בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

מאיפה מתחילים?

O T​(שולט)
לפני 8 שנים • 2 בספט׳ 2017

מאיפה מתחילים?

O T​(שולט) • 2 בספט׳ 2017
היי, אחרי כמה חודשים של שוטטות פה וצפייה מהצד החלטתי לעשות צעד. יש בי משיכה גדולה לעולם הbdsm
ו0 ניסיון. למען האמת אני לא בטוח אם אני שולט או נשלט... יש בי משיכה ל2 הצדדים למרות שאני מרגיש שהדומיננטיות היא לכיוון הנשלט( גם בחיי המין הונילים אני מוטרף בעיקר מלענג מישהי ופחות מהעונג שלי)
בכל מקרה כמה שאני נמשך ככה זה מרתיע
מרגיש שיש בbdsm עצמה, כנות, ומודעות ברמה מטורפת שיכולה להשפיע לי לחלוטין על החיים ברבדים שאני מחפש לעשות בהם שינוי.
יש לציין שאני גם ונילי וגם דתי לשעבר..
הייתי רוצה להתחיל להתנסות בחוויה שמישהי שולטת בי. אני בטוח שזה יעשה לה טוב ומקווה שגם לי, אבל אני מרגיש שבלי השקעה אינטנסיבית ביוזר פה השולטות פשוט מתעלמות לגמרי. אני יכול להבין אותם לגמרי אבל מצד שני אני בכלל לא במקום של להשקיע עכשיו זמן ואנרגיה ביוזר שלי וזה מרגיש לי צבוע כרגע כשאני עוד לא סגור על האנרגיות ומה מושך אותי בעולם הזה. זהו מצטער שחפרתי ואשמח לעצות ממכם או שמישהי תקרא את הפוסט ותחליט לקחת עליי אחריות?
פיס
שלגי שלגיחשבון מאומת
שלגיחשבון מאומת
שלגיחשבון מאומת • 2 בספט׳ 2017
אל תבנה על זה שמישהי תיקח עליך אחריות icon_smile.gif

בהצלחה
שמנה מהשפלה שמנה מהשפלה
שמנה מהשפלה • 2 בספט׳ 2017
בישביל התחלה היתי ממליצה לך לרשום כמה דברים בפרופיל...
פרופיל ריק לא מעניין אף אחד
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 2 בספט׳ 2017
למה שמישהי תרצה מישהו שלא מוכן להשקיע בלהכיר אותה ופשוט רוצה לראות "איך זה"?
אף אחת לא רוצה להרגיש כמו שפן נסיונות שאתה מתנסה עליו בשביל להתגבש על עצמך.
אף אחת לא תקח עליך אחריות ותעשה לך שיעורים פרטיים בבדס"מ, בטח שלא עם הגישה הזו של לא להשקיע בלתת יחס ולצפות לאחד בתמורה.
אז מאיפה להתחיל? מלקחת את הזמן, לחשוב טוב מה מתאים לך כי אף אחת לא יכולה לעשות את זה עבורך.
    התגובה האהובה בשרשור
עבד משועבד עבד משועבד​{עבד}
עבד משועבד​{עבד} • 2 בספט׳ 2017
אם היית אשה, היית מגלה שהרבה גברים היו מתנדבים ללמד,להדריך ולקחת עליך אחריות.
אבל בגלל שאתה גבר *השולטת* מצפה ממך שאתה תיזום,תשקיע,תחזר,תתמוך,תוביל,תדריך
ותקח אחריות עליה ,שתהיה נשלט אבל שולט אבל לא מלמטה.
אז מאיפה להתחיל ? מההבנה שהשולטת היא אשה בסופו של דבר..
ArchAngel ArchAngel​(שולטת)
ArchAngel​(שולטת) • 2 בספט׳ 2017
וואו, ממש לא.
שולטות לא מצפות שהוא יוביל אותן או ידריך אותן אלא שלא ישב על התחת בציפייה שהן יעבדו קשה עבור גבר זר להן שלא טורח אפילו להציג עצמו (הפרופיל פאקינג ריק!) ועושה רושם שעבורו פגישה איתן זאת התנסות שהוא בוחן כאילו מדובר בלהגיע לשיעור ניסיון באיזה חוג במתנ"ס ולא תוצאה של קשר שהתפתח בין שני אנשים.
השקעה אין פירושה להוביל ובטח שלא לשלוט מלמטה, אלא להראות שאכפת לך מהאישה שמולך ולא רק מכך שהיא תגשים לך פנטזיה. זה לא צריך להיות איזה חיזור גורלי אלא מספיק להביע בה עניין ולא רק בכך שבא לך לגלות משהו על עצמך.
ואם כבר, לשבת כמו בול עץ ברמה שאפילו אתה לא טורח לכתוב שתי שורות בפרופיל ולצפות שהיא פשוט תיפול לרגלייך ותשתדל להקסים אותך ברזי השליטה, זאת דוגמא לשליטה מלמטה.
ו"הנשמות הטובות" שעפים בשיא המהירות להדריך נשלטות בנות 18 שרק הרגע נרשמו לאתר ואין להן מושג מה הולך כאן ומה הן רוצות, לא באמת מובילים אותן אלא מחפשים לנצל. המשפט האחרון שאפשר להשתמש בו בשביל לתאר אותם הוא "לוקחים עליהן אחריות".
(בדר"כ זה ככה, בטח יהיה איזה יוצא מן הכלל שיגיב להגנתו על אף שאינו מעיד על הכלל. מכרות נשלטות הראו לי מה הולך להן באינבוקס וזה משקף מספיק).