Sinful(לא בעסק){לא מחפשת} |
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
Sinful(לא בעסק){לא מחפשת} • 23 בנוב׳ 2017
Ivy poison כתב/ה: זה אכן שקר, ואיך זה קשור לכך שהוא בדסמי/שולט?
זה בדיוק כמו גבר ונילי שמשקר. טחן בזה שוני.אבל התכוונתי לכל אדם נשוי ששוכב עם אחר/ת.זה לא משנה אם זה ונילי או בדסמי,שקר זה עדיין שקר ולא משנה מי סיפר או לא סיפר אותו.הנקודה היא שבקהילה לשולטים נשואים מסויימים יש דרישה מסויימת של כנות ונאמנות מהנשלטת,במיוחד כשהנשלטת רווקה.האבסורד הוא לצפות לקיום אותן ציפיות כשהוא עצמו לא עומד בהן.שום דבר לא מצדיק פגיעה כזו בזה שהבטחת לאהוב תחת החופה.אם אתם לא יכולים להיות כנים לגבי מי אתם באמת אז מה הטעם להתחתן בכלל? וזה נוגע גם לוניליים וגם לבדסמיים |
|
dominica(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
dominica(נשלטת) • 23 בנוב׳ 2017
בגלל זה רווקים לא אמורים ללכת עם נשואים, בוניל או בבדסם. כי הם לא יבינו.
לא מתיימרת ולא מתנשאת, יש לי השקפה מאד ברורה בנושא, זו המציאות ואני לא מייפה אותה. |
|
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
לא את אייבי,היא בדיוק מוכיחה שהיא במגננה,במקום להשאר בדיון מתורבת היא חשה צורך לקרוא לי סתומה.
|
|
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
Ivy poison כתב/ה: בגלל זה רווקים לא אמורים ללכת עם נשואים, בוניל או בבדסם. כי הם לא יבינו.
לא מתיימרת ולא מתנשאת, יש לי השקפה מאד ברורה בנושא, זו המציאות ואני לא מייפה אותה. ואני מסכימה איתך לגבי זה.אם כבר אז עדיף שנשוי יהיה עם נשואה.לפחות שני הצדדים יהיו דיסקרטיים והחיים הוניליים לא יפגעו.אבל לקחת נשלטת רווקה?או נשלט רווק?או שולט/ת רווקים?הבום בסוף יגיע |
|
Green eyed girl(נשלטת){Sheperd} |
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
23 בנוב׳ 2017
Green eyed girl(נשלטת){Sheperd} • 23 בנוב׳ 2017
אולי יש משהו שפיספסתי פה אבל לא כל נשוי/נשואה בהכרח משקר, יש אנשים שחיים במערכת יחסים פתוחה.
|
|
לפני 6 שנים •
24 בנוב׳ 2017
לפני 6 שנים •
24 בנוב׳ 2017
Sinful(לא בעסק){לא מחפשת} • 24 בנוב׳ 2017
הכוונה לאלה שלא חיים במערכת יחסים פתוחה
|
|
הוריקן44 |
לפני 6 שנים •
24 בנוב׳ 2017
Re: השולט הנשוי..
לפני 6 שנים •
24 בנוב׳ 2017
הוריקן44 • 24 בנוב׳ 2017
[quote="אדון מרשים"]מציאת פרטנרית מתאימה היא משימה קשה בפני עצמה..
קשה הרבה יותר ככל שמדובר בסטטוס נשוי. נשאלת השאלה האם בקהילתנו אנו, השופעת בחברים רווקים ורווקות הדבר בכלל אפשרי. מה ההבדל בין אדון המתנהל מול כמה נשלטות לבין אדון נשוי התר אחר נשלטת אחת? בהצלחה לכולנו.[/quote מעניין מה היה קורה אם היית משקיע בשיקום היחסים עם אישתך את כל האנרגיות שאתה משקיע כאן בלרוץ אחרי נשפטות שהרבה מעל הליגה שלך (כלומר פנויות ולא בוגדות) והתמרמריות על כך שאוי ואבוי אתה לא מוצא אף אחת מספיק נואשת שתסתפק בך #סתםתוהה #קללותמעכשיו |
|
Malvina(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
9 בדצמ׳ 2017
לפני 6 שנים •
9 בדצמ׳ 2017
Malvina(נשלטת) • 9 בדצמ׳ 2017
כל כך לא נעים לדעת ששולט נשוי מפחד שאישתו תגלה, מוחק את ההודעות, עונה להודעות רק מעבודה או בלילה, וכשהיא מתקשרת בזמן שהוא איתי, הוא מחליף פנים. אז רק עלי הוא גיבור? בבית הוא לא הבוס? מפריעה לי המחשבה הזאת. אם לא היה מדובר ביחסי שליטה, סתם כזה רומן מהצד, לא הייתה את הבעיה הזאת.
|
|
הוא(שולט) |
לפני 6 שנים •
10 בדצמ׳ 2017
לפני 6 שנים •
10 בדצמ׳ 2017
הוא(שולט) • 10 בדצמ׳ 2017
לא עדיף שכל אחד ואחת יעסקו בבדסמ שלו?
מבלי לשמש סיירת מוסר בעיני עצמם.(כשרובכם לא ניהלו קשר עם אוגר יותר משבוע) ולפותח הפוסט. קשה גם לחיות אבל מסתבר שזה אפשרי תמצא נשלטת אחת או ארבעים אין הבדל מה שעושה לך טוב העיקר שתמצא. |
|