברים הכי קיצוניים אפשר לעשות בבדס"מ, והפער שבין הפנטזיה לבין החוויה עלול להיות עצום.

אני לא יודעת למה בדיוק אתה מתכוון בחסך חושי. 
אם אתה מתכוון לקשירה וריסון של הגוף, כיסוי עיניים ואטמי אוזניים, אז מעט מאוד אנשים יכולים לעמוד בתנאים האלה למשך חצי יום.
בלבול, פרנויות, הזיות, אובדן אורנטציה וחוש הזמן הן תגובות טבעיות.
במצב של חוסר אונים אמיתי ובדידות זה יכול לרק להחריף.
אני לא חסידת הSSC, אבל זה יכול להיגמר ברע, וממליצה להתחיל בקטן.
אפילו קשירה כזו שנמשכעת שעתיים יכולה להיות חוויה מטלטלת.
אני ממליצה לקרוא על זה יותר. חשוב במיוחד שבת הזוג שלך תדע מה בדיוק היא עושה ולמה לצפות.
ואם זו תהיה חוויה חיובית ותחליטו ללכת על זה בגדול, אז לעשות את זה בהשגחה מלאה 24/7.
    התגובה האהובה בשרשור
מנחם920
לפני 8 שנים • 13 בנוב׳ 2016
מנחם920 • 13 בנוב׳ 2016
בעקבות פוסט דומה שעלה פה על חסך חושי ניסיתי על עצמי כיסוי עיניים רעש לבן מיוטיוב 
אחרי 40 דקות נגמר המוזיקה וזהו.. לא הרגשתי כלום.. היה מאוד נחמד... 

נשמע רעיון מצוין.. הלוואי שההיתי יכל לנסות בעצמי..  אם ההיתי בתפקיד שאני צריך ללכת מהחדר אז ההיתי אומר שאני הולך ועדין יושב ליד ומשגיח ללא ידיעה שלך..שאם קורא משהו שיהיה פניה מידית.. 

עובדי הניקיון יכולים לקרוא לקצין האבטחה במלון והוא ישחרר אותך כנראה.. 

כדאי שהם לא יכנסו לחדר תצטרכו לעשות את זה בשבת.. לדעתי במלון בארץ לא יעסיקו אנשים ובטח שלא עובדי ניקיון בשבת.. וככה יש לך 25 שעות של חסך חושי נפלא.. אבל נראה לי שזה קצת יותר מידי..
Lanya Colson

Re: סשן קשירה בבית מלון ?

Lanya Colson • 13 בנוב׳ 2016
מישהואחד כתב/ה:
שלום

.......  אני נקשר למיטה והיא עוזבת לחצי יום, יום ואפילו יותר.

לעולם, אבל לעולם - אסור להשאיר מישהו קשור לבד.

הדבר הזה שהצעת הוא כל כך מופרך, וכל כך מסוכן, וכל כך חסר אחריות. 
אני לא יודעת מאיפה להתחיל. 

יש שורה שלמה של נזקים נפשיים ופיזיים שעלולים לקרות לך, קטנים כגדולים
בזמן שמה? אשתך בעבודה? בקניון? בקפה עם חברות? תגידו אתם נורמליים?

אני מציעה לקרוא קצת לפני שאתה מתחיל 
למשל כאן:
http://www.theduchy.com/Safety/Safety.shtml
דיאלקטי

במקרה הטוב זה יגמר רע.

דיאלקטי • 13 בנוב׳ 2016
ובמקרה הרע זה יהיה אסון.
ההמלצות בתחום הפסיכולוגי חשובות, לא אתייחס כאן.
בעבר עבדתי בתפקיד ניהולי בבית מלון. חדר בבית מלון נבדק מספר פעמים ביום ע"י אנשי צוות שונים. 
גם חדר שעל דלתו כתוב "נא לא להפריע" עלול להפתח, אם יש צורך חד משמעי. נניח, במקרה שיש חשד לבעיה בצנרת או חשמל.
מעבר לכך, לא ניתן ל"נעול" את החדר ולכן הוא בחזקת מותר לכל מלונאי, גם כניסה בטעות לחדר היא כניסה, שבמקרה שלכם יכולה להיות מביכה ומסוכנת.
מציע לכם לא לעשות משהו כזה בבית מלון, ללא פיקוח ישיר על החדר.
בהצלחה
Bia{❤ Bia}
Bia{❤ Bia} • 13 בנוב׳ 2016
"המשחקים של ג'ראלד" , סטיבן קינג כבר כתב את כל זה מזמן icon_smile.gif)
אחד שמבין​(נשלט)
אחד שמבין​(נשלט) • 13 בנוב׳ 2016
כמי שעבד בבתי מלון אין זמן שבודאות לא יכנסו לך לחדר לאחר נקישות, גם אם יש שלט או סימן שמבקש פרטיות.
בלי קשר לבית מלון, קשירה של מישהו והשארתו לבד היא מעשה מטורף ולא זהיר בעליל, וגם אני לא מדבר על ההשלכות הפסיכולוגיות אלא רק על הסיכונים הפיזיים.
בכל המקומות שבהם הייתי שעושים בהם סשנים עם קשירות והשארה לבד, או אפילו נעילה בכלוב, תמיד ישב תורן עירני ממש צמוד או בחדר סמוך מאוד עם מצלמה שכוללת קול או ממש בקצה טווח הראייה של הנשלט. ישנן גם קשירות מיוחדות שנפרמות במשיכה אחת וציוד מתאים כדי לשחררר באופן מיידי את הנשלט מהקשירות, ואסור שהשחרור יהיה איטי ומסורבל. אם זה חבלים, מספריים מתאימות ללא שפיץ וחדות מספיק לגזירה מהירה, אם זה מנעולים הם חייבים להיות נגישים וקלים לשימוש.
באחד הארועים בהם השתתפתי, היו זוג שזה היה הפטיש שלהם, להיכבל במשך הלילה ולהיות מושלכים בתא כמו כלא. עשינו תורנויות השגחה בלילה כדי לעזור להם להגשים את הפנטזיה, התדריך שקיבלתי לפני המשמרת שלי היה כאילו יוצאים לקרב, תפעול ציוד כולל ניסוי, טלפונים חשובים, ועוד ועוד, בהתחלה זה היה נראה לי מוגזם אח"כ הבנתי שכל זה הכרחי.