סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מידע מהציבור

LadyMoonLight​(שולטת)
לפני 7 שנים • 2 בפבר׳ 2017

מידע מהציבור

LadyMoonLight​(שולטת) • 2 בפבר׳ 2017
שלום,
יש לי שאלה- מצפה לתשובות רציניות וענייניות.

אתם כבדסמ"ים, מה חסר לכם בקהילה הישראלית?
מוצרים? אם כן אז איזה?
מסיבות?
מרחב?
כל דבר שראיתם בבמה בחו"ל ואתם רוצים לראות בארץ. אשמח למידע. (תשובות רציניות, ענייניות, מתומצתות יתקבלו בברכה)

אפשרות לפנות עם תשובות לתוכן הקשור בפוסט זה-בפרטי. מציינת שוב רק בקשות והצעות עניינייות יזכו לתשומת לב.

**לא לונילים** (אל תשאלו מזה)
בברכה LadyMoonLight
One moment​(שולטת)
One moment​(שולטת) • 2 בפבר׳ 2017
חסרים קודם כל אנשים. כי כשאין מספיק אנשים העסק (חנויות, מסיבות, מפגשים) לא מרוויח.
אני חושבת שלכולם חסרים בגדים. המלאי של 2,5 חנויות ממש קטן, קשה למצא משהו מתאים למידות גדולות ולא ממש יש מבחר. אותו דבר גם עם נעליים. בגדים איכותיים יקרים מדי.
זה משפיע גם לדרסקוד ובגדול אין לנו דרישת דרסקוד במסיבות, היא קיימת, אבל לא עד כדי כך. במסיבות בחו"ל דרסקוד יותר קפדני, לכן גם ההרגשה היא אחרת.
כמובן חסר מקום גדול וטוב למסיבות, עם הרבה אופציות, חדרים וחללים נפרדים. חסרה תרבות במסיבות גם של אנשים שלא יודעים לתת מרחק לאחרים (לפעמים גם בגלל שאין מספיק חלל) גם של התארגנות, כלומר חסרים די אמים כמו בחו"ל, כאלה שלא באים לשחק בעצמם, שנכנסים לסשנים, מזיזים אנשים בלי להתבייש גם אם זה חברים הכי טובים שלהם וכו'. תמיד ובכל מועדון יש בעית עישון פחות או יותר, אבל היא קיימת.
חסרה לנו בית הספר רצינית לקשירות. תרבות של הופעות קשירה בכלל לא קיימת בארץ. אבל גם פה יש חוסר מקום טוב ומשאבים.
    התגובה האהובה בשרשור
LadyMoonLight​(שולטת)

תשובה

LadyMoonLight​(שולטת) • 2 בפבר׳ 2017
היי, תודה רבה. עזרת המון. אקרא שוב בעיון. נראה מה אפר יהיה לעשות.
תודה
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 2 בפבר׳ 2017
לא הייתי רוצה לפגוע לך בבלוטת המוטיבציה.

רק לידע אותך שרבים וטובים ניסו "לעשות כסף" מחבורת חסמבה הכלובנית. (בכוונה לא רושם קהילה)
בין אם זה בניהול ארועים, יצור ושיווק אביזרים, סדנאות, לבוש וכמובן "מלכות" בתשלום.
היו כוונות טובות ובעיקר עגמת נפש.

רק הצלחה