ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא נוח לי

neter​(נשלטת)
לפני 7 שנים • 21 באוק׳ 2017
neter​(נשלטת) • 21 באוק׳ 2017
גם לי לא נוח, ועדין לא נהנית מהצלפות. מי כן נהנית? איך נהנים מזה? לעזזל?
theragnarok
theragnarok • 21 באוק׳ 2017
אם זה לא נוח ולא כיף, לא חייבים לעשות את זה. בבדסמ יש עוד אותיות מלבד ס ו-מ. אפשר למצוא פרטנרים שמעניין אותם מה שאת אוהבת, בלי החלקים שלא.

אני לא אוהבת כאב ואי נוחות, ואני לא משחקת עם אנשים שזה חשוב להם. פשוט עד כדי כך.
dominica​(נשלטת)
dominica​(נשלטת) • 21 באוק׳ 2017
מזדהה. כתבתי לא מזמן על זה שמצד אחד מחרמן אותי לחשוב על אנאלי איתו ומצד שני בפועל כשהוא אפילו רק מתקרב לשם זה כואב לי , לפעמים מדי.
רוב הדברים פשוט יפים יותר בפנטזיה(:
אפשר לעשות ולהגשים פשוט במינונים נמוכים יותר ובהדרגתיות
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 7 שנים • 22 באוק׳ 2017

מה ש-ragnarok כתבה

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 22 באוק׳ 2017
theragnarok כתב/ה:
אם זה לא נוח ולא כיף, לא חייבים לעשות את זה. בבדסמ יש עוד אותיות מלבד ס ו-מ. אפשר למצוא פרטנרים שמעניין אותם מה שאת אוהבת, בלי החלקים שלא.

אני לא אוהבת כאב ואי נוחות, ואני לא משחקת עם אנשים שזה חשוב להם. פשוט עד כדי כך.

עד כמה שזה פרדוקסלי, אנחנו כאן כדי ליהנות.
נכון שרובנו נהנים מדברים שונילים אומרים עליהם "איכס" או רצים לצד השני של החדר, אבל עדיין אנחנו כאן מבחירה של דברים שאנחנו מוצאים שהם אירוטיים - ליקוק מגפיים. חבלים, שוטים, מחטים.

וכן, לפעמים יש משהו שבהתחלה נשמע לנו מאד מרטיב אך מתגלה כמשהו שממש לא עושה לנו את זה כשמנסים אותו.

וכאן בא המקום לתקשורת כנה וברורה עם השותפ/ה/ים. כשמדברים ביחד, כאנשים שווים על מה היה ואיך היה אפשר למצוא דרכים טובות יותר, או רעות יותר אם זה מה שאתם מחפשים.

אין בעיני שום סיבה להמשיך בהצלפות אם זה לא עושה לך את זה.
יתכן שאת אוהבת כאב עמום (Thud) ויתכן שאת לא אוהבת כאב כלל או שהגורם המפריע הוא המרחק שבין המצליפ/ה למוצלפ/ת - לכל אחד ואחת יהיו הסיבות שלהם וביחד אפשר למצוא פתרונות או לנסות נושאים אחרים.

בהצלחה,
icon_cool.gif