LittleAngel(נשלטת) |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
איך לסתום את הפה
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
LittleAngel(נשלטת) • 4 בספט׳ 2017
יש לי נטייה כזאת לשתף תמיד מהחיים שלי לאנשים ולהתלהב ולספר מה קורה אצלי ומה חדש, אבל מאד חשוב לי ואני מאד רוצה להפריד לגמרי בין חיי הוונילים לחיי הבדסמים, לא כי אני מתביישת בזה או משהו, פשוט אני חושבת שצריך להפריד בין הדברים ולא למזג אותם.
אני כבר יותר מדי פעמים היו לי כל מני פליטות פה שקשורות לזה ואני אהמ... לא שולטת בזה ;P איך פשוט לזכור להפריד בין העולמות כמה שאפשר, מכל הבחינות? |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
פסיכו לוג(שולט) • 4 בספט׳ 2017
קודם כל משתמע מזה שאת מרגישה בנוח בזה אז שמח בשבילך. כבר יש לך משהו שחסר להרבה אנשים.
לצערנו חשוב כל הזמן לעשות ריאליטי צ׳ק, כי אנחנו עדיין חיים בתקופה שיפוטית וביקורתית. הדרך הכי שווה לסתום את הפה היא עם גאג, רצוי אדום או ורוד סקסיים. אבל גם זה בעייתי. דרך נוספת היא ללמוד לשלוט בעוצמת המיניות. אנשים לא מיניים שולטים בעצמם הרבה יותר טוב. אבל היי, זה כבר לא כיף. מה שמשאיר את האפשרות לחשוב לפני שמוציאים משהו מהפה, ורצוי שיהיו אנשים בסביבתך שמכירים אותך ויתנו פידבקים שיעזרו לך להבין מה מקובל ומה לא. |
|
LittleAngel(נשלטת) |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
מעדיפה וורוד.
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
Sm Art{☆Sm} • 4 בספט׳ 2017
פלאג אנאלי ירגיע אותך
|
|
LittleAngel(נשלטת) |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
Sm Art כתב/ה: פלאג אנאלי ירגיע אותך
למה לא גם פלאג וגם גאג? |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
כן גם וגם זה נחמד .
ועכשיו ברצינות, שליטה בפה ,ההתחלה שלה הוא סדר ומרגוע במחשבות . אם תצליחי לשלוט במחשבות ,וזה אפשרי ,זה עניין של זמן .כמו כול דבר בחיים ... את תוכלי לשלוט בפה הרבה יותר . שליטה במחשבות ,ושליטה בפה. תשדרג אותך בחיים ,לאין שיעור .זה יסדר המון המון דברים ,באופן חיובי, במקביל. עכשיו,אם תתחילי לדפוק שורות ,או שוטים של סטוליצ'ניה . זה ישבש את היכולת שלך לשלוט במחשבות ,ואחכ", גם בפה . עוד דבר שחשוב שתדעי . הבה ונצא מנקודת ההנחה . שאת יקירתי שייכת ליסוד האש ,ו/או ליסוד האוויר , אני מהמר כאן ,על אחד משני היסודות הללו . שני יסודות הללו כאשר הם באים במגע . נוצר כוח דיבור עצום שאינו ניתן לשליטה . כי האוויר מלבה את האש .והאש מעורר את האוויר . זוהי סיטואציה שהדיבור ביניהם הוא כמעט בלתי נמנע . ואם נכנס שם לאינטראקציה הזו שורות ,או גרגוס, בר מינן, בר מינן, מה שהם שמה ידברו בכול צ.קוריאה בשנה אין כמות מלל שנוצרת כאשר 2 אויר או 2 אש .או אויר ואש ישבו להם יחדיו ... |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
ArchAngel(שולטת) • 4 בספט׳ 2017
לא צריך לסתום את הפה אלא למצוא את הקהל הנכון ו/או להיות שלמה עם מה שאת אומרת.
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
הכי חשוב זה לא לדבר על אנשים
|
|
Dee12(מתחלף) |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
Re: איך לסתום את הפה
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
Dee12(מתחלף) • 4 בספט׳ 2017
LittleAngel כתב/ה: יש לי נטייה כזאת לשתף תמיד מהחיים שלי לאנשים ולהתלהב ולספר מה קורה אצלי ומה חדש, אבל מאד חשוב לי ואני מאד רוצה להפריד לגמרי בין חיי הוונילים לחיי הבדסמים, לא כי אני מתביישת בזה או משהו, פשוט אני חושבת שצריך להפריד בין הדברים ולא למזג אותם.
אני כבר יותר מדי פעמים היו לי כל מני פליטות פה שקשורות לזה ואני אהמ... לא שולטת בזה ;P איך פשוט לזכור להפריד בין העולמות כמה שאפשר, מכל הבחינות? אני אלך על מה שפסיכולוג אמר, אבל זה גם לא בהכרח נכון. זה כן ולא. לשאלה שלך, הייתי כזה גם כן בעבר, ממש כל הזמן היו באים אליי " תפסיק לספר כל דבר " זה הרגל, ( אני מתכוון בחיים האמיתיים לא פה ). במשך הזמן הבנתי שזה גם פוגע בי, והחלטתי לשתוק מה שקרה האמת זה ששתקתי יותר מדיי ברמה שאני בקושי מוציא משהו מהפה חחחחחח אבל את יכולה למתן את זה, במקום להגיד פשוט לא להגיד, ותנסה את השיטה של להעביר נושא, עם ממש את רוצה להגיד, אז תזרקי סתם משפט זה עזר לי בקשר להפריד בין העולמות אוו זה קליל, תקשיבי: קצת כח סיבולת לא תזיק , משפחה חברים ( נגיד ולא יודעים ), את מסתובבת מדברת הכל כרגיל נכון, אין שום סיבה שתוציאי משהו שאת אוהבת בקשר BDSM. אלה אם את ממש אוהבת את זה, זה משהו אחר. באנשי BDSM מקומות שאת יוצאת בילויים או פה בכלוב, את יכולה לדבר על זה חופשי ואז את פורקת את כל מה ששמרת בבטן. שבסופו של דבר לאט לאט את יודעת מתי לא לזרוק את המילה האסורה במקומות עבודה לדוגמא, ויודעת מתי כן להגיד מה שאת אוהבת במקומות כמו הכלוב לדוגמא. מצטער שקשה לי להסביר את עצמי מקווה שהבנת ^_^ |
|
איש לילי |
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
4 בספט׳ 2017
איש לילי • 4 בספט׳ 2017
אני אתן לך טיפ מעולה .קחי צמיד עבה ותענדי אותו רק בוניל תכנסי לעצמך לראש שהוא עלייך רק וניל ושהוא יורד ברוכה הבאה הבייתה..
|
|