לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקאט וביזאר

ArchAngel​(שולטת)
לפני 7 שנים • 23 בנוב׳ 2016
ArchAngel​(שולטת) • 23 בנוב׳ 2016
מאיפה לך לדעת שהוא לא נמשך לזה מגיל צעיר? אדם לא קם בבוקר ומחליט שהוא נמשך לחרא.
גם לא החרמנים או המשועממים ביותר שעברו את ספי הריגוש. אחרת חצי אתר כאן היה נמשך לעניין הסקאט.

אני לא נמשכת לסקאט.
אבל מעולם לא נמשכתי לגברים באופן "נורמטיבי", אני זוכרת שפנטזיות בדס"מיות בתחומים שאני נמשכת אליהם הופיעו אצלי והדליקו אותי כבר בגילאים מאוד צעירים, אפילו לפני גיל 13 לפני שידעתי בכלל מה זה אומר. (ולא, לא עברתי שום התעללות או נחשפתי לזה באופן לא הולם אחר).
ומשיחות שלי עם אנשים כאן, אני לא היחידה הרגישה את זה מגיל צעיר.

חמוד וצייתן, זה לא משנה איך הפנטזיה הזו התגבשה אצלך. זה בסדר להימשך להכל, בסדר לפנטז על מה שבא לך ולאונן על זה. אתה לא צריך להרגיש אשם על עצם זה שזה מדליק אותך ולנסות להדחיק את זה, כי זה פשוט לא יעבוד ויוביל לשנאה עצמית.
אתה בסה"כ צריך לקחת בחשבון שיש דברים שבמציאות הביצוע שלהם לא ילך טוב כמו בפנטזיה ולכן עדיף לא לממש.

וסתם הצעה, אולי במקום לנסות למחוק את הפנטזיה הזו תנסה לטפח פנטזיות אחרות שקיימות בך שכן אפשר לממש? 
שמעון רביזדה​(אחר)
לפני 7 שנים • 24 בנוב׳ 2016
שמעון רביזדה​(אחר) • 24 בנוב׳ 2016
דווקא יצא לי להכיר אנשים שנמשכים לזה..לדבריהם זה משהו שהתפתח אצלם לאט לאט.
זה מתחיל ברימינג, אחר כך בהפלצות וכאלה עד שמגיעים לזה.
כמובן שלא תמיד זה מגיע לרמות האלה, זה משתנה מאדם לאדם.

יש מצב שאני גם טועה..אני בנאדם אחרי הכל.
טליה​(שולטת)
טליה​(שולטת) • 24 בנוב׳ 2016
זה נושא מורכב, אבל בגדול נטיות מניות לא צרובות בנו כפי שנהוג לחשוב.
נטייה מינית יכולה להשתנות גם בשלבים מאוחרים של החיים. וכמו שאנשים נכנסים לקטע ומגלים את עצמם לפעמים הם גם יכולים לצאת ממנו.

אני מסכימה עם בוי טוי שמי שמרבה לפנטז ולאונן עם עצמו, מן הסתם מטפח את הפנטזיות שלו ומחזק התניות מיניות.
בלי כוונה הוא מטפח גם את הניכור המיני שלו, כי הוא מתרגל להנות מפנטזיה שבראש שלו יותר מאשר מאינטראקציה עם אדם שיש לו ראש נפרד.

לאונן זה בסדר גמור, ולמי שרוצה גם לטפח פנטזיות קיצוניות זה בסדר גמור, אני לגמרי בעד.
אבל למי שמחפש אינטראקציה זוגית מספקת, הדבר הבריא הוא לפנטז בשניים, לטפח פנטזיות משותפות ולהזדיין ביחד. 

אנשים שמצליחים לפתח "פטיש" לפרטנר שלהם הם על פי רוב הרבה יותר מסופקים ומאושרים מאשר אנשים שמוצאים פרטנר שמגלה עניין וסבלנות לפטיש שלהם.
ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 24 בנוב׳ 2016
כמובן שככל שאדם יותר נסגר בדמיונו, עסוק בפנטזיות ומבודד עצמו מאינטרקציה זוגית כך עולמו הפנימי יתקשה להשתלב עם זה החיצוני כי הוא יהיה מרוכז בפטיש מאשר בפרטנר הפונטציאלי מולו. מכאן מתפתח אותו ניכור שמעודד אותו לפנטז יותר כפיצוי ו"להחמיר" את אותה התניה ולהוריד את הסתברות המימוש שלה בפועל מהיותה קיצונית ביחס למקובל בנורמה.

