דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 5 ביוני 2018
מתהפך כתב/ה: שלא תהיה אי הבנה.
אני בעד למגר את הזנות ובדרך מהירה יותר ממה שמציעות הפמנסטיות. אבל מצד שני אם הפמנסטיות יצליחו לקבוע לנשים במה לעסוק מחר הם גם יקבעו לנו איך להתלבש ומה לאכול. אני מתעורר כל לילה בזיעה קרה, אחרי חלום על פמיניסטית. שמעת פעם על "המדרון החלקלק"? זו טעות לוגית. אין שום סיבה להניח שלפמיניסטיות אכפת מה תאכל. ומיגור הזנות זה לא להגיד לנשים במה לעסוק. |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
Sm Art{☆Sm} • 5 ביוני 2018
וכי לא היו זונות ששדדו לקוחות ?
לא היו זונות שצילמו לקוחות ? וסחטו לקוחות ? אם אני מפרק את התופעה ,אני לא מסתכל עליה כגברים ונשים . אני לא מסתכל עליה מזווית של . זונה ,סרסור,לקוח. אני הולך לראש ,לקודקוד. הקודקוד שזה הראש זה - כסף . כסף כסף ושוב ,כסף. האדם רוצה כסף ,האדם צריך כסף ,האדם מתאווה לכסף. הוא עובד ומרוויח ומתחיל לחסוך ולהחביא בבויידעם כסף. האדם מתחיל להיות גאוותן . הוא כבר לא רוצה להיות שכיר ,הוא רוצה להיות עצמאי . אחר כך ,הוא מוצא יריבים עסקיים ,כי בתחום שלו ,הוא מגלה שהוא לבד . יש שהיו לפניו ,ויש שהגיעו אחריו . הוא מתפחלץ מזעם על אילו שהיו לפניו ונטרפת עליו דעתו על אילו שבאו אחריו . הוא שכח שעשה קקה בחיתול והסריח והאימא שלו החליפה למטונף הקטן את החיתול . את זה הוא שכח . טוב ,יש לו עסק ,ויש לו כסף ,והוא עצמאי עכשיו . מה עושים עם כל זה ? הוא מתחיל לאכול במסעדות ולהזמין T.A.הביתה בשעות מטורפות . עושה מינוי בחדר כושר . עושה מינוי במכון שיזוף מוריד שערות . ואז הוא מתחיל לקבל מחמאות . כשאימא מצלצלת ,ואומרת . מותק שלי ,מה שלומך ? הוא באמצע עיסקה חשובה . שולח לאימא הודעה .אני אחזור אלייך . כשהוא עם הזונה בארוחה עסקית אבא מצלצל ,הוא שולח לו הודעה .אני אשוב אליך . כשהוא בחדר כושר . אשתו מצלצלת ,הוא עונה לה .אני אוכל לחזור אלייך אני באמצע האימון . וככה הוא הגיע לגיל 40 . זה שעשה קקה בחיתול והסריח להורים שלו את הבית . כשהוא היה בסוף שנות ה 30 לחייו ,אביו נפטר . אז הוא היה המום .קצת דמע ,והרבה הצטער . ואז .... הופה ,הופה לה .שטראכעץ פין מין שטרוככצן קראשפעלה . קיבל הודעת טקסט . מאחת מהזיונים שלו מהצד . שכותבת לו . מה קורה מאמי ? עונה לה סבבה ואז היא כותבת לו . נורא הצטערתי על אבא . ואז הוא עונה לה . כן ,נכון .אבל זה דרכו של עולם . ואז היא כותבת לו . בא לך להיפגש הערב ? הוא עונה לה . כן .כן .כן . מתי ? היא עונה לו מצידי ב 20.00. והם נפגשים .ונפגשים שנים רבות ובין לבין העסקים פורחים . והכסף בעסקים זורם . והשרירים נהיים משורגים יותר . והמכונית משודרגת . ונסיעות לחול". הוא לא הולך לבית העלמין לקבר של האבא שלו כי זה עושה לו רע . והוא לא בנוי לכאילו דברים. אחרת כך מגיע הג'וינט עם החשיש ואחכ',החגיגת . אחכ' האלכוהול ואז הקוקאין . ואז ה MDMAהראשון וואו .טירוף .ואז הוא מתחיל לזיין כמו סוס שעות על שעות. ואז האקסטזי ואז הספיישל K ואז מה זה G?? אני נורא סקרן .