אריאל M(אחר) |
לפני 8 שנים •
16 בנוב׳ 2016
כללים למניעת תאונות!!!
לפני 8 שנים •
16 בנוב׳ 2016
אריאל M(אחר) • 16 בנוב׳ 2016
לכל הנשלטים באתר לפני שאתם פונים לשולטים/ות הרבים באתר כדאי שתלמדו שלושה כללי יסוד
א. שמצבכם הנפשי יציב ואתם בנויים לקשר מסוג כזה (כנ"ל לגבי הפרטנר שלכם שלא תגיעו למצבים לא נעימים...) ב. שאתם באים למפגש הראשון עם הפרטנר כשווים מול שווים ללא הפתעות במפגש הראשון (מה שיכול לחסוך הרבה סיטואציות מביכות בעתיד שלכם) ג. אל תתחייבו לשום דבר ואל תחלקו מתנות חינם (אלא אם כן יש לכם מלא כסף מיותר) כל עוד אתם לא בטוחים בקשר שלכם בצורה מלאה(כמובן שזו רק דעתי ואם מישהוא חושב שאני טועה הוא מוזמן להגיב...) |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 8 שנים •
16 בנוב׳ 2016
לפני 8 שנים •
16 בנוב׳ 2016
פסיכו לוג(שולט) • 16 בנוב׳ 2016
הסתייגות לגבי סעיף א:
זה דורש מרוב חברי האתר לקום ולעזוב. ביאסת. ובכלל מה ההגדרה של "מצב נפשי יציב". מנסיון כמטפל ומטופל- משימה בלתי אפשרית ובהרבה מקרים האדם עצמו ממילא לא מודע לכך שהוא לא יציב. סעיף ב: הלוואי ויכלתי לחזק את מה שכתבת אבל גם אם נחפור בזה ונצעק את זה- זה יביא תועלת למספר קטן מאוד של אנשים מהסיבה הפשוטה- להרבה בדסמיים תחושת חוסר הביטחון והשיוויון היא צורך חובה מבחינתם ולא יגיעו בכלל לפגישה כשהם יודעים שהולכים להתייחס אליהם שם באופן שיוויוני. סעיף ג: מקווה שגם מי שיש לו כסף מיותר לא יעשה את זה. זה חיזוק חיובי לנצלנים ומחזק את התפשטותם על הפלנטה. ולהיות בטוח בצורה מלאה בקשר- זה מושג בלתי קיים (ממשפחת המילים שמתארות תופעה שלעולם לא יכולה להתקיים, כגון "אלטרואיזם"). בוא נשאיר את זה בגדר "לחוש רמת ביטחון גבוהה בקשר". |
|
אריאל M(אחר) |
לפני 8 שנים •
17 בנוב׳ 2016
לפני 8 שנים •
17 בנוב׳ 2016
אריאל M(אחר) • 17 בנוב׳ 2016
ראשית כל תודה על ההתייחסות המפורטת.
שנית: לגבי סעיף א', מצב נפשי יציב: הפירוש מחינתי, (ואני מדבר בדווקא לנורמטיבים מביננו) שאתה יודע שאתה, או לחילופין הפרטנר שלך צריכים ייעוץ נפשי, ואתה מדחיק את זה. (ואם מישהוא מרגיש שהוא נחות מעצם מהותו, זה נקרא מצב לא יציב נפשית, וזה דורש טיפול דחוף!!!) ולגבי ב. אין בעיה לחוש נחות מהפרטנר שלך אבל רק אם הוא ואתה, מודעים לחלוטין שזה חלק מהמשחק. ז.א. שאין דבר כזה שהוא/היא עושה לך משהוא שלא סיכמתם לכתחילה (כמובן שהדרך ההגיונית ביותר להבטיח את זה, היא לצאת לדייט וונילי קודם, ולבדוק את הפרטנר באופן אובייקטיבי) אני מקווה שזה ישפיע על מישהוא אחד לפחות? שזה שווה את המאמץ!! |
|