צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

פעם בחיים

karllo
לפני 8 שנים • 11 בינו׳ 2018

פעם בחיים

karllo • 11 בינו׳ 2018
ההסתבכות איימה על חיי.

בגיל 51, נשוי לאשה נאה, קרייריסטית. קרה, מה שהוביל אותי לקשרים שונים, דיסקרטיים. בתשלום וגם לא.

ילדים נהדרים. הכל נראה טוב. אמנם ללא אהבה של ממש, אבל כאמור, יש את הפיצוי.

אבל כמה החלטות עיסקיות שגויות ובעיקר עוקץ של אחת העובדות, איימו למוטט את העסק.

ואז הגיע המכתב. מזכירתי הותיקה, סיימה עבודתה אצלי לפני כשלשה חדשים, עם כעס לא קטן.

אני הייתי קצת שמוק. התעקשתי לא לשלם לה דמי פדיון חופשות. משהו כמו 30,000 ש"ח. אני לא יודע למה עשיתי את זה, אבל כבר התקשיתי לחזור בי.

המכתב שהתקבל היה צילום של מסמך. ללא תוספת כלשהי. אבל אני ידעתי את המשמעות כמו שרק היא ידעה.

ידעתי שלא העסק המתמוטט יקבור אותי, אבל המסמך הזה. שמאיים על חיי.

אם צילום האימייל שקבלתי יתפרסם, אהיה מוקצה בארץ הזאת, גם אחרי שאשב כמה שנים בכלא. מסחר הנשק עם איראן, הוא בלתי נסלח.

הקשרתי לאפרת מידית. עוד טעות.

תגיע, נדבר.

מתי אפשר? עוד שעה. תגיע נקי ומצוחצח. אני לא סובלת כשאתה מסריח מזיעה ועבודה.

היה לנו קשר בעבר. נראה לי שגם זה השפיע על הפגיעה שחשה.

היא היתה רווקה, בת 58. אהבה "משחקים".

אבל כעת חששתי. הכרתי את הפנטזיות שלה. היא אהבה לספר לי כדי לגרות אותי כשהיינו יחד. עכשו כשהיא כועסת עלי, מי יודע לאן הם יובילו אותה. אותי.

כשהגעתי, היא פתחה את הדלת כשהיא ערומה, ומיד מיהרה לכורסא לא להפסיד סצינת סקס בטלויזיה.

"רק שתדע, שהאימייל נמצא אצל עוה"ד שלי עם הוראות פתיחה אם יקרה לי משהו" אמרה בלי להביט בי, טקסטק שלמדה כנראה מאחד מסרטי המתח שאהבה לצפות בהם.

"בינתיים תתפשט ותעמוד מאחורי. הכתפיים שלי זקוקות למסג' טוב"

נעמדתי מאחוריה, מעסה את כתפיה. למרות סצינת הסקס המחרמנת, הזין שלי היה מכווץ. הסרט מלפנים והמסג' מאחור חירמנו אותה והיא התחילה לאונן.

אחרי כמה רגעים היא הורתה לי לרדת בין רגליה וללקק. היא היתה רטובה ואני ליקקתי במרץ. היא הצמידה את ראשי וכל שיכולתי להזיז היתה הלשון.

כעבור כמה רגעים היא גמרה בצעקה. ונשכבה לאחור. כשרציתי להתרומם, היא סימנה עם האצבע, לא לזוז.

לפתע צילצל פעמון הדלת. הדלת נפתחה ושתי נשים צוהלות נכנסו לחדר. "הופה..."

אבל אז ליאורה, אחת משתי החברות, הסתכלה על הזין המכווץ ושאלה אם בשביל זה היא הזמינה אותן.

"כל דבר בעיתו" צהלה אפרת. עד שאתן תהיו מוכנות, אני אגמור פעם נוספת, והיא סטרה לפני. מיהרתי לטמון ראשי בין רגליה.

"נחמד. תרים את התחת כשאתה מטפל באפרת" הורתה ליאורה.

המשכתי ללקק כשברכי על הריצפה וישבני מוגבה.

ליאורה שלחה את ידה בין רגלי, אוחז בזין, שהיה מגורה אבל מכווץ. המגע של ליאור מתח אותו במהירות.

יעל, שעד עכשו שתקה ורק הסתכלה, סיימה להתפשט. היא שלפה מתיקה קרם גוף, מרחה אצבע, וללא הכנה. החדירה אותה לישבני. צרחתי, אבל אפרת חבטה בראשי ונאלצתי להמשיך ללקק כשיעל מזיינת את ישבני וליאורה מאוננת לי.

"שלא תעיז לגמור" צרחה עלי אפרת. "זה יהיה הסוף שלך". ואני ידעתי שהיא יכולה למוטט את חיי.

למזלי, רגע אחרי, אפרת גמרה ברעש גדול ואני יכולתי לזוז מעט מידיה של ליאורה, שלא התעקשה להמשיך לאונן לי.