ואז הוא עושה גם G עכשיו הוא גם עצבני . כשמצלצלים אליו מהמשפחה פעם בשנה . זה עושה לה רע . קשה לו .זה מזכיר לו .את מה שאבא עבר לפני שמת . וכך עוברים השנים . הבנות מסמסות הדילרים מעדכנים העסקים מעלימים מס והכסף שנכנס בכיס אחד יוצא מהכיס השני . ואז אחרי הרבה שנים . פויין מכירים את הפויין של נטע ברזילי כפרה עליכם אירופע האנטישמים שרוויה בדם של יהודיות ויהודים שחוטים שרופים שנאנסו נרצחו נשחטו סתם ? שכחתם ? הנה התזכורת . כפרה עלכם . פויין . האלו ? שלום מהעבר השני של הקו . פנחס זה אתה ? כן ,אני פנחס . אוקיי פנחס תגיע לחקירה ,א.ת. חולון רחוב כך וכך . מתי לבוא ? עכשיו ,ותביא אתך ת.ז. כשהוא מגיע . מציעים לו וופלות לימון וקפה שחור . את ההמשך ,כול אחד יבין ממה שראוי לו להבין אז תזכרו . אבא אימא כסף זונות פויין כפרה עלכם אפשר גם לנפנף בזרועות לצדדים ככרעי תרנגולת לשם ההמחשה לכול הסיטוציה על הקקער הקטן שרצה לזיין בתחת כמו סוס על כספים שגנב . אז כמו בחד גדיה . הזונה היא חלק בכול החוליה הזאת . הזונה תמיד היתה ותמיד תהיה . כשיש גנב שבעט בהוריו בסביבה . היא תביא אותו מנקודת המוצא לנקודת הסיום כשהוא יחווה את מעגל הזנות וישלם עלין לזונה ולסרסור שלה . ולדילרים ואז ישב להסביר הכול וופל. לימון וקפה שחור זה בחינם . בכול העלילה |
|
דרקן ראהל(נשלט){מית} |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
דרקן ראהל(נשלט){מית} • 5 ביוני 2018
אפשר זכויות על התסריט הזה?
הוט 3 ישלמו לי בוכטות |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
תשמע .
קח את כל מה שאני כותב . קח את הכל .פשוט הכל אחכ",נשב אני ואתה כמה זמן שתרצה . נערוך ,נשלים ,נתקן ,נארגן ,שיהיה ברור ומאורגן ואז הכל משם זה שלך . אני 2 דברים חשובים לי . 1.להיוותר אנונימוס 2. ולא רוצה שקל . ועוד דבר . רק שתדע , כמה שאספר ואכתוב זה כמו טיפה באוקיינוס. העלילה חוצה גבולות ויבשות . |
|
עבד משועבד{עבד} |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
עבד משועבד{עבד} • 5 ביוני 2018
דרקן ראהל כתב/ה: מתהפך כתב/ה: שלא תהיה אי הבנה.
אני בעד למגר את הזנות ובדרך מהירה יותר ממה שמציעות הפמנסטיות. אבל מצד שני אם הפמנסטיות יצליחו לקבוע לנשים במה לעסוק מחר הם גם יקבעו לנו איך להתלבש ומה לאכול. אני מתעורר כל לילה בזיעה קרה, אחרי חלום על פמיניסטית. שמעת פעם על "המדרון החלקלק"? זו טעות לוגית. אין שום סיבה להניח שלפמיניסטיות אכפת מה תאכל. ומיגור הזנות זה לא להגיד לנשים במה לעסוק. הסיבה שהן רוצות למגר את הזונות ,לא נובעת מטעמי מוסר או רחמנות. הסיבה היא, שהן חושבות שהזונות מחפיצות את עצמן ובכך מבזות את כל הנשים. הן לא פועלות רק נגד נשים בזנות שכביכול מנוצלות ,אלא נגד כל אשה שעוסקת בזנות גם אם היא עושה את זה מבחירה חופשית ,מודעות ומחשבה צלולה. לכן מאותה סיבה הן גם יכולות להחליט שלבוש מסוים או התנהגות מסוימת מחפיצה את הנשים ולפעול למיגור התופעה. סוג של דתיות מכיוון אחר. |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
בא קבל פרספקטיבה נוספת על מה שכתבת .
