ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהייה לגבי שליטה ואידיולוגיה הפוכה

Lanya Colson
לפני 6 שנים • 24 באפר׳ 2018
Lanya Colson • 24 באפר׳ 2018
Ollie כתב/ה:
וכיום אני במצב שבו ההערכה שלי לאינטליגנציה של האדם קצת נפגמת אם אני מגלה שהוא לא אתאיסט.

מעניין מה ישעיהו לייבוביץ (או ניוטון) היו חושבים על זה....
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 24 באפר׳ 2018
תראי, אנחנו פה בכלוב, ואני בזהות בדויה, אז אני לא אכנס לזה. אבל בחייאת, ברור לך שבהיותי אישה מאוד לא טיפשה - כנראה מסתתרים מאחורי האמירה שלי קצת יותר עומק וחשיבה מאשר מה שאת מייחסת לי כשאת זורקת שמות של גאוני על שלא היו אתאיסטים.
Lanya Colson
Lanya Colson • 24 באפר׳ 2018
אם את אומרת.
עוץ הגדול​(נשלט)
לפני 6 שנים • 25 באפר׳ 2018
עוץ הגדול​(נשלט) • 25 באפר׳ 2018
Ollie כתב/ה:
תראי, אנחנו פה בכלוב, ואני בזהות בדויה, אז אני לא אכנס לזה. אבל בחייאת, ברור לך שבהיותי אישה מאוד לא טיפשה - כנראה מסתתרים מאחורי האמירה שלי קצת יותר עומק וחשיבה מאשר מה שאת מייחסת לי כשאת זורקת שמות של גאוני על שלא היו אתאיסטים.

העיקר שאת לא עפה על עצמך.
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 25 באפר׳ 2018
אני כן עפה על עצמי. וזה העיקר.
האנשה עצמית​(אחר)
האנשה עצמית​(אחר) • 25 באפר׳ 2018
עניין של כימיה, שאינטלגנציה היא חלק משמעותי ממנה.

להחליט קטגורית משמעו לחטוא לנאורות לדעתי.
הכי רגישה שיש
הכי רגישה שיש • 25 באפר׳ 2018
חיימי , דפקת שאלה...
סוגי השליטה שנתת דוגמאות עליהן , ואני מניחה לסוג הקשר ה"שונה" הזה התכוונת , יש שם , לטעמי, שליטה ממקום של לקחת את ההפך הגמור ממך ולשלוט בו, שליטה שבאה ממקום שהוא לא גירוי פיזי, אלא משחק כוחות ,(לא שיש לי בעיה עם משחק כוחות icon_wink.gif , אבל רק כשהוא מגיע ממשיכה וגירוי ולא מאגו.
ואגו ידידי המהמם לא חסר במדינה הקטנטונת שלנו, אז אני מניחה שלא חסרה כזו שליטה ובטח פה.

(תפתח כרטיס של בחורה ותראה מה אנחנו מקבלות פה חחח , לא באמת לפתוח כרטיס של בחורה)
TheStrider​(סדיסט)
TheStrider​(סדיסט) • 25 באפר׳ 2018
Ollie כתב/ה:
אני לא מזדהה.
להפך. קל לי בהרבה להתחבר לאדם שמחזיק תפיסות דומות לשלי, והדבר נכון יותר כשמדובר בקשר של שליטה.
אני צריכה להעריך מאוד מאוד את מי שישלוט עליי, וספציפית ביחס לאינטליגנציה שלו. בהיעדר הערכה קיצונית, אני לעולם לא אוכל להישלט על ידיו באמת.
וכיום אני במצב שבו ההערכה שלי לאינטליגנציה של האדם קצת נפגמת אם אני מגלה שהוא לא אתאיסט. גם ימין-שמאל מקשה עליי בהקשר הזה.

את באמת חושבת כך? שמי שלא מסכים איתך הוא בהכרח בעל אינטיליגנציה פחותה ממך? אני דווקא אתאיסט אבל אני לא חושב שאמונתו של אדם או חוסר הסכמתו איתי בתחום זה או אחר מונעת ממנו להיות אימטילגנטי.
Ollie​(נשלטת)
Ollie​(נשלטת) • 25 באפר׳ 2018
סטריידר, ראה ההתייחסות שלי בהמשך השרשור.
חוץ מזה, האמירה לגבי אינטליגנציה הייתה ספציפית לגבי אתאיזם וקצת לגבי ימין-שמאל, לא לגבי אי הסכמה כללית.
אבל, שוב, זו אמירה שקשה להבין אותה כשקוראים אותה במנותק, בלי להכיר את הרקע שלי ואת המקום שממנו היא יונקת.
dominica​(נשלטת)
dominica​(נשלטת) • 25 באפר׳ 2018
בניגוד לוניל,ששם זה פחות קריטי בעיני, בבדסם שלי לפחות, אני אוהבת שזה מדויק. אולי לא על כל נושא יקום או יפול דבר, אבל זה הרבה יותר מוצלח שישנן השקפות/דעות קרובות.