SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️} |
לפני 6 שנים •
20 במאי 2018
Re: איך לזהות שולטות?
לפני 6 שנים •
20 במאי 2018
SinEma{❤️ʕ•ᴥ•ʔ❤️} • 20 במאי 2018
mclovin כתב/ה: עברתי לברלין ואני הולך פה הרבה לקיט קאט.
האם מישהו יודע אולי איזה פריט לבוש יראה שאני מחפש להיות נישלט? רציתי לקנות הארנס אבל הבנתי שזה די של גייז. ואיזה פריט רומז על בחורות שולטות תבורכו שים טבעת עם סמל הטריסיקל או שאולי חולצה עם הדפס גדול של טריסיקל מי שבקטע של בדסמ יבין ומי שלא לא. |
|
שדה(שולטת) |
לפני 6 שנים •
20 במאי 2018
לפני 6 שנים •
20 במאי 2018
שדה(שולטת) • 20 במאי 2018
הייתי שואלת ב FetLife.
יש שם, בוודאי, קובצה של קהילת הבדס"מ בברלין. |
|
FoxyBoxy |
לפני 6 שנים •
20 במאי 2018
לפני 6 שנים •
20 במאי 2018
FoxyBoxy • 20 במאי 2018
תלך עם שלט שאומר משהו בסגנון
Ich bin ein Sklave ich will eine Frau |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 6 שנים •
21 במאי 2018
לפני 6 שנים •
21 במאי 2018
Sm Art{☆Sm} • 21 במאי 2018
אתה יכול להמשיך לבלות בקיט קט ובברגהיין כמה שאתה רוצה .
שום גרמניה לא תשלוט עליך .גם אם תשים סימנים עליך. מאז מלחמת העולם השניה . מישהו סיפר לגרמניות שכול גרמניה ששלטה ביהודי . נהרס לה החיים ,והפרנסה . ויבוא רוסי ויאנוס אותה כעונש מאז ,הם לא מתעסקות עם יהודים . |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 6 שנים •
21 במאי 2018
לפני 6 שנים •
21 במאי 2018
Sm Art{☆Sm} • 21 במאי 2018
בספרד לעומת זאת ,זה סיפור מעט יותר ישן .
אז אולי שמה חלק יעיזו כי שכחו את מה שהסבתות המליצו להם לא להתעסק עם כל מיני יהודים שמחפשים שולטת עם שורשים אנטישמיים. יש איזה מלכה מומלצת בספרד .Ortiz Rocasolano; נולדה ב-15 בספטמבר 1972 קח רכבת נסה אותה אולי היא תסכים . אם היא תגיד לך משפט . מהסוג . מה חסר לך במדינה שלך שולטות שישלטו בך ? אז ,זה אבוד באירופה . תחזור לישראל בטיסה הראשונה לפני שבנק הפועלים ידאג להחזיר אותך לפה עם 2 סוכני שבכ'. אתה לא יכול להמשיך לבלות בחול",עם הכספים של הבנק . בסוף ,תצטרך לשלם עם ריבית . למלכה יהודיה ששמה בנק הפועלים וכדאי שתפסיק לעשות לנו בושות בחו"ל . אנחנו עם שולט . |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 6 שנים •
21 במאי 2018
לפני 6 שנים •
21 במאי 2018
Netrunner(נשלט) • 21 במאי 2018
אני מעריץ אותך ^
|
|
היד |
לפני 6 שנים •
22 במאי 2018
לפני 6 שנים •
22 במאי 2018
היד • 22 במאי 2018
למה אנשים פה מתפלאים על השאלה. כל שאלה מבורכת (כמעט חחח). אני לא יודע לענות לך אבל לכל המתפלאים, יש לדוגמא שימוש במטפחות בכיס מכנס אחורי. שימוש במטפחת בצבע מסוים מעידה על הפטיש. יש דם הבדל בין צדדים כלומר מטפחת בצד ימין זה נשלט וצד שמאל זה שולט נדמה לי. אל תזלזלו בבקשה. והייתי ממליץ לעשות מה ש "שדה" אמרה לך. הכי טוב.
|
|
liat cumdoll(מתחלף) |
לפני 6 שנים •
23 במאי 2018
לפני 6 שנים •
23 במאי 2018
liat cumdoll(מתחלף) • 23 במאי 2018
עפים עליך.. אבל אלו רק רגשות.
נכנסתי לשם עם קולר שקיבלתי מידידה בתור גימיק ליום הולדת.. קולר שחור ועליו סימן שאלה גדול מניקל. ההצעות זרמו שכן אני מעט ביישנית. בכל מקרה..הבט סביבך.. שתה..בחן.. הכר את המימיקות..ומפה, אתה בדיוק איך זה הולך. בכל מקרה, נשים עם קולר הן כמו שאתה יודע משוייכות והשאר אתה תבין לבד. נסה.. מקסימום שתית דרינק ונהנת ממשקי ניחוש. אחלה ערב מועדון מעניין ביי |
|
רפאל המתנזר{צלב הפלדה} |
לפני 6 שנים •
23 במאי 2018
לפני 6 שנים •
23 במאי 2018
רפאל המתנזר{צלב הפלדה} • 23 במאי 2018
תכין בבית פתק ותדביק על החזה:
Ich bin Jude, du bist eingeladen, mich auf den Arsch zu peitschen או ביתר נימוס: Ich bin Jude, du bist eingeladen, mich auf die Pobacken zu peitschen פשוט, לא? |
|
mclovin |
לפני 6 שנים •
24 במאי 2018
לפני 6 שנים •
24 במאי 2018
mclovin • 24 במאי 2018
אוהב אישה. לא יודע איך אתה כל כך בטוח בעצמך. אם לא שמעת על משהו זה אומר שהוא לא קיים?
ולגבי הוניליות של הברגהיין לא יודע מה לענות. לא יודע כמה יצא לך לדבר שם עם בחורות או אנשים אבל אתה מוזמן לבדוק את העניין בעצמך |
|