Gareeb(שולט) |
לפני 7 שנים •
28 בספט׳ 2017
מאיפה להתחיל וכמה שאלות
לפני 7 שנים •
28 בספט׳ 2017
Gareeb(שולט) • 28 בספט׳ 2017
שלום כולם,
אני התעניינתי בבדסמ מכמה שנים ומזמן חושב על זה, ועכשיו זה הזמן לעשות יותר מרק לחשוב. השאלה שלי זה איפה להתחיל וכמה טיפים מאנשים מנוסים. אני גר בבש, יש אירועים ללכת ? איפה אפשר למצא יותר אנשים בעניין בבש? תודה לכל העוזרים. |
|
הארדקור(אחר) |
לפני 7 שנים •
28 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
28 בספט׳ 2017
הארדקור(אחר) • 28 בספט׳ 2017
שלום ידידי,
אם אתה מתעניין כבר הרבה זמן אני מאמין שהקדשת חלק נכבד לקריאת הבסיס (פה בתפריט) והבנת הפן הריגשי ו/או המסוכן. בלי לשפוט, במקומך, לא הייתי מתהדר בתואר "שולט" כ"כ מהר, לפחות עד שתחווה קצת את הצד הנשלט, גם אם ברור שזאת לא כוס התה שלך. רק טוב, כנות, זהירות ותקשורת, תקשורת, תקשורת! לאן ללכת בב"ש אינני יודע אבל יש פה לא מעט מהדרום. |
|
Visual(מתחלף) |
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2017
Visual(מתחלף) • 29 בספט׳ 2017
קודם כל תזהר!!
אתה עומד לקחת אחריות על גופה ונפשה של אישה, אתה אמור לעשות את זה עקב בצעד אגודל, בצעדים קטנים מאוד ובזהירות. תקפיד על המון תקשורת עם הנשלטת, גבולות ברורים ומילת ביטחון. מעבר לפאן של לא לפגוע בה (יתר על המידה) פיזית, שים לב גם לפאן הנפשי, תבדוק כל הזמן אם היא בלחץ או בפאניקה ותלמד להרגיע אותה. ואם נאמרה מילת ביטחון, זה קודש! זה לא נתון לשיקול דעתך, הכל נעצר מיד. |
|
שלגי |
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2017
שלגי • 29 בספט׳ 2017
הארדקור כתב/ה: שלום ידידי,
אם אתה מתעניין כבר הרבה זמן אני מאמין שהקדשת חלק נכבד לקריאת הבסיס (פה בתפריט) והבנת הפן הריגשי ו/או המסוכן. בלי לשפוט, במקומך, לא הייתי מתהדר בתואר "שולט" כ"כ מהר, לפחות עד שתחווה קצת את הצד הנשלט, גם אם ברור שזאת לא כוס התה שלך. רק טוב, כנות, זהירות ותקשורת, תקשורת, תקשורת! לאן ללכת בב"ש אינני יודע אבל יש פה לא מעט מהדרום. למה שיחווה את הצד הנשלט אם הוא לא נמשך לשם - זו פרקטיקה מינית אתה יודע... זה כמו לומר למישהו - לפני שאתה מזיין תדאג שייזיינו אותך. כמי שכן היתה בצד השני, ממש לא חובה בעיני. רחוק מזה.. מרבית הדומים/דומיות שהכרתי - לא היו שם מעולם מה שכן, תהיה בנאדם תמיד, זכור כי בצד השני של השוט מצוי בנאדם - וכל מה שמסוכן, תלמד היטב לפני שאתה עושה אותו. ואם יש לך ספק - שאל שאלות. הכי חשוב - תהנה |
|
שולמית ש |
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
29 בספט׳ 2017
שולמית ש • 29 בספט׳ 2017
לא צריך להישלט כדי לדעת שאתה שולט..
זה גם לא נכון לדעתי. הצעד היותר נכון זה ביטחון. אתה חושב שאתה שולט? שאתה בסשן תראה ביטחון. תשרה ביטחון. הכול בסדר. אתה יודע מה אתה עושה. ככה לנשלטת יהיה ביטחון בך. היא לא תחשוב שאתה שרלטן. וכן להיות שולט 'טוב' זה להקשיב לפרטנרית... להקשיב לשוחח כל הזמן לט לקפוץ מעבר ליכולת שלה ושלך. לתת זמן ולדעתי הכי חשוב : מילת ביטחון. והכי חשוב בעיניין שהיא תוכל לסמוך עלייך שלא תתעצבן שהיא התשתמשה בה. להיות אב מחנך. ולא לשבור את הכלים עם משתמשים במילת ביטחון. בהצלחה... |
|
Gareeb(שולט) |
לפני 7 שנים •
30 בספט׳ 2017
לפני 7 שנים •
30 בספט׳ 2017
Gareeb(שולט) • 30 בספט׳ 2017
תודה על העזרה,
כפי שאמרתי, אני נמשך לזה מזמן, ולא שאני לא יודע מה אני רוצה, זה יותר איך לגעת לשם. תודה לכולם. |
|