בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

סקאט וביזאר

חמוד וצייתן
לפני 7 שנים • 28 בנוב׳ 2016
חמוד וצייתן • 28 בנוב׳ 2016
העניין הוא גם החשש , הרי לאכול את זה , זה סיכון בריאותי נכון? הבנתי שזה סיכון עצום, עזבו רגע את הפנטזיה, יש פה סיכון בריאותי שגם גורם לי לוותר...
אז מה אפשר לעשות במצב כזה? שהפנטזיה כל כך חזקה, ויש פה סיכון, ויש פה גם דבר שעל פניו אני מודע שהוא לא בסדר. מה ניתן לעשות במצב כזה, איך יוצאים מפנטזיה שכזאת?
לב זהב​(לא בעסק)
לב זהב​(לא בעסק) • 28 בנוב׳ 2016
חמוד, לא יוצאים.
פנטזיה זו פנטזיה. לא צריך להילחם בה.
נסה למלא את הראש בדברים אחרים, ואז הפנטזיה תיכנס לפרופורציות.
חמוד וצייתן
חמוד וצייתן • 28 בנוב׳ 2016
אבל ציינתי שזאת פנטזיה שניתן להגשים וזאת הבעיה,
זאת לא פנטזיה של לזכות בלוטו - ואז זה באמת בגדר פנטזיה
פה אני מודע כל הזמן שזה קיים ואפשרי להגשים, לכן זאת פנטזיה שיכולה להתגשם, ואני רוצה שתתגשם, ככה שזה לא פשוט להלחם בה וכו.
לב זהב​(לא בעסק)
לב זהב​(לא בעסק) • 28 בנוב׳ 2016
"לא פשוט להילחם בה"? ברור שלא פשוט. אולי גם בלתי אפשרי.
אמרתי לך, אל תילחם בה. קבל אותה. זה חלק מהאישיות שלך, וכדאי לך לקבל את עצמך כפי שאתה.
אבל קבל אותה כפנטזיה, לא כמשהו שיתממש.

בכל מקרה, אתה צודק שאינך רוצה לסכן את הבריאות שלך. שום פנטזיה לא שווה את זה.

ואם אתה דווקא רוצה לממש, אולי אפשר עם שקית ניילון על הראש (וברור שלא להכניס לפה, לאף, או לשום-מקום).

(זו דעתי האישית בלבד, כמובן).
lieca
לפני 7 שנים • 1 בדצמ׳ 2016
lieca • 1 בדצמ׳ 2016
יש הרבה דברים שאנשים יקטלגו כמוזרים ואחרים יקבלו.
מה זה מעניין באמת מה אנשים אומרים?
אם זה מה שעושה לך את זה, מצא מישהו שיזרום איתך.
av55​(נשלט)
לפני 7 שנים • 1 בדצמ׳ 2016
av55​(נשלט) • 1 בדצמ׳ 2016
לפני שנים לא מועטות יצא לי לראות סרט, שעד כמה שנראה לי, זהו סרט אמיתי, כלומר לא מבויים עם שחקנים. זהוא סרט שמתעד כמה ימים בחייה של מלכה, מאד מאד צעירה, היא בעלת מס' עבדים שנראה שחיים כך 24/7. היא מאד מאד אכזרית, יש שם אקטים קשים לצפייה ובין היתר היא עושה את כל צרכיה אך ורק בפיות של העבדים שלה והם בולעים הכל!! ומנקים אותה בלשונם.
עד אז לא ידעתי שקיים דבר כזה וזה מאד הדליק אותי. מאז הספקתי לעשות את כמה פעמים אצל מלכות בתשלום והחוויה היתה מדהימה!!!
יש באינטרנט הרבה סרטונים בנושא אבל ההוא היה היחיד שנראה ממש אמיתי ולא מבויים ע"י שחקנים.