אבל אי אפשר להגיד שכתוצאה מאוננות יתר ושעמום נטו התפתח אצלו הפטיש הזה. זה לא יהיה מדוייק.
אין לי תשובה חד משמעית ל"למה הוא ככה", אבל נדרש לכך הרבה יותר מסתם חיפוש ריגושים בלבד בשביל להגיע למצב שחרא מדליק אותך. כמובן שזה יכל להתגבר עם השנים בגלל אותו לופ שהזכרתי למעלה אבל זה לא מה שבהכרח התחיל הכל.
ולכן, להגיד לו פשוט להפסיק לאונן על כך בתקווה שבכך זה יגמר לא יהיה הפתרון לבעיה הזו. 
לדעתי, דווקא בגלל שעכשיו זה "יהיה אסור" זה יפתה וירגש אותו אף יותר, וסביר להניח שהוא יתעסק באיסור הזה יותר מאשר בלבנות בעצמו משהו מועיל.
שימשיך לאונן אם זה עושה לו טוב, אבל שלצד זה יפתח בעצמו כישורים אחרים כמו היכולת לראות בפרטנרית יותר מאשר אובייקט למימוש הפנטזיה, כלומר לעבוד על יחסיו על הבין-אישיים.

אוננות שהיא מבוקרת, כלומר בשעות הפנאי ולא באופן כפייתי, לא אמורה להשפיע על היכולת שלו לפתח בעצמו יכולות נוספות לצידה.
Strap Attack​(אחר)
Strap Attack​(אחר) • 24 בנוב׳ 2016
אני מסכים עם Archangel.
כמו שאמרתי מקודם אין שום קשר בין בידיאסאמ לבין מין. המשיכה להשפלות או לכאב הוא דבר פסיכולוגי כלומר המקור לזה במוח. 
ישנם אלמנטים מיניים שבעזרתם אתה יכול -לשלב- בין בידיאסאמ לסקס אבל שוב, זה לא אותו הדבר. 
מנקודת המבט שלי אין משהו מחרמן בזה שמישהי מחרבנת עלייך. מה כן, זה יכול לספק לך נקודה במוח, הרי גבר/אישה לא מקבל/ת אורגזמה מסקאט לא משנה כמה הוא יתאמץ.
בן אדם שמתחבר להשפלה פשוט מאוד יאהב את זה, כמו שהוא יאהב ששמים עליו קולר או קושרים אותו (כל אחד ולמה שהוא מתחבר כמובן).
בלנדר
בלנדר • 24 בנוב׳ 2016
ArchAngel כתב/ה:
כמובן שככל שאדם יותר נסגר בדמיונו, עסוק בפנטזיות ומבודד עצמו מאינטרקציה זוגית כך עולמו הפנימי יתקשה להשתלב עם זה החיצוני כי הוא יהיה מרוכז בפטיש מאשר בפרטנר הפונטציאלי מולו. מכאן מתפתח אותו ניכור שמעודד אותו לפנטז יותר כפיצוי ו"להחמיר" את אותה התניה ולהוריד את הסתברות המימוש שלה בפועל מהיותה קיצונית ביחס למקובל בנורמה.

