Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
אלמליק כורכום
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
Sm Art{☆Sm} • 17 באוק׳ 2017
מיזוגנית או לא עדיין אילו משפטים שנאמרו עי שולטות באופן מיזוגני כמובן
כך על פי מקור ראשון .של לקקני פינכה זמנית ו/או מיזוגנית כאמור צהוב מיזוגנית וקליל באופן מיזוגני חלקית |
|
אלימלך |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
אלימלך • 17 באוק׳ 2017
לא מצחיק, לא מכבד ולא שווה התייחסות.
|
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
שטויות יוניסקס
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
זו עלילה כתובה שיצאה לפועל על פי עדויות
בתקופות שנפטון מרס ושבתאי בשמים גם שולטות אומרות דברי שטות כך שמיזוגנית ניתן לתלות הדברים בנפטון מרס ושבתאי . יש מצבי ביניים שבהן המלל הוא שונה נצח הוד מרקורי ולבנה מטים הכף בדברי הגיון לתקופיות חלקית, שבה השולטות טרום הביוץ המיזוגני שולטות במזרח הרחוק מקורחנות השורש המילולי שלהן שונה מיזוגנית לתקופת דרקון באופק מרס . השורש הפרטי לבני יפת שונה משל בני חם ושולטות איסלמיות כי לחם היתה אשה שולטת מצרית והשניה שולטת כנענית . ועל בודהה כבר בפוסט הבא |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
גולוסקלפרה(נשלט) • 17 באוק׳ 2017
אם לשפוט לפי השרשור הזה - 6 עמודים ב 18 שעות, מול השרשור על שטויות שנשלטים אומרים - רק 5 עמודים ב 20 שעות,
זה אומר ששולטות אומרות יותר שטויות? |
|
אלימלך |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
אלימלך • 17 באוק׳ 2017
Sm Art, עדיין לא מצחיק, נסה עוד פעם, אתה מסוגל...
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי אוק' 17, 2017 3:15 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
שפחון .לאלימלך תמתין
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
תלוי ביחס הכמותי בין כמה שולטות יש ביחס לכמה עבדים יש .אם משקללים אז',מספרית
רק בסוף השרשורים יוודעו הממצאים המספריים סטטיסטית |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
אלימלך יקר
כול דבר שטות שנאמר עי',שולטות התחיל מדבר שטות שנשלטים אמרו לשולטות . כאשר אתה מקבץ את כול הג'וקרים והג'וקריות השפה המדובררת חייבת כאשר היא נקראת עי ',שחקני המשנה ,להיות מדוקלמת באיות הומוריסטי. אחרת ואבדנו כולנו ... המלכות יעמידו אותנו מול הקיר .ולא ישארו עבדים . אז לאף אחד כאן לדעתי ,אין ממה להעלב. |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
ArchAngel(שולטת) • 17 באוק׳ 2017
אני אגיד לך מה לא מכבד: לא מכבד להתייחס כמו חרא לאנשים אחרים רק בגלל שכתוב לאותה בחורה "שולטת" בסוגריים ליד הכינוי.
בבדס"מ צריכה להיות הסכמה ולא מספיק שצד אחד רוצה בזה ושזה הפטיש שלו, אחרת זאת אלימות או גסות רוח. אם קשה לך להבין למה זה אלים או גס רוח, תזכר בכל הפעמים ששולט הקדיש פרופיל או בלוג שלם ללכתוב דבר דומה על נשלטות, ותראה איך פתאום מ"אל תשפטו את הפנטזיה!" התגובה נהפכת ל- "איך אתה מעז?!" רק בגלל שהכותב הוא גבר. אז למה זה שונה כשהכותבת אישה? מה שיש לה בין הרגליים משנה את מה שהצד השני מרגיש? כ המציאות מראה אחרת. כפי שניתן לראות כאן, הצד השני ברובו לא מעוניין בנשים שיורדות על המראה החיצוני שלהם, מתייחסות אליהן בסנוביות עוד לפני שאמרו להם "היי" ובאופן כללי לא רואות בהם בני אדם אלא אובייקט להשלכת תסכולים מבלי לחשוב על ההשלכות. אז נפתח פוסט הומוריסטי במקום באמת להחזיר להן באותו מטבע. אכן אלימות קשה נגד נשים, אני שוקלת לנעול את הבית ולהיכנס לבונקר תת-קרקעי בגלל שנשלטים עומדים להרוג אותי! (מצחוק, אולי). זה פוסט שנפתח כתגובה לפוסט על נשלטים ושטויות שהם כותבים. וזה מעניין שלעומת התגובות פה, שם כולם, כולל הנשלטים עצמם (כן, "שונאי נשים" האלו שהגיבו כאן ירדו על עצמם ועל היציאות הטיפשיות שגם להם לא חסר), היו סבבה איתו למרות שהיו כאלו שאשכרה פרסמו שם שיחות שהתקיימו ולא פארודיות, וזה כבר חורג מגבול הטעם הטוב. למה יש שולטות מפחדות מקצת הומור עצמי או ביקורת? הכתר שיש להן על הראש כל כך שביר? היו פה כמה פאנצ'ים על כאלו שמבקשות שישקיעו בהודעה אליהן, וזה למשל משהו שכתבתי בעצמי בפרופיל, ונחש מה? לא נשללה ממני תעודת השולטת כשצחקתי מזה. ובנינו? גם לא כשחשבתי לעצמי שאולי זה באמת מוגזם לצפות להודעה ארוכה מאדם שבקושי מכיר אותי. |
|
Arminius(נשלט) |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
Arminius(נשלט) • 17 באוק׳ 2017
וואו, לא חשבתי שמישהו אשכרה ילך על הפתיון שלה, אבל נראה שטעיתי. שפחון, שים לב שעמוד וחצי פה זה אתה ואלימלך מנסים להוכיח לנו שאנחנו מיזוגנים, ועוד חצי עמוד זה סתם שטויות שלא קשורות בנושא, אז ממליץ לך על ספירה חדשה. באשר לכל סוג "מיזוגניה" שאתם חושבים שיש פה... למען האמת, ארצ' אמרה כל מה שיש להגיד.
|
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
לפני 7 שנים •
17 באוק׳ 2017
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 17 באוק׳ 2017
ArchAngel כתב/ה: למה יש שולטות מפחדות מקצת הומור עצמי או ביקורת? הכתר שיש להן על הראש כל כך שביר? היו פה כמה פאנצ'ים על כאלו שמבקשות שישקיעו בהודעה אליהן, וזה למשל משהו שכתבתי בעצמי בפרופיל, ונחש מה? לא נשללה ממני תעודת השולטת כשצחקתי מזה. ובנינו? גם לא כשחשבתי לעצמי שאולי זה באמת מוגזם לצפות להודעה ארוכה מאדם שבקושי מכיר אותי. מי מפחד? מה, משטרת המחשבות כאן התקדמה לרמה כזאת שכבר אסור להביע דיעה? הכל שיהיה גיחי גיחי וצחוקים? זה רידוד מוחלט של השיח. לי, אגב, אין שום כתר על הראש. ובהתאמה אינו יכול להישבר. אין לי פרטנזיות, לא חיה בסרט משום סוג, ההנאות שלי בעולם השליטה הן גדולות ולא קשורות לרמה ירודה של שרשור זה או אחר. הייתי מצטטת את הקטילות שהיו מכוערות בעיני, אבל חבל על הטירחה. אף אחד לא הולך להשתנות. |
|