שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

תקיפה מינית בדאנג'ן?

זוקר הברית​(שולט)
לפני 6 שנים • 2 באפר׳ 2018
זוקר הברית​(שולט) • 2 באפר׳ 2018
מטא פיזי כתב/ה:
זקפת הבוקר, מופע היאבקות זה מקום של אלימות. אז מותר לדקור שם אנשים? מה השטויות האלה? קראת פעם את הלוח שמעל דלפק הקבלה בדאנג׳ן? את כל ההוראות שמי שנכנס למועדון מתחייב להתנהל על פיהן?

לגבי הבחור שהמאבטח הוציא- אז היה לך מזל והוא לא "מקורב" או "לקוח משלם ומוכר". תשמע כאן מספיק סיפורים לא רק על כאלו שלא הוציאו- אלא גם על דברים שקשה להאמין שלא היו מתוכננים מראש- כמו קבוצת גברים שמושכים למבוך בלייניות בכוח. איך הם הגיעו לשם מלכתחילה? גם במקרה שלי הוכנסו 6 גברים בודדים למבוך ביחד. "מקרי" בתחת שלי.

זירת היאבקות ללא בימה וגדר תוחמת, תהפוך לזירה בה אנשים מסייעים למתאבקים...

לא דיברתי על סיפורים - אלא על מקהר ספציפי שהביאה פותחת השרשור
זוקר הברית​(שולט)
N e l l a כתב/ה:

וואו זיקפה, מקרי אונס זה גם כשאישה שיכורה מישהו בא ומזיין אותה בלי הסכמתה.
ושמעתי מכריםם כאלו בדאנגן.
והן דווקא לא היו שיכורות.
הטרדה זה מישהו שנוגע בך בלי רשותך גם אם הוא הבין את לא.
אלוהימה כמה אשמת הקורבן יש כאן.

לא דיברתי על 'בלי הסכמתה'! תקראי שוב
היד
היד • 2 באפר׳ 2018
זיקפה, תקרא אתה שוב את מה שאתה כתבת. אם כמות אנשים היתה כותבת לי בחזרה אני הייתי עוצר ושואל את עצמי אולי איך או מה שאני כותב חורה לאנשים ולמה.
אתה בוחר להתנצח. כן, להתנצח. להראות שאתה היית בסדר וזה בדיוק מתכתב לי עם מה שאני כתבתי לך קודם.
תשמע, תענה לי...לא תענה לי...זה כבר לא חשוב וזה כבר לא מעניין אותי. הבנתי איך אתה חושב והבנתי שאין ממש טעם לדיון איתך כבר (מבחינתי כמובן).
פסיכו לוג​(שולט)
פסיכו לוג​(שולט) • 2 באפר׳ 2018
לא יאמן לראות הצדקה של תקיפה מינית במסיבות שהוא בחר להגדיר "מסיבות סקס". אפילו במסיבה שמוגדרת פלייפארטי אף אחד לא רשאי ליגוע באחר ללא רשות! אפילו הנהלת הדאנג׳ן מצהירה על זה בשלט שלה!
(בוא נתעלם רגע מזה שהם לא אוכפים) תגיד אתה אמיתי? בכח מחפש צידוק לתוקפים? דבריך קרובים להצהרה פלילית, אז נודה אם תבהיר יותר את דבריך כדי שלא יהיו ספקות חלילה
היד
היד • 2 באפר׳ 2018
עזוב מטא, מה יש להבהיר? הוא לא מבין או שהוא מיתמם... יבוא יום ותשובות כאלו יהיו מוקצות מחמת מיאוס.
עבד משועבד{עבד}
עבד משועבד{עבד} • 2 באפר׳ 2018
שאלה למבינים.
מותר לאישה להגיע למועדון ,להתערטל בפומבי ולקיים אקט מיני חלקי מול עיניהם של הבליינים
שבאו לשתות בירה ולשמוע מוזיקה ? זו לא הטרדה מינית של הציבור במועדון?
שאלה נוספת. זה נשמע לכם הגיוני להתארח במקום פרטי ואז להזמין למארח משטרה במקום לצאת מהמקום
ולא לחזור יותר ?
זוקר הברית​(שולט)
היד כתב/ה:
זיקפה, תקרא אתה שוב את מה שאתה כתבת. אם כמות אנשים היתה כותבת לי בחזרה אני הייתי עוצר ושואל את עצמי אולי איך או מה שאני כותב חורה לאנשים ולמה.
אתה בוחר להתנצח. כן, להתנצח. להראות שאתה היית בסדר וזה בדיוק מתכתב לי עם מה שאני כתבתי לך קודם.
תשמע, תענה לי...לא תענה לי...זה כבר לא חשוב וזה כבר לא מעניין אותי. הבנתי איך אתה חושב והבנתי שאין ממש טעם לדיון איתך כבר (מבחינתי כמובן).

כשאנשים מגיבים לפני שהם קוראים, מתרחשת תופעת ה'עדר'.... יורים מהמותן מבלי לחשוב...
גם כאן כתבתי ה'עדר' ותראה כמה יגיבו למילה הזו במקום לתגובה במהותה
היד
היד • 2 באפר׳ 2018
חחח...נו? ואיך אפשר בלי עוד תגובה מטומטמת והפעם של מתהפך?
MagisterDolor​(שולט)

שאלה מצוינת

MagisterDolor​(שולט) • 2 באפר׳ 2018
מתהפך כתב/ה:
שאלה למבינים.
מותר לאישה להגיע למועדון ,להתערטל בפומבי ולקיים אקט מיני חלקי מול עיניהם של הבליינים
שבאו לשתות בירה ולשמוע מוזיקה ? זו לא הטרדה מינית של הציבור במועדון?
שאלה נוספת. זה נשמע לכם הגיוני להתארח במקום פרטי ואז להזמין למארח משטרה במקום לצאת מהמקום
ולא לחזור יותר ?

בקשר לשאלה הראשונה, נשאלו כבר שאלות לגבי סשנים בפומבי, לעיני הציבור הרחב, נניח בשדרות רוטשילד.
לדעתי זה ממש לא לעניין, ואם הייתי נתקל בתופעה הייתי מזמין משטרה. כנ"ל אם מדובר במועדון ונילי, אם מישהו מתלונן חובה על המארגנים להעיף אותם.
לגבי השאלה הנוספת, אם יש חשד לפלילים (הטרדה מינית או תקיפה מינית נחשבים לעבירה פלילית) אז בהחלט רצוי לערב משטרה, בלי קשר למי עשה מה.
עבד משועבד{עבד}
עבד משועבד{עבד} • 2 באפר׳ 2018
אשה מגיעה למועדון ומחליטה להתפשט מול כולם.
להזכירכם,היא לא מצוות המועדון. בליינית כמו כל אחד אחר.
היא יוצאת מנקודת הנחה שכולם נהנים לראות את עכוזה . זה נראה לה ברור.
היא לא חושבת שהיא מטרידה מישהו .מותר לה . ההצדקה למעשיה זה שהיא נמצאת במועדון הדאנגן.
אבל כשמישהו נוגע לה בתחת פתאום היא נסערת כולה .אבל הרי דקה לפני עשית בדיוק אותו מעשה לאחרים.
ולאחר שהטרידה מינית את הבליינים היא ממשיכה לעורר מהומות ומאיימת להזמין משטרה ובכך לגרום נזק למועדון
שבו היא מבלה. פשוט יורקת לבאר שהיא שותה ממנה. אין גבול לחוצפה.