לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

דירה בדס"מית - אבולושיין

Mr Sins​(שולט)
לפני 7 שנים • 28 ביולי 2017

דירה בדס"מית - אבולושיין

Mr Sins​(שולט) • 28 ביולי 2017
היי,

לא מזמן ראיתי כאן פוסט שמדבר על דירה בדס"מית. באופן עקרוני דעתי היא שרעיון כזה לצערנו לא יצליח ונועד לכישלון, ממש כמו הקומוניזם - רעיון וכוונות מעולים, ביצוע לוקה בחסר, ותוצאה כושלת עם השלכות רבות.

כמי שיותר חסיד של קפיטליזם-סוציאליסטי חשבתי לפתח מעט את הרעיון הנ"ל. מכיוון שיחסים של 24/7 הם לא דבר שמתאים לכולם פה, ומכיוון שלרבים מאיתנו יש עיסוקים רבים בחייהם הוונילים והורודים, חשבתי לשכור דירה שתשמש את קבוצת משתמשיה (להערכתי המספר האידאלי הוא 10 +/- אנשים). אפשר לשכור דירת 3 חדרים מרווחת ומשופצת במיקום נוח הקרוב לתחנה מרכזית או רכבת למשל, כדי שגם נשלטות מהצפון יוכלו להגיע בקלות.

תדירות המפגשים תהיה כ-4 בחודש כדי להימנע מתחושת מיאוס והשארת טעם לעוד. במפגשים הללו יוכלו השולטים והנשלטים לחלוק ביניהם חוויות, רעיונות ורגשות שיסייעו לכל הצדדים לחוות את העולם הזה בצורה הרבה יותר מעניינת, ולהכיר תפיסות עולם שונות.

מבחינה טכנית, יהיה אדם שיגור בדירה וישלם את החלק הארי של שכ"ד. הוא יצטרך לדאוג שהדירה תהיה תמיד מדוגמת לקראת המפגש הבא ולארגן את כל הצד הלוגיסטי. שאר החברי הקבוצה ישלמו סכום חודשי כלשהו שיכסה את השאר. בצורה כזאת גם ניתן לבצע "סינון תחרותי" של האנשים בקבוצה. המטרה היא שהתקציב יספיק להשכרת דירה ברמה גבוהה מאוד ללא התפשרות.

חשוב שמרקם האנשים יהיה הומוגני למדי, ללא אנשים קיצוניים מדי לאחד הצדדים, או חסרי ניסיון מנגד, על מנת שכולם ירגישו בנוח אחד עם השני במהלך המפגשים. המפגשים יכולים להיות סעודות משותפות, סשנים, לילות אלכוהול ואקסטרז, מופעי שעשועים, משחקי תפקידים ולאן שהדימיון מפליג..

אשמח לשמוע את דעתכם על כך, כמו גם אם יש מתעניינים.
    התגובה האהובה בשרשור
Sm Art{☆Sm}
לפני 7 שנים • 1 באוג׳ 2017
Sm Art{☆Sm} • 1 באוג׳ 2017
דירה שכזו תעלה לך לחודש באיזור ה 6.500 שח'
וזה המינימום .שכד .חשמל .וועד.ארנונה .מים .
ועם מקרר ריק ...

לשנה היא תעלה בהכפלה של 12.

השקעה ראשונית בסיסית זה סיפור של 25.000 שח

בקיצור בלי כיבוד וטובין
רק דירה שיהיה נעים ועם אווירה ומעט ציוד
אתה תתקרב בעלויות שלה ל 90.000 שח',לשנה .

דירה שכזו יכולה להצליח זמנית רק כשיש בה 2 שותפים בלבד .
עד שאחד יתהפך על השני
ואז היא תהפוך לדירה של איש אחד .
Mr Sins​(שולט)
לפני 7 שנים • 2 באוג׳ 2017
Mr Sins​(שולט) • 2 באוג׳ 2017
אתה צודק בהחלט, ולכן אני מאמין שבדירה צריך להתגורר אדם אחד שיידאג להכל ושמי שמעוניין להשתתף "באירועים" ידאג לסייע לגבי השאר. ממש כמו שאתה בא לחברים שמארחים ומביא איזה בקבוק יין או משהו כדי להשתתף בעזרה למארח ולהוקיר תודה.

לגבי המחירים, אני אישית לא נרתע מסכומים שכאלה ואני בטוח שיש פה עוד כמה כאלה. ממש כמו שיש אנשים שאוכלים ארוחת ערב פעם בשבוע ב"טוטו" ויש כאלה שהולכים לפלאפל ליד הבית- זו גם יכולה להיות מסננת מצויינת.

יש אנשים שמוכנים להתפשר על חורשה בחום של יולי אוגוסט, ויש אנשים שמוכנים ללכת לחדר לפי שעה שאגב גם עולה סכום לא מבוטל - והאיכות בהתאם. כל אחד יעשה את החשבון שלו ועל איזה איכות הוא לא מוכן להתפשר.
אליקו​(מתחלף)
לפני 7 שנים • 11 באוג׳ 2017

דירה בהולנד

אליקו​(מתחלף) • 11 באוג׳ 2017
הייתי לא מזמן באמסטרדם, ונסעתי יום אחד להאג לדירה כזאת. אני חייב לציין שזה היה מהמם וברמה לאומית, השאלה היא אם יש לזה שוק מספיק טוב בארץ.

שם בדירה גר בעל הבית, יש לו חדר/משרד ששם הוא נמצא בזמן שיש לקוחות בדירה. הוא דואג להישאר שם ולא לצאת ולהפריע. החדר הוא חדר ענק!!! ומלא בציוד מכל טוב, כולל אביזרים היגייניים, וכמובן כמעט כל אביזר בדסמי שאפשר לחלום עליו, וכמובן יש שרותים, מקלחת, ומטבח.

היה פעם משהו דומה בארץ(יכול להיות שעדיין קיים אצל "ראש השבט"), אבל לא באותה הרמה, אבל השאלה היא האם יש לזה מספיק ביקוש כדי לעשות כזאת השקעה? ואם כן, האם יש מישהו שמוכן ברמה העיסקית לעשות השקעה כזאת?

ואם כן, אז שיהיה בהצלחה...
Mr Sins​(שולט)
לפני 7 שנים • 11 באוג׳ 2017
Mr Sins​(שולט) • 11 באוג׳ 2017
כפי שאמרתי לי אין בעיה להרים את הכפפה. אבל אני צריךכ כמה "משקיעי עוגן" שחזקים יותר בפן המעשי ופחות עם הלשון (המקלדת במקרה הזה..)