King of Hearts |
לפני 7 שנים •
5 בדצמ׳ 2016
לפני 7 שנים •
5 בדצמ׳ 2016
King of Hearts • 5 בדצמ׳ 2016
אני אולי הכי מבוגר בכלוב
וכשמגלים את זה אז הטון משתנה. לאכפת לי. כשאני כותב כאן, בפרופיל שלי בבלוג שלי, בפורום, בתגובות לבלוגים גם באדומות. אני מכוון ללמד ולהנחיל את מה שטוטי שאלה. שליטה זה תהליך שליטה זה תהליך שליטה זה תהליך. זה מה שיש לי לתת לקהילה. זה מה שיש לי לתת לצעירות, לחדשות, סקרניות ,למי שבכלל קוראת. (סורי, אני איש בעיקר שמבין בשליטה באישה) שליטה זה תהליך. וככל שאני יכול, מהנסיון שלי מהכשרון הצנוע שלי ומתוך כבוד לתהליך, אני משתדל לכתוב את התהליך. התהליך שאני יודע, רק זה. אני לא יודע הכל, אני יודע אותי. (למשל המילה סשן, לסשן, מגעילה אותי, ואני לא שופט אפחד שמשתמש בה, אני בדרך כלל מקשיב ושותק) כשיש לי נשלטת שלי, זה ממש לא ענין קהילתי |
|
נימפומניה ריגשית(שולטת){מצרפתמקרים} |
לפני 7 שנים •
5 בדצמ׳ 2016
לפני 7 שנים •
5 בדצמ׳ 2016
נימפומניה ריגשית(שולטת){מצרפתמקרים} • 5 בדצמ׳ 2016
זה נורא תלוי בנאדם,
יש נשים שהן מיניות יותר שישר יקפצו למיטה, יש נשים שצריכות שהשליטה תתחיל בראש... שיהיה חיבור פנימי קודם ואז שאר הדברים. שתי הסוגים לא נשלטות ״פחות״ טובות והשולטות לא ״פחות״ טובות... זה הכל בעיניין של קריאה של תנועות גוף... של להסתכל על הבנאדם ולראות מה הוא מחפש או רוצה באותו הרגע... אם מישהי תגיע בשביל סקס אני אדע לזהות זאת ישר עוד מהמבט הראשון שלה..... שהיא מחפשת פאן. אם מישהי תגיע בשביל מסע, בשביל למידה, בשביל דרך... אז אני חושבת שבגלל שאנחנו מדברים בראש ובראש בשני בני אדם שרק רוצים באמת ובתמים לקבל כל אחד את מה שהוא חפץ בו זה לא משהו שהוא שחור ולבן.... אם את מחפשת מישהי שתשלוט בראשך, במוח ובנפשך לפני שהיא תכניס אותך למיטה, תשדרי שזה מה שאת מחפשת. שולטת טובה תדע לקרוא את זה ולכוון לשם. |
|
Tutti |
לפני 7 שנים •
7 בדצמ׳ 2016
לפני 7 שנים •
7 בדצמ׳ 2016
Tutti • 7 בדצמ׳ 2016
פסיכולוג בספה כתב/ה: חלילה תותי, אני רואה עכשיו את הטון הכועס שיצא לי אך הוא ממש לא ביקורתי כלפייך אלא כלפיהם. נדלקתי כי ממש לא מזמן עליתי על אדיוט שניסה לעבוד על מכרה שלי.
זה בסדר(: סתם רגישות יתר...
עם הפוסט שלך אני יכול רק להזדהות, כאחד שנמשך דווקא לאלו עם פנטזיות שקשה אפילו להן להכיל. טיפ שאני יכול לתת? לתת דגש לרגישות ומצפוניות של שולטת, כמו שאני מציע בהיכרות עם גבר. אל תתני מעצמך לפני שהוכיחו את עצמן כבנות אדם. רואים שאת לא מסוג הנשלטות שהצורך שלהן הוא התעלמות מצרכיהן. לא שמישהי לא רגישה לא יכולה להיות שולטת טובה, פשוט יש הרבה יותר סיכוי שגם יראו אותך ואת צרכייך. תודה |
|