אנשים רוצים לתקן אנשים בכדי שהם יהיו כמותם . בא נחשוב על המשפט הזה שוב ,ושוב ,ושוב. מה קיבלנו ?? אני חושב שאני כך וכך ,ואני רוצה שתהיה כמותי . עכשיו ,תראה מה יש לי להגיד ,לכל אותם אנשים . בבקשה ,אתם מוזמנים לנסות . זה לעולם לא יעבוד ,לעולם זה לא יצלח ,וזה לעולם לא פועל כך . הן טועות . הן חוליה בתוך שרשרת ,להעלות נושא על נס . ולהביע דעה משלהן . שוב פעם . מי שהגיעה לזנות ,יש שורש וסיבה לזה שהיא שם מי שהגיע לסרסרות ,יש שורש וסיבה לזה שהוא שם מי שהגיע לצרוך זנות ,יש סיבה ושורש לזה שהוא שם . מי שהגיעה לפמניזם ,יש סיבה ושורש לכך . מי שהגיע לסקר בתקשורת על התופעה ,יש סיבה למה נבחר לסקר ולאבחן התופעה . ואז אני מגיע . ומביא לכם סיפורים . הכל הכל הכל מתחיל מזה שבן קם על אב . וזה שבת קמה על אימה . וזה שכלה קמה על חמותה. תאר לך שאתה תת אלוף ובא רבט " וצוחק לך,ולא מקשיב לאהבה ולעצה הטובה שלך? תכפיל את עוצם הפגיעות בכפול מיליון כשהמדובר באב או אם אח גדול. חוק ברזל . חוק יסוד . חוק בסיס . חוק ראשון וחובה לכל איש ואישה על כדור הארץ . זה לכבד הורים בכל מה שיכול ואפשר . גם אם ההורים הם מפלצות ותתי אדם . לכבד אותם ,לאהוב אותם,להגיד את זה במילים ,ולהראות ולהוכיח במעשים . מי שיחזיק את עניין כיבוד ההורים בכול הכוח . מעבר לזה שהוא יאריך ימים ושנים . הוא לעולם ,לעולם ,לעולם ולעולמי עולמים . לא יהיה חלק מעולם הזנות . לא ממקום שהוא משרת כזונה לא ממקום שהוא מתפעל או מפרסם זונה ובוודאי לא ממקום של לקוח שצורך זונה . ולעולם לא יהיה לו בעיות של מין וחשק ואהבה מול הבת זוג שלו . אחרי מה שכתבתי כאן . תכתבו 18 עמודים ו36 עמודים . ואני סגרתי לכם את העניין בבסיס הראשון . אם תאלצו אותי לפרוט על הגרורות של מה ההשלכות לאותו אחד שבחר לחנף ולירדוף ולשלם לזונות . במקום להעריץ האדמה שעליה הוריו דורכים . אני אשפוך כאן כזה כמות של מלל וסיפורים וידיעות והוכחות לטיעונים שלי . שכל מי שיקרא .יהיה אלוף העולם בהבנת התחום ובר מזל גדול להבין מה החכמה המסתתרת באיך העלילה מנהלת צדק בעולם. גם במקומות הכי אחוריים של החברה שלנו שאתם תבינו ותשכנעו שהפתח של הגיהנום התחתון והעליון. הוא ממש סנטימטר מאותו אחד שלא הפנים עמוק עמוק . מה זה סוגיה של כיבוד אב ואם . אני פשוט אכנס איתכם לתוך העלילה לעומק ולרוחב . ואני אפרוט לכם מה זה גהינום של לצרוך זנות . או לספק שרותי זנות . זה אף פמיניסטית .ואף עיתונאי .ואף שוטר ושופט ורב ומקובל .ואיש חינוך . יוכל לדעת להבין מקרוב כמוני ,ולספר לכם .מה זה העולם הזה |
|
Netrunner(נשלט) |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
Netrunner(נשלט) • 5 ביוני 2018
Sm Art כתב/ה: תשמע .
