פטישר(נשלט) |
לפני 7 שנים •
17 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
17 במרץ 2017
פטישר(נשלט) • 17 במרץ 2017
כמי שנמצא כאן הרבה שנים ומודע לקושי הגדול למצא פרטנרית בדסמית אני חושב שהרעיון מצויין.
אפשר להחליט שיהיו כמה סימנים מזהים, כל אחד יבחר לו אחד מאלו שיוחלטו. לא חייבים להזדהות במקום עבודה. אני בעד, מוכן לענות על כל סקר. בהצלחה |
|
mclovin |
לפני 7 שנים •
17 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
17 במרץ 2017
mclovin • 17 במרץ 2017
הלו זה היה רעיון שלי
|
|
mclovin |
לפני 7 שנים •
17 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
17 במרץ 2017
mclovin • 17 במרץ 2017
ולדעתי הוא ממש טוב. ואני מבין את כל אלה שמתנגדים אבל זה רק אומר שיש רצונות שונים לאנשים פה.. ואני ספציפית חד משמעית הייתי הולך לדבר עם מישהי עם סימן זיהוי שנראת לי חמודה..
|
|
MagisterDolor(שולט) |
לפני 7 שנים •
17 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
17 במרץ 2017
MagisterDolor(שולט) • 17 במרץ 2017
בואו אספר לכם סיפור שהתרחש לפני כשנתיים.
שני גברים ובחורה הקימו משהו בסגנון של מועדון חברים לקהילה ה"אלטרנטיבית" (מה שזה לא יהיה) וכללו בעניין את קהילת הבדס"מ. המועדון נקרא I-Taboo והיה אמור לחלק כרטיסים שיקנו הנחה בבתי עסק וכולה. כבר אז אנשים טענו שזה רעיון רע, כי גם אנשים "אלטרנטיביים" הם עדיין אנשים רגילים, לא מוגבלים או משהו, ואין שום סיבה שנקבל יחס מועדף. בסופו של דבר התברר שזה היה תרגיל עוקץ של אחד מהשלושה, שברח ללונדון עם הכסף שקיבל משני האחרים, והבעיה (שלנו לפחות) נפתרה בטרם החלה. |
|
הארדקור(אחר) |
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
הארדקור(אחר) • 18 במרץ 2017
אני חושב שזה רעיון מבורך.
לא מצליח להכנס לקישור, אשמח לדעת מה הסימן כשיוסכם. |
|
mclovin |
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
mclovin • 18 במרץ 2017
במקום לדבר באוויר, אולי נחליט על תאריך ומקום ונשאל מי יהיה מעוניין להגיע?.
לדעתי המקום הכי טוב זה הבלוק.. הוא גדול, כך שיהיה אפשר להתרחק אחד מהשני.. קל להגיע אליו והוא מתאים לכל הגילאים.. אפשר לדעתי לקבוע אפילו בחמישי הבא. גם אם לא יופיעו מבחינתי אנשים זאת עדיין מסיבה טובה. מה אתם אומרים? לא איכפת לי ללכת אני לקנות צמידים, להסתיר שם באיזשהו מקום ולפרסם פה. כל אחד שיגיע יחפש את המקום ויקח צמיד שלנו ויכנס.. |
|
הארדקור(אחר) |
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
הרעיון הוא לזהות אחד את השני ביומיום..
ברכבת, בסופר.. סימנים שונים יכולים להיות לתפקידים שונים, לדוגמא: צמיד סגול לשולטים ורוד עם לבבות לנשלטות וכו'.. או יותר פשוט, לענוד את היין ויאנג המשולש לכולם, נראה הכי פשוט והגיוני. |
|
-fantasy-(מתחלפת) |
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
-fantasy-(מתחלפת) • 18 במרץ 2017
רעיון מעניין..
אני חושבת שכמו שכל אדם סקרן פותח פרופיל בכלוב של "שולט אכזרי ומאיים" ככה כל ונילי ירצה צמיד של "אני בדסמ'י", לפעמים כדי להשיג זיון קל, לפעמים כי סתם משעמם.. הסימנים הללו לא יהיו סודיים והכלל כנראה ידע עליהם די מהר, מה שיגרום לכולם לשים את זה או לכל ונילי לדעת מי כאן "בדסמ"י". אם אני אשים את הסימן הזה ברחוב כולם ידעו על הנטיות המיניות שלי, למה לי? למה גייז למשל לא שמים סימנים ביום יום (לפי מה שאני יודעת), זה קצת שואתי לא? חחח אנשים מסומנים לפי הנטיות המיניות שלהם.. זה יכול לחשוף אנשים בעבודה, בפייסבוק.. אפילו חברה שתעלה תמונה שלי למשל כשאני עם הסימן הזה, והרבה ידעו על הסימן הזה עם הזמן ... זה גם קצת מתקשר לי לדרך הנוראית (בעיני) שהבדס"מ הולך בה בארץ לפחות, שוק בשר כזה, המוני, זול (ועוד..), זה כנראה ידרדר את המצב. אם אדם נראה לך מעניין אני ממליצה לגשת לשיחת חולין ולדבר ולנסות להכיר ולראות מי הוא, הרבה אנשים עובדים כאן בעבודות רציניות, הם גם נשואים ובוגדים (גם ככה אני ממש נגד זה אבל זה עדיין חלק גדול מאוד מהקהילה שצריך להתייחס אליו), הם לא ילבשו את הסימן, ואז מה? נסתמך על הסימן כדי להחליט מי בדסמ'י ומי לא? זה לא יצא נכון בפועל. אנשים בלי הסימן יהיו בדסמ'ים ואנשים עם הסימן יהיו ונילים שמחפשים הרפתקאה.. בקיצור אני מבינה את הרצון מאחורי זה, אבל לדעתי זה לא נכון להסתובב עם סימן מזהה שמציג את הנטייה המינית שלי. וגם אם זה יצא לפועל אני (ועוד רבים) לא אוכל לקחת חלק בזה, אז אם תפגשו אותי ברחוב אתם תסיקו אוטומטית שאני לא מהקהילה בכלל. |
|
הארדקור(אחר) |
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
אין ספק שאת צודקת לגמרי פנטזי,
במיוחד בקשר ל"שולטים המנוסים בני 17,5". כמובן שמי שרוצה להיות דיסקרטי לא ילך עם סימן מזהה. ולגייז פעם היה עגיל באוזן ימין ולא מזמן שפם של פרדי מרקורי. לאנשים כמוני זה יכול להיות שינוי מרענן, אפילו ברמה של לקשקש עם חבר לקהילה במציאות. |
|
-fantasy-(מתחלפת) |
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
לפני 7 שנים •
18 במרץ 2017
-fantasy-(מתחלפת) • 18 במרץ 2017
הארדקור, אני חושבת שאם אתה רוצה לקשקש עם חבר קהילה במציאות המון אנשים כאן כן חברים ונפגשים במציאות
מצד שני אתה יכול לא לפנות לאדם שלא לובש את הסימן המזהה ובכך להפסיד היכרות עם אדם בדסמ'י שסך הכל לא רצה מסיבותיו השונות לשים סימן שחושף את נטייתו המינית ומבדיל אותו מאנשים "נורמאלים" (או ונילים) - שוב קצת מזכיר לי אישית שואה חחח, אולי זאת רק אני. חוץ מזה שעובדה שאתה יודע על הסימנים של הגייז, בדיוק באותה צורה כולם ידעו על הסימן של הבדסמ.. וזה בהחלט לא יהיה סימן סודי עם הזמן =/ |
|