|
|
לפני 8 שנים •
8 בספט׳ 2017
תחרות סיפורים בכלוב! עדכון והסברים - ממתינים לסיפורים ולהצב
לפני 8 שנים •
8 בספט׳ 2017
האלה עשתורת(קינקית) • 8 בספט׳ 2017
The Mentor הכריז לפני מספר ימים על תחרות סיפורים בכלוב. איזה רעיון נפלא!
וכדי לעשות סדר בהשתלשלות הדברים, גם עבור מי שמגיש את הסיפורים וגם לקהל הבוחרים, מעלה כאן את הדברים באופן מאורגן. הקישור המקורי: https://thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=38574 בצוות השופטים: The Mentor PunSmack ואני הפרס לזוכה גדל, ועומד כעת על 400 שקלים - או מנוי לשנה + 100 ש"ח זיכוי בפטיש דיל, או זיכוי לקניה בסך 400 ש"ח בפטיש דיל. והנה כיצד תתנהל התחרות: הגשת המועמדות: ההשתתפות פתוחה לכל יושבי הכלוב. סיפור אחד למשתתף. אין מגבלת אורך. אין מגבלת נושא. הגשת הסיפורים - בשירשור המקורי עצמו. אך ורק עם קישור לסיפור - לא יתקבלו סיפורים שהטקסט שלהם יירשם בשירשור עצמו. כמו כן - אנא הקלו על הקוראים והשופטים - ובמידה ויש סיפורים בחלקים - חברו אותם לקישור אחד בלבד. במוצאי שבת בחצות מסתיימת ההגשה. הסיפורים שהוגשו יסודרו בשירשור נפרד כאן. הצבעה: ההצבעה תיפתח במוצאי שבת לאחר חצות, לאחר שנסדר את כל הסיפורים בשירשור מסודר. ההצבעה תיסגר בשלישי בלילה בחצות. אופן ההצבעה: ההצבעה אנונימית. לכל "אזרח" בכלוב יש זכות הצבעה פעם אחת, לסיפור שאהב/ביותר. יש לשלוח הודעה אלי עם שם הסיפור הזוכה או שם הכותב - בכותרת ההודעה. נבבקשה בבקשה - אל תכתבו טקסט בתוכן ההודעה. (הודעות שתגענה לפני שיעלה שירשור כל הסיפורים המשתתפים תהיינה פסולות) ולא... כותב אינו יכול להצביע לעצמו... (השופטים, כמובן, אינם מגישים סיפורים לתחרות). הזוכה: הודעה על הזוכה תצא במהלך יום רביעי לאחר שקלול התוצאות. השיקלול יעשה באופן הזה: 70% הקהל 30% צוות השופטים. מאיצה בכם להגיש סיפורים - כאלו שכבר כתבתם או פירסמתם, או חדשים שתכתבו במיוחד לתחרות. ספרו לשולטים/ות נשלטים/ות שלכם - החוויה בחינם... הייתי מציעה סשן פטיש רגליים כדי למשוך משתתפים - אבל גם כך התיבה שלי תהיה מפוצצת, אז תפנטזו בעצמכם המון בהצלחה לכל המשתתפים!!! |
|
|