VanillaLife |
לפני 7 שנים •
12 באפר׳ 2017
אני כבר כמה שנים כאן ויש משו מתסכל שאני רוצה לחלוק
לפני 7 שנים •
12 באפר׳ 2017
VanillaLife • 12 באפר׳ 2017
כבר כמה שנים שאני כאן ואני באמת לפעמים חושב מי פה פשוט רוצה לעשות סשן כייפי ולהכיר בחור נחמד שלא מסתכל על העולם רק (אם לא אז כמעט ולא) בצורה בי די אס אמית אלא 90% ונילית ו 10% BDSM ?
מי פה רוצה להכיר בחור שנראה טוב אבל שגם לא מוכן ליפול כלפי המרות (מתחלף) שלה בשניה ושנתנהג ונזכור קודם כל ששנינו בני אדם? מי פה רוצה באמת? זה סיוט לפעמים ואין לי זמן ממש להיות כאן מאחר ואני מהנדס וגם יש לי עוד המון דברים לעשות בזמן הפנוי שלא מאפשרים השארות כאן. ברור לי שהמון לא יגלו לכך אמפתיה מאחר וזה העולם פה של המון ממכם (גם אם מודים וגם אם לא) אבל אשמח אם יהיו כאלו שכן |
|
ג'וני |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
ג'וני • 13 באפר׳ 2017
תשמע, זה אתר קשה. אין ספק.
יש פה שילוב של מעט שולטות, הרבה נשלטים, הצפת המעט בהודעות מיותרות וחוסר בתמונות ותוכן שיעזרו לבדוק התאמה בסיסית לפני שמשקיעים את כל האנרגיה. יש אפליקציה בשם kinkd שמנסה לפתור את העניין אבל עדיין לא תפסה מספיק תאוצה. |
|
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
פשוט אורי(שולט){-GODESS-} • 13 באפר׳ 2017
כמו בכל ציד צריך סבלנות ותשומת לב לפרטים
הפרופיל שלך לא משדר משהו ששווה להכיר. תפסיק להסתכל עליהן כשולטות ותתחיל להפנים שהן נשים. בהצלחה |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
בטי בום(שולטת) • 13 באפר׳ 2017
נכון שאתה לא עונה לקריטריונים של מה שאני מחפשת ולכן גם אני לא קהל היעד שלך,
אבל, יש פה הרבה שירשורי "תלונות" של מחפשי מלכה אז אני אעשה לך ולמי שצריך סדר בדברים. נשים לא מחפשות סשן כיפי, נשים גם לסטוץ צריכות חיזור, משמעות ומשהו מעבר. להבדיל מגברים שנמשכים לכוס, רגל, תחת נשים נמשכות לגברים, למכלול ואין שום דבר בפרופיל שלך שמיצר חשק אפילו לרצות להכיר אותך. יש פה שני סוגי שולטות הסוג הראשון מלכות בתשלום/ נצלניות / חיות בסרט - הן מתעניינות במה שאתה יכול לעשות למענן וכאילו לפי מה שכתבת אתה לא מחפש. כשאתה עובר ומנפה את המוץ מין הבר, מה שאתה מקבל הוא המיעוט, הדבר האמיתי, אישה שמחפשת יחסי שליטה ואחת כזאת מה ימשוך אותה בך? הפרופיל שלך אומר, אני ילד בכיין ואין לי כח להשקיע. תשקיע, תכתוב פרופיל, תפנה לנשים שאתה מתחבר למה שהן כותבות ומחפשות גבר בגילך ובהצלחה. |
|
VanillaLife |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
VanillaLife • 13 באפר׳ 2017
תודה רבה בטי.
אשקול זאת. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
ArchAngel(שולטת) • 13 באפר׳ 2017
מסכימה עם הרעיון הכללי של מה שבטי כתבה.
מלבד העובדה שכן יש נשים שיהיו בקטע של סטוצים וסשנים כיפיים חד פעמיים, בלי לחפש משמעות או משהו מעבר להנאה מינית. אבל אין מצב שזה יקרה עם מישהו שמציג את עצמו באופן כזה מזלזל כמו שאתה עשית. כי תחשוב על אישה שבא לה פשוט להנות ומה שהיא קוראת זה: "אני רוצה שולטת די כבר איזה עצבים...אין לי כוח למלא פה פרטים". אני לא יודעת אם כתבת את זה בהומור או לא, אבל מה שזה משדר הוא שאתה ממורמר שאכפת לו רק מהנאה שלו ואין לו כוח להשקיע בחזרה. מהשורות האלו לא ניתן לנחש שאתה בחור נחמד בכלל. אין לזה קשר לבדס"מ או לוניל, הפרופיל שלך פשוט משדר הכל חוץ ממשהו קליל וכיפי, וזאת הסיבה שאתה לא מוצא משהו קליל וכיפי. תשנה את הגישה שלך בשביל לקבל תוצאות שונות. |
|
ג'וני |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
ג'וני • 13 באפר׳ 2017
אם כבר בפרופילים עסקינן,
כמנגנון בקרה לא רע אשמח לפידבק לגבי הפרופיל שלי אם אתן כבר בשוונג של ביקורת בונה. תודה! |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
Netrunner(נשלט) • 13 באפר׳ 2017
ג'וני אי אפשר לצטט אותך כי אתה התגובה האחרונה...
בוא אני אתן לך ביקורת, בתכלס מלאני הכי כוסית מכל הלינקים ששמת P: סתם.... אהבתי לקרוא מה שכתבת קצר, חריף, ולעניין. |
|
Mary Jane |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
Mary Jane • 13 באפר׳ 2017
אהבתי מאוד, ג'וני
(: |
|
BlueBear |
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
לפני 7 שנים •
13 באפר׳ 2017
BlueBear • 13 באפר׳ 2017
יכול להיות שהוא כתב את הפרופיל ככה מתסכול.
אני עשיתי את זה לא פעם בפלטפורמות אחרות. |
|