קח את כל מה שאני כותב . קח את הכל .פשוט הכל אחכ",נשב אני ואתה כמה זמן שתרצה . נערוך ,נשלים ,נתקן ,נארגן ,שיהיה ברור ומאורגן ואז הכל משם זה שלך . אני 2 דברים חשובים לי . 1.להיוותר אנונימוס 2. ולא רוצה שקל . ועוד דבר . רק שתדע , כמה שאספר ואכתוב זה כמו טיפה באוקיינוס. העלילה חוצה גבולות ויבשות . אין העץ הנדיב זה נכתב עליך |
|
מישלי |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
אני קוראת שוב ושוב ומחפשת מה פיספסתי...
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
מישלי • 5 ביוני 2018
עציץ כתב/ה: אתם יודעים מה הבעיה שלי עם זה??
שזה בעקיפין נותן לגיטימציה לתופעה מכוערת והרסנית של לא מעט נשים בארץ. בעיקר אלו שלא שפר עליהן מזלן. לשחק בסרסור וזונה זה בעצם להגיד - הינה תופעה שיש לה מקום במציאות שלנו ואנחנו נשמר אותה כי 'צחוקים' ו'משחק'. למה זה דומה בעיניי? למשחקי גיל. שם אתה יכול לשחק אבא שמזיין את בת העשרה הקטינה שלו שעושה לו טיזינג וקוראת לו דאדי. או גרוע מזה, שהוא מוריד לה את הטיטול וחודר אליה אנאלית. כאילו הוא מזיין פעוטה. (אבל הכל משחק, לא? איכס!) זה לא מגניב, זה לא מצחיק, זה משחק דוחה שמאפשר לגיטימציה לתופעה נוראית וחשוכה שאנחנו כחברה צריכים להציב "ראוי" וזה צריך להיות מחוץ לגבולות הגזרה. זו הסיבה שאני לעולם (לעולםםםם) לא אקרא ולא קראתי לפרטנרית שלי זונה. (אולי 'בת-זונה', כשהכאפה הייתה חזקה מידיי). אה. וגם זונה וגם קטינה וגם גילוי אריות - שלושתם לא חוקיים במדינת ישראל. אני את המשחקים האלו לא משחק. סתם שתדעו מה מעציב אותי בכל הסיטואציה הזו. והשאלה שעולה לי, היא מה לעזאזל אתה עושה פה? לפי משנתך, גם משחק מונופול הוא לא לעניין, כי יש אנשים שהקפיטליזם פוגע בהם. וגם תופסת זה רע, כי זה נותן לגיטימציה להאדיר את מי שמהיר (או בכלל מסוגל לרוץ) (אני למשל, לא). או מחבואים, כי זה מזלזל בעיוורים. ונתקרב חזרה לכאן, לתת ספנק זה נותן לגיטימציה לאלימות. לתת מנדט לשולט נותן לגיטימציה להחלשה. ועוד ועוד ועוד הדבר היחידי שנוגע במוסר אצל פותח הפוסט, ועליו בעיני יש לתת את הדעת, זה האם "הגבר הזר" הוא מישהו ששותף לאקט, או שהוא לקוח תמים שחושב שקבע עם מישהי. ולי, אין שום בעיה עם זנות כזנות. כמו שאין לי בעיה עם ביגמיה. ולא עם גילוי עריות שנעשה בהסכמה מוחלטת ובגיל המותר. כמו שאין לי בעיה עם הרבה תופעות "סוטות" מהנורמה, כל עוד שכל אלו בהסכמה הדדית ובגיל בוגר על פי חוק. |
|
הוא(שולט) |
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
5 ביוני 2018
הוא(שולט) • 5 ביוני 2018
בכלל יותר ויותר ישנה התגברות של תופעת הציקצוק ההמוני
על פטישים בדסמים כאילו שזה אתר של נשות ויצו שמקדמות עבודות אוריגמי וגידול חסה בשטחים חסידי וחסידות אומות עולם לא שיקרו מעולם לא פגעו בזולת מעולם ותמיד עומדים על רגל אחת https://youtu.be/wMHDD4xgmko |
|
נער אבוד |
לפני 6 שנים •
6 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
6 ביוני 2018
נער אבוד • 6 ביוני 2018
וואי שתהיו בריאים..קדחתם למוות.
שורה תחתונה לגופו של עניין: רוצה להיות זונה ליום אחד? לך ביום חמישי בערב לסאונה בתל אביב, קרליבך פינת רחוב הארבעה. תגיד למי שייצור איתך קשר עין שאתה עושה סקס מלא ב50 שקל, תאמין לי יתקתקו אותך כל הלילה. בהצלחה. |
|