masochist(נשלט){פנוי לסשן } |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
סשן ללא השפלה - זה בדס"מ?
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
masochist(נשלט){פנוי לסשן } • 23 ביוני 2018
תמיד חשבתי שחלק מבדס"מ זה מזוכיזם.
לאחרונה התנסתי במספר סשנים בהם נדרשתי לסגוד ולהיות מושפל. לא סירבתי, "בלי השפלה זה לא בדס"מ", הוסבר לי. האם באמת חייבים השפלה בסשן? |
|
Menta(שולטת) |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
Menta(שולטת) • 23 ביוני 2018
לא חייבים השפלה. כל אחד מתחבר להיבט אחר בבדסמ. חלק לשליטה נטו, חלק להשפלה, חלק לכאב, או לכל שילוב ביניהם.
שווה להתנסות ולראות מה הכי עושה לך את זה, מה סביר מבחינתך ומה ממש לא. בהצלחה. |
|
Fuck my asshole(אחר) |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
Re: סשן ללא השפלה - זה בדס"מ?
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
Fuck my asshole(אחר) • 23 ביוני 2018
masochist כתב/ה: תמיד חשבתי שחלק מבדס"מ זה מזוכיזם.
לאחרונה התנסתי במספר סשנים בהם נדרשתי לסגוד ולהיות מושפל. לא סירבתי, "בלי השפלה זה לא בדס"מ", הוסבר לי. האם באמת חייבים השפלה בסשן? ל : bdsm יש מליון ואחת הגדרות וזה תלוי גן בדינמיקה שיש בסשן באיך ומה בשולטת רוצה שיהיה יש מי שממש לא אוהבים השפלות ויש כאלה שמתים על השפלות ולא ממש לא חייבים השפלות כמו שלא חייבים : סגידה מגע הצלפות מחטים עינוי זין וביצים או סקס כחלק מסשן ושליטה |
|
Fuck my asshole(אחר) |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
Re: סשן ללא השפלה - זה בדס"מ?
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
masochist כתב/ה: תמיד חשבתי שחלק מבדס"מ זה מזוכיזם.
לאחרונה התנסתי במספר סשנים בהם נדרשתי לסגוד ולהיות מושפל. לא סירבתי, "בלי השפלה זה לא בדס"מ", הוסבר לי. האם באמת חייבים השפלה בסשן? גם שליטה וירטואלית ללא כול מגע זה bdsm גם מנטאלי גם מליון ואחד דברים אפשריים אישית אני לא אוהב השפלות והשפטות אני לא ממש מיתחבר לזה |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
ArchAngel(שולטת) • 23 ביוני 2018
נשמע שחווית את המניפולציה הכי עתיקה בספר, הלא היא להגיד שמי שלא מסכים לאקט או לאלמנט מסוים בסשן הוא לא נשלט אמיתי או לא עושה בדס"מ כמו שצריך.
מניפולציה נפוצה בקרב שולטים/ות חסרי ביטחון שכפיצוי על העידרו חיים בסרט גרנדיוזי שהם הסמכות העליונה לענייני בדס"מ. השפלה היא לא חלק הכרחי מבדס"מ. שום אלמנט הוא לא חלק הכרחי מבדס"מ ושילובו בסשן תלוי אך ורק בהעדפות אישיות. |
|
שמנה מהשפלה |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
שמנה מהשפלה • 23 ביוני 2018
כל אחד למה שהוא מתחבר...
זה מניפולציה להגיד ''אם זה לא ככה אז זה לא בדסמ'' שטויות... אניבתור נשלטת לא מתחברת להשפלות ואם שולט יגיד לי זונה או כלבה בוא נגיד הוא בטוח לא יהיה בתול בתחת... אסור להיכנע למניפולציות... עם אתה נשלט פיזי אתה לא חייב להיות נשלט מנטלי |
|
שמנה מהשפלה |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
שמנה מהשפלה • 23 ביוני 2018
כל אחד למה שהוא מתחבר...
זה מניפולציה להגיד ''אם זה לא ככה אז זה לא בדסמ'' שטויות... אניבתור נשלטת לא מתחברת להשפלות ואם שולט יגיד לי זונה או כלבה בוא נגיד הוא בטוח לא יהיה בתול בתחת... אסור להיכנע למניפולציות... עם אתה נשלט פיזי אתה לא חייב להיות נשלט מנטלי |
|
מביט Nהצד(לא בעסק) |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
מביט Nהצד(לא בעסק) • 23 ביוני 2018
