צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פריקה: מקווה שכאן זה המקום.

מזוכיסט טהור​(נשלט)
לפני 7 שנים • 3 במרץ 2017

פריקה: מקווה שכאן זה המקום.

אז אחרי שנה שלמה של זוגיות ונילית היום הגיע הזמן להגיד רשמית שאני רווק, ולא כי אני מתגאה בזה, תמיד העדפתי את הזוגיות על פני הרווקות, העדפתי להיות משוייך לאחת והיחידה רק הבעיה כאן מתחילה כשהפרטמרית נמשכת לסקס רגיל, נרתעת מבדסם, ובכלל איך אפשר לנהל זוגיות כשאתה תמיד חושק בשליטה, והיא רואה את זה כבעיה נפשית, היא הייתה מודעת לנטיה שלי, למשיכה שלי, אך המליצה לי ללכת לפסכיאטר, לטיפול, לטפל בזה, את האמת שנסיתי, נסיתי מספר פעמים, לא הלך.

אחרי שנה זוגיות הבנתי שאני לא מטיב לאף צד, היא לא מקבלת סיפוק מיני כי לא היה לי חשק לסקס רגיל, לא נמשכתי לזה, ולי לא היה סיפוק כי ככ היה חסר לי השליטה, הדחף להישלט לקבל הוראות, ולדעת את מקומי.

כבר מאז אני זוכר את עצמי נמשכתי לבדסם, ניק חדש, אך אני שנים נמצא כאן בכלוב, שנים שאני במלחמות עם עצמי מצד אחד אדם מאוד חזק ביום יום, עסוק מאוד, חברותי ומקושר, בעל משרה מכובדת, אך מצד שני נשלט, נשלט צייתן וטוטאלי, חובב כאב, חוסר אונים, הררכיה, השפלה, ועוד. שנים לקח לי להבין איך לעזאזל זה מסתדר אחד עם השני? בחוץ חזק/ בבית כלבלב?

אני די בטוח שכל אדם חזק ומכובד כאן שהוא גם נשלט נתקל בדלמות הללו עם עצמו. וכך גם אני במשך שנים.

אבל אותה זוגיות של השנה גרמה לי להבין עד כמה זוגיות "נורמטיבית" זוגיות ונילית לא תועיל, אלא רק תפגע, תכביד, לא תזרום.

הבנתי שמה שאני צריך זה זוגיות בדסמית טהורה, זוגיות כזו שכל צד יודע את המעמד שלו, כל צד משחק את התפקיד שלו, אני למטה והיא למעלה, כם בעד חברים לחיים, נצחק ביחד, נעזור אחד לשניה, נהיה שם בשביל אחת לשני, אבל לא נשכח שאת היא המלכה, האחת והיחידה, האלילה, ואני הוא האפס הקטן, אבל האפס הקטן שלך, ורק שלך.

תפסיקו להילחם בדחפים, איפשר להילחם איתם. תזרמו איתם.

אשמח לשמוע דלמות, סיפורים אישיים של חברי הכלוב, שתפו תרגישו חופשי (:
    התגובה האהובה בשרשור
ChefMorgen​(שולט)
לפני 7 שנים • 3 במרץ 2017
ChefMorgen​(שולט) • 3 במרץ 2017
מבין לליבך, כמי שחי עם התסכול של זוגיות וונילית מכורח המציאות, וצורך להסתיר את האמת שלי, אני מקנא בך שיצאת לעולם נקי ועם האמת שלך. לא כולם ברי מזל כמוך. תחגוג את מי שאתה. בהצלחה.