אבל אי אפשר להגיד שכתוצאה מאוננות יתר ושעמום נטו התפתח אצלו הפטיש הזה. זה לא יהיה מדוייק.
אין לי תשובה חד משמעית ל"למה הוא ככה", אבל נדרש לכך הרבה יותר מסתם חיפוש ריגושים בלבד בשביל להגיע למצב שחרא מדליק אותך. כמובן שזה יכל להתגבר עם השנים בגלל אותו לופ שהזכרתי למעלה אבל זה לא מה שבהכרח התחיל הכל.
ולכן, להגיד לו פשוט להפסיק לאונן על כך בתקווה שבכך זה יגמר לא יהיה הפתרון לבעיה הזו. 
לדעתי, דווקא בגלל שעכשיו זה "יהיה אסור" זה יפתה וירגש אותו אף יותר, וסביר להניח שהוא יתעסק באיסור הזה יותר מאשר בלבנות בעצמו משהו מועיל.
שימשיך לאונן אם זה עושה לו טוב, אבל שלצד זה יפתח בעצמו כישורים אחרים כמו היכולת לראות בפרטנרית יותר מאשר אובייקט למימוש הפנטזיה, כלומר לעבוד על יחסיו על הבין-אישיים.

אוננות שהיא מבוקרת, כלומר בשעות הפנאי ולא באופן כפייתי, לא אמורה להשפיע על היכולת שלו לפתח בעצמו יכולות נוספות לצידה.
בגדול גם אני מסכים איתך, אם הפנטזיה תהפוך לטאבו זה עשוי רק להחמיר את הבעיה...
אבל אני תוהה מה יעלה בגורל אם נבחר במסלול השני, כלומר להמשיך לאונן על זה?
לאהוב ולהתמכר לזה עוד ? אני חושב זה לא פותר את הבעיה...
כתוצאה מכך הוא באופן ישיר חותר למימוש והגשמה. בדיוק כמו שקורה עכשיו..

אני חושב שחייבים שינוי כל שהו בחיים כדי להחליף או לפחות לדלג על פנטזיות שהן לא רצויות. .
James Bondage​(מתחלף)
James Bondage​(מתחלף) • 24 בנוב׳ 2016
Strap Attack כתב/ה:
כמו שאמרתי מקודם אין שום קשר בין בידיאסאמ לבין מין.
קודם כל, אמרת שאין שום קשר בין חרמנות לבדסם, שזה לא בדיוק אותו דבר, אבל אני לא אדקדק על קוצו של היוד הזה.

מה שכן, יש קשר הדוק מאוד בין בידיאסאמ למין. למיטב ידיעתי, הן משיחות עם אנשים והן מלקרוא חומר מקצועי בנושא, אצל רוב מוחלט של הבידיאסאמיים, הפנטזיה תואמת את ההעדפות המיניות - לדוגמא, שולט הטרו לא נמשך לשלוט על גברים, נשלט הטרו לא נמשך לשליטה ע"י גברים וכו'. זה כמובן לא מוחלט, ואכן יש כאלה שמה שעושה להם את זה הוא האקט עצמו (בלי קשר למי נמצא בצד השני) - אבל ברוב הגדול של המקרים, זה דווקא כן קשור להעדפות מיניות (ומכאן למין).

בגדול, יש שני דברים שאנחנו (כמו כמעט* כל בעלי החיים) צריכים לבצע לטובת המשך הגזע: תזונה, וזיונים; אין שום פעולה מודעת אחרת שאי אפשר לוותר עליה. לא מפתיע ששתיהן מרכזיות בתרבות, וגם שהרבה מורכבויות פתולוגיות והפרעות קשורות בהם, גם אם אין חובה או סיבה ישירה.

* יש לטאות שאין להם זכרים, וכל נקבה יולדת עותק מושלם של עצמה - אבל עדיין, היא צריכה שנקבה אחרת "תזיין" אותה כדי שהתהליך יתקדם - ראה https://www.scientificamerican.com/article/asexual-lizards/.  ויש גם כרישים http://news.nationalgeographic.com/2016/06/leopard-shark-virgin-birth-aquarium-australia/ ואחרים. בכלל זה רק "כמעט".
חמוד וצייתן
חמוד וצייתן • 24 בנוב׳ 2016
תודה על המון תגובות,קשה לי לענות..
בגדול אני מודע לזה שכרגע זה רק פנטזיה, אבל יש לי הזדמנות לנסות דבר כזה, אני בטוח ב100% שאני יגעל ויחשוש בזה ברגע האמת.. לכן אני עדיין לא מנסה את זה, אבל הפנטזיה מאוד חזקה לנסות את זה...
האמת שאני כן הולך לפי כללי העולם, ואני יודע שלאכול דבר כזה זה חולני פשוט...אני כן רוצה אבל אני לא רוצה.
אני חושש שזה יפגע בי נפשית פשוט, אני באמת עובד עיצות, לא רק לגבי האקט עצמו. בכלל
Epiphany
לפני 7 שנים • 25 בנוב׳ 2016
Epiphany • 25 בנוב׳ 2016
בתור אחד עם פנטזיות דומות, ומחקר מעמיק מאד בנושא, אני יכול להגיד לך שאין שום בעיה עם זה.
אין שום בעיה עם הנפש, להפך, אתה הולך בכיוון הנכון.

