חשופית שתוקה(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
חשופית שתוקה(נשלטת) • 29 במרץ 2018
חסרה לי לורי.
ממש. זה כל מה שרציתי לאמר. |
|
פייה{O} |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
פייה{O} • 29 במרץ 2018
עד כמה שזה יכול להיות עוד משחק סקסי ומחרמן (כשמתנתקים מהקשר האישה המוכה), אני לא יכולה לחשוב על דרך לעשות את זה באופן בטיחותי.
לאחרונה עולם הספורט בארה״ב היה באיזושהי סערה סביב הגילוי שאחוז לא קטן של שחקני פוטבול מה-NFL שחטפו במהלך הקריירה כאפות מרובות בראש סובלים מדמנציה והפרעות נוירולוגיות בגיל צעיר. כך כבר ידוע שנים גם לגבי מתאגרפים מקצועיים. מסתבר (ולא מפתיע) שחבלות ראש מרובות גורמות למה שנקרא chronic traumatic encephalopathy - נזק מוחי מצטבר שכאמור גורם למגוון הפרעות נוירולוגיות ודמנציה בטרם עת. בקיצור, לא מומלץ לדפוק את הראש (: |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
פסיכו לוג(שולט) • 29 במרץ 2018
ארכאנג׳ל כרגיל את פה כדי לפרט את מה שאני מתעצל לשבת לכתוב, מודה לך בשם כל הקוראים
פיה, מה שציינת חשוב גם הוא בעיני. את הטיעון בנושא ספורטאים ובעיקר מתאגרפים יצא לי להציג בדיון על לגיטימציה של התנהגות בדסמית. אם הם מקבלים בהערצה את זה שהם "בוחרים מרצונם" לעסוק במשהו שכולנו יודעים שהוא ספורט אלים שמוביל לפגיעה מוחית- איך הם יכולים להציג שיפוטיות כלפי בדסמ? |
|
Ollie(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
Ollie(נשלטת) • 29 במרץ 2018
חשופית שתוקה כתב/ה: חסרה לי לורי.
ממש. זה כל מה שרציתי לאמר. פאק. איפה היא? אבל רק התחלנו להכיר! פאקקקקק |
|
חשופית שתוקה(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
פיה ומטא,
אפשר לצבוט חזק וזה יעשה סימן ללא טראומה בראש, או לנשוך ולחתוך את השפה. כמו שלורי ציינה בדיון המקורי שוחחו על בטיחות כך שהם לא שקופים לעניין. בטח יש עוד דרכים לעשות סימנים (גם בפנים) בלי לגרום לטראומת ראש, רק שאני כרגע לא מודעת להם. אגב, תוהה אם סטירות חוזרות ונישנות בפנים לא עושות את זה ? (וסטירות זה די שגור במחוזותינו, לא?) האם זה, לאורך זמן, לא שקול לשחקן פוטבול שחוטף מכה חזקה לראש או לחייל שחוטף גל הדף ממטען צד (נראה לי על כך דובר בכתבה ההיא ב 60 שניות) |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
חשופית זה בסדר, אני סאדיסט מנטאלי, כמעט ולא פיזי. לא צריך רעיונות כאלו
לגבי נזק למוח, זו תוצאה של מספר ועוצמת הטחות המוח בדופן הגולגולת (כדאי אגב לשים לב לא לפגוע בטעות באוזן. סטירה שפוגעת בה עם מרכז כף היד באופן שיוצר ואקום עלולה לפגוע באיברי האיזון במוח ולגרום נכות) |
|
פייה{O} |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
פייה{O} • 29 במרץ 2018
חשופית -
קראתי שיש ״מדריכי בטיחות״ לעניין, לא ברור לי איך ועל מה הם יכולים להיות מבוססים. איך אפשר להעיף אגרוף לפרצוף במידה שתייצר פנס בעין או חתך בשפה ולהיות בטוח שעל הדרך אתה לא שובר ארובת עין, לסת, שן או גשר אף או גורם לזעזוע מוח מסויים? לשאלת נזק מצטבר מסטירות חוזרות - זו שאלה טובה. לא חושבת שיש מחקר אמין על השפעות ארוכות טווח של סטירות ביחסים בדסמים... ובכל אופן מניחה שזה תלוי בעוצמה ותדירות. |
|
חשופית שתוקה(נשלטת) |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
פיה,
הטענה היא שזה שאנחנו לא יודעים איך אפשר לעשות באופן בטיחותי זה עדין לא אומר שאי אפשר. ישנה הסתברות שאנחנו פשוט לא יודעים איך. . וגם, נראה לי שהאישיו זה לא האגרוף. אלא הסימון במקום בולט לאוויר העולם- כמו הפנים. וסימון אפשר להשיג בעוד דרכים מלבד אגרוף. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
פיה, אני די משוכנע שעם ידע אנטומי בסיסי אפשר לכוון בדיוק לתוצאה "רצויה". אם את מכירה אמני לחימה שווה לשאול לדעתם, צריך כמובן כישרון פיזי ליצור את התוצאה המבוקשת.
לא שאני חושב שכל הבדסמים שעושים את זה- עושים זאת מתוך ידע... חלקם סתם אלימים ומה שיוצא זה מה שיוצא, לא מה שתוכנן מראש. בכל מקרה, יותר משחוכמה לדעת כיצד לעשות זאת באופן מדוייק ובטוח- החוכמה הקשה יותר היא לקחת אחריות מראש על מעשיך. שם נופלים הרוב לדעתי. |
|
פייה{O} |
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
לפני 6 שנים •
29 במרץ 2018
פייה{O} • 29 במרץ 2018
אני חשבתי יותר על משהו חמוד סטייל הסצנה הזאת, ולא סתם סימנים חסרי תכלית:
https://youtu.be/n1xl-wRF3cY |
|