בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

God's Plan

MindPower​(שולט)
לפני 6 שנים • 15 במרץ 2018

God's Plan

MindPower​(שולט) • 15 במרץ 2018
אחריי הייבוש שרבים מכם דאגו לעשות לי בשאלה הקודמת... נותן לי רק לומר : "כלובלובונים.. נרדמתם !"
קצת קשה עם כל הכובד שסובב אתכם כאן.. נכון ! כולנו כאן מכיוון שאנו מחפשים משהו עמוק שחסר לנו ואולי כאן נמצא אותו ! (המקום הומה באנשים בעלי סטיות דומות !)
אך, וה"אך" הזה ענק ! (כמו שדואגת המרצה לספרדית אצלנו באוניברסיטה לומר), יותר מידי רציני כאן !
אני אישית מחפש את האחת שנוכל יחד לחיות בסטיות שלנו יחד !
אך אך אך ממה שזכור לי.. אף פעם בחיי לא מצאתי אחת שבה התאהבתי כשחיפשתי בכבדות ! הכל הגיע בספונטניות !
אני דוגל בספוניות והכבדות כאן קשה לי מאוד ! (לכן עזבתי)
ושוב מתלבט אולי אני זה שצריך לשנות את הלך הרוח כאן? (הצלחתי לשנות הרבה הלכי רוח בנושאים ומקומות רבים אחרים - כאשר רציתי בזאת).
אולי גם כאן ארצה, אני עוד חושב על זה.. אבל כרגע באלי להשתגע, לא באלי הכבדות הזאת מי שכאן איתי שירים את היד ! (אני סטרייט אבל מרוב שאני בשגעת אולי אזרום כאן גם אם הצד השני קיבלתי המון הצעות וסירבתי למה לא דווקא אלו נראו הזורמים והקלילים היותר ! )
אולי כל זה מגיע בגלל שיש כאן המון מבוגרים... סורי מבוגרים יקרים כמו שבעולם ההיי-טק לא כל כך חושקים בכם וזה לא בגלל שאתם לא חכמים זה בגלל שאין מה לעשות אתם לא מדביקים את הקצב עם הקדמה אתם דור אחר... כמו שאנחנו הצעירים ניהיה לאותם דור תחתינו שכבר עכשיו אני מרגיש את הפער האדיר בינינו בין דור האינסטוש פייסוש וכל הבלהבלהבלה(ווירטואלי שיט).
בקיצור כל עוד אני צעיר אתם לא תיקחו ממני את השיגעון שיהיה לכם ברור!
אז אשמח לפניות מכאלו שמסכימים איתי בנושא ורוצים לדאוג לקצת שינוי לקצת וויייב אחר.
באלי לארגן מפגש אבל לא מפגש רגיל ומשעמם אני אדאג למקום נוכל להפיק מסיבה משלנו חברים(לא מסיבת סקס...) מסיבה רגילה ! שמלאה באנשים כמונו.. לא מסיבה של דאנג'ן וכאלה שעושים עלינו את הכסף שלהם גם מהצד.. מסיבה שלנו, אנשי הכלוב!
כולם מוזמנים !
דברו איתי icon_smile.gif
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
אה... קודם כל, מי זה בדיוק המבוגרים? וזה שאתה לא חושק במשהו, מה זה אומר? קצת עפת על עצמך אח שלו.
בקטע של להרים מסיבה, זה רעיון נהדר. אם אתה מצליח, אני בא.
ולגבי החלפת צד, מבחינתי זה מאוחר מדי. מקולר לאדון מושלם
MindPower​(שולט)
MindPower​(שולט) • 15 במרץ 2018
דרקן אחי לא הבנתי על מה כעסת בקטע של החושקים התכוונתי לתעשיית ההיי-טק... חלק מהסטיות שלי זה מבוגרות.. הכוונה הייתה שהלך הרוח כאן נראה כאילו נשלט בידי המבוגרים כאן ולכן יש תחושה כבדה של עודף מחשבות יתר.. בכוונתי שצריך להפוך את המקום לקליל יותר !