אין מגעיל לא מגעיל, אלו סך הכל מונחים סובייקטיביים, מוסכמויות חברתיות, פוליטיקלי קורקט, פוזות ומסכות שאנשים עונדים בחברה. התת מודע שלנו הוא דבר נפלא,
לחקור אותו משמע לחקור את עצמנו, להתנתק מכל המוסכמויות החברתיות, לאמץ את הקינק והאבנורמלי, את הדברים שאנשים מתנגדים אליהם הוא משהו אלוהי שמאפשר לנו לחקור את הטבע שלנו בעוד שמיליארדי בני אדם שקויים עמוק בנורמות חברתיות ורק אם כל העולם היה עכשיו רואה בסקאט כ"נורמלי" אז פתאום כל אחד היה עושה את זה כאילו מדובר בתנוחה מיסיונרית של כת האיימש והיהדות האורתודוקסית. אחי - אתה בריא והולך לכיוון הנכון! 

אני אמנם יותר דומיננטי בכל הנוגע לסקאט וסוויצ'ר אבל לדעתי גם פסיבי עם פטיש כזה זה בסדר גמור. רק קח בחשבון משהו חשוב לחיים ממני, המזוכיזם והדגרדציה במיוחד עם להיות Toilet Slave היא מבגרת וגורמת לאחד לגלות על עצמו עוד, אך היא לא מתאימה עבור כולם. בן אדם ללא אגו כלל וכלל צריך להתרומם למעלה מאשר לקבל על עצמו דגרדציה, מאחר ומדובר כבר באופן אירציונלי. הרבה דומים ומלכות פה יהיה אחלה Toilet Slaves בעוד ה"סמרטוטים" פה ישנו צורך לרומם אותם למעלה.

אך בסופו של יום עדיף מאסטר ועבד במיטה ובאסלה מאשר בבית כנסת מול השטן יהוה. icon_wink.gif
לב זהב​(לא בעסק)
לפני 7 שנים • 25 בנוב׳ 2016
לב זהב​(לא בעסק) • 25 בנוב׳ 2016
אינני מכיר אותך, ולא את סוג הפנטזיה שאתה מתאר, ובכל זאת אני מרשה לעצמי לנחש כמה ניחושים.

1. אם אי-פעם תנסה לממש את זה, לא תחווה הנאה כלל. סתם גועל. תוך כדי ביצוע זה לא יעורר בך שום גירוי מיני.
2. גם אם תממש את זה ותיגעל, הפנטזיה לא תיעלם. אחרי כמה שבועות היא תחזור ותתעורר, למרות שניסית ונגעלת, ואתה יודע שאם תנסה שוב תיגעל שוב.
3. לא משנה כמה תפנטז וכמה תאונן: אם תמצא בחורה חמודה, שהיא תאהב אותך ואתה תאהב אותה, היחסים המיניים ביניכם יזרמו בלי בעיה. וזה לא משנה אם תתנזר מהפנטזיה לחלוטין במשך עשר שנים, או שתאונן על הפנטזיה הזו אלף פעמים.
כשיהיה לך אוכל בצלחת ותהיה רעב, תאכל את מה שיש. לא משנה כמה פינטזת לפני כן על מאכלים אחרים.

כאמור, אלה ניחושים בלבד, לא מבוססים על כלום.
אבל אם הם נכונים, המסקנה היא פשוט להירגע, לאונן אם בא לך, ולא להיכנס לחרדות.