slavealfred |
לפני 7 שנים •
26 ביולי 2017
יום הולדת שמח
לפני 7 שנים •
26 ביולי 2017
slavealfred • 26 ביולי 2017
יום הולדת שמח
המצב בישראל קשה והייתי צריך לבקר את המשפחה. מנהל הדאנג׳ן אמר שעוד מעט יחגגו את יום ההולדת השביעי של המועדון. אני קצת מתבייש לספר אבל תאמתי את ביקור המולדת שלי בארץ עם סיבת יום ההולדת של הדאנג׳ן. בתור גבר שמגיע לבד, קשה לי להכנס לחלק מהמסיבות אבל המנהל הבטיח לי שכמו בפעמים קודמות יאשר לי להכנס. ובאמת, בכניסה השומר בהתחלה לא רצה לתת לי להכנס אבל כשאמרתי לו את שמי הוא חייך ופתח בפני את השער. כרגיל, הסתובבתי פה ושם, שוחחתי עם אנשים ולבסוף ראיתי אותה. שאלתי אותה אם אוכל לקנות לה משקה והיא ענתה בחיוב. ל׳ היא בחורה יפהפיה ובאותו ערב גם נראתה מקסים. על יד הבר התיישבתי על הרצפה ליד רגליה ונתתי לה להחזיק את הרצועה שלי. ל׳ בקשה סיגריה. האמת היא שאני לא מעשן אבל הבאתי איתי חפיסה בדיוק למטרה הזו אז נתתי לה את כל הקופסא. ל׳ הובילה אותי כה וכה כמו כלבלב קטנטן. בסוף התיישבה על הספה ונתנה לי להעריץ את גופה המתוק. מידי פעם שאלה אותי אם אני בסדר וכל פעם אמרתי לה את האמת שאני מרגיש ממש מצוין. כמה גברים אחרים באו אליה במהלך הערב והציעו לה משקאות או עיסוי ברגליים אך היא סרבה לכולם ונתנה לי להרגיש חשוב ומיוחד. פתאום בקשה שניסע להרצליה להביא חברה שלה. אז זה מה שעשינו. היא רק בררה אם לא שתיתי. הסברתי לה שאני אמונם קצת שרוט אבל לגמרי אחראי ואם אני נוהג, אני לא שותה. איזו בחורה מדהימה! מעטות הבחורות שיכנסו למכונית עם גבר שהן לא מכירות. אני ידעתי שהכל בסדר כי בדיוק לפני שעזבנו ראינו את מנהל המועדון והוא אמר לי שאני ״בידיים שפויות״. נסענו להרצליה ויצא לנו קצת לשוחח במהלך הנסיעה. ל׳ ספרה שהיא מתחלפת, שולטת ונשלטת גם יחד. בסופו של דבר, החברה שלה לא הגיעה אבל עצרנו לקנות מטען לאייפון שלה שנגמרו לו הבטריות. חזרנו למועדון ואז ירדתי על ארבע והיא ישבה עלי. בהמשך הערב, היתה עם בחור אחר שעובד במועדון. הוא הרביץ לה בתחת, מעך את שדיה היפות וגם זיין אותה עם האצבעות שלו. היא מצידה מצצה לו. ל׳ נתנה לי להיות על הרצפה לידה ולהתבונן על הכל מקרוב. הייתי כל כך קרוב שיכולתי להריח אותה. בכך למעשה מימשה לי פנטסיה של cuckold. נשארתי עד שסגרו את המועדון ואיש הבטחון ביקש שאצא. בחמש וחצי בחוץ היתה סצנה. אישה מבוגרת עם קסדת קטנוע דרשה להכנס כי הבת שלה בפנים. אנשי הבטחון סרבו. למחרת, הרבה האנשים נסעו למסיבה בחיפה אך לא רציתי לנסוע לשם כי לא הייתי בטוח שיתנו לי להכנס. אז חזרתי למועדון. היה ערב יותר רגוע. ראיתי מופע או שניים ושוחחתי עם כמה אנשים. זה מה שאני אוהב במועדונים. אף פעם לא יודעים מראש מה יקרה. Whatever comes on randomly כפי שאמר St. Augustine בקשתי מל׳ להפגש שנית ועשינו זאת ביום ראשון בערב. אספתי אותה ואת חברה שלה (שאקרא לה C) ונסענו לבר ברחוב לבונטין. שם קניתי לבנות משקאות. ל׳ סמנה לי לחזור לשבת על הרצפה וחזרה להחזיק ברצועה שלי. איזו בחורה מדהימה! הרבה אנשים מפחדים לשחק במקומות ציבוריים אבל לה, כאמור, לא היה אכפת. על הרצפה שמעתי את C מדקלמת ראפ בעברית. היא טובה בזה מאוד. ל׳ דרשה שאסתכל למטה אז התבוננתי באצבעות הרגליים של C. זה הזכיר לי את אימוני הכושר. הייתי עושה כפיפות שמיכה ומתבונן בנעלי ההתעמלות של המאמן שלי. הבנות רצו שאסיע אותן לרמלה. אך היתה בעיה. שלמתי לחניה מראש ולא ידעתי שצריך לשמור את התלוש, כך שלא יכולנו לצאת. ל׳ הציעה שאסע צמוד למכונית אחרת שיצאה באותו זמן וזה עבד. ל׳ ספרה שהאישה שצעקה מחוץ למועדון באותו לילה הייתה בעצם האמא שלה. איזה עולם קטן. הורדתי את הבנות ברמלה והלכתי לאכול ברחוב פלורנטין. אחרי כשעתיים-שלוש, הבנות קראו לי לאסוף אותן. על מה שקרה בהמשך אכתוב בהזדמנות אחרת. תודה לך ל׳ !!!! הפכת ביקור שהיה רק קשה ועצוב והוספת לי הרפתקאה קטנה ונחמדה. נשאר לי המטען לאייפון בתור מזכרת. |
|