"עכשו אעשה לך הכרה של חברותי" פצחה אפרת, רגע אחרי שהתאוששה.

"יעל היא פרופ' לביולוגיה, אשה חכמה, אבל חוותה גירושין קשים. האשה הזו, מפעילה את כל חוכמתה ודימיונה, בנקמה בגברים."

"ליאורה חברתי האהובה, רו"ח מתוסכלת בעבודה שכל מה שמענין אותה זה זיונים".

"ואני, סתם שונאת אותך ואוהבת זיונים. אתה בידי, כידוע, ולכן אני מעריכה שתעדיף לספק את כל תשוקותינו. אני צודקת?".

נאלמתי. סטירה. ועוד אחת. ועוד אחת.

ליאורה נשכבה על הכורסא שפינתה אפרת וסימנה לי באצבעה, עם חיוך רחב. טמנתי ראשי בין ירכיה והתחלתי ללקק את הכוס שכבר נזל. היא גמרה מהר. אבל לא הירפתה מראשי. בדקות הקרובות היא גמרה עוד כמה פעמים, ורק אז שיחררה אותי.

"עכשו יעל. מה את רוצה יעל?"

"שכב על הגב". היא התיישבה על פני. "פתח את הפה". היא השתינה. "הכל" היא הורתה לי בחיוך מתוק.

כשסיימה, הורתה לי ללקק את כל מה שגלש לריצפה.

"תעלה לשלחן ותהיה על ארבע". היא שוב שלפה את קרם הגוף, מליאה של שתי ידיה בכמות נדיבה. שתי אצבעות היא החדירה לישבני ובידה השניה התחילה לאונן לי.

"אתה זוכר מה יקרה אם תגמור כן?" אמרה לי אפרת.

יעל המשיכה לאונן לי, עם חיוך שטני על פניה, בעיקר כשראתה את ניסיונתי להתאפק.

רגע לפני שעמדתי לגמור. הפסיקה יעל ושרקה. לחדר נכנסו שני כלבים. "חברי הטובים". שריקה נוספת, וכלב אחד נעמד מאחורי ולשריקה הבא, נעמד כלב אחד לפני. יעל ליטפה את הכלב שלפני, קירבה אותו אלי, והורתה לי לזיין את הכלב.

אפרת וליאורה הביטו משועשעות. הזין שלי רטט מתשוקה, אבל לא יכולתי לזוז. "לא שמעת מה יעל אמרה?" חייכה אלי אפרת, במתיקות שטנית.

קירבתי את הזין והתחלתי להחדיר. באותו רגע הרגשתי איך הזין של הכלב שמאחורי, קורע את ישבני. "תמשיך" הורתה לי יעל.

הזין חדר לכלב שלפני כשישבני צורח מכאב. הזין שלי התחיל להתכווץ כשלפתע חשתי במטח הנפלט מהכלב שמאחורי, לתוך מעי.

הזין שלי החליק החוצה, מכווץ.

"רואה? דאגת שהוא יגמור. הוא לא גמר" צחקה יעל לאפרת.

הכלב מאחורי החליק החוצה ואני צנחתי לריצפה, באפיסת כוחות מוחלטת.

נשלחתי להתקלח ולחזור נקי וריחני.

הבנות היו שרועות מול הטלויזיה, צופות בקלארק גייבל ומצחקקות. ליאורה ליטפה את יעל בין רגליה, כשהן צופות.

"אתה זוכר שאת יעל עוד לי גמרת, אז קדימה". גם כעת יעל התעללה בי, אבל בסופו של דבר הצלחתי לגרום לה לגמירה עוצמתית. "אולי אתה בכל זאת שווה משהו"

אחרי יעל, הורתה לי אפרת לעבור לתנוחת ארבע, ובזמן שהן היו מרותקות לסרט, הן ליטפו לי את הזין, הביצים, ויעל זיינה אותי שוב ושוב.

הן נהנו לראות אותי מתפתל ומתאפק. כשהסתיים הסרט, שאלה אותי אפרת אם אני רוצה לגמור כאשר האפשרות היחידה היא להמשיך לזיין את הכלב שהתחלתי לזיין קודם.

כשאפרת שאלה, היא העבריה את ציפורניה לאורך הזין. היה ברור שאין לי יכולת להחזיק יותר וזו האפשרות היחידה.

נצמדתי לכלב מאחור כשהן מביטות בי. חדרתי בזהירות כדי לא לגמור מיד. "עכשו תתחיל לנוע ואל תגמור לפני שאני מרשה".

יעל גיחכה ונעמה מאחורי, מלטפת לי את התחת ואת הביצים. "לא לגמור" היא לחשה לי בקול. "תמשיך לזיין" הורתה לי אפרת.

אבל כשליאורה צבטה לי לפתע את הפיטמה, השפרצתי את כל המטען, ללא יכולת שליטה. הרגשתי זרימה ללא סוף, כשמוחי מרוקן.

"זה יעלה לך" שמעתי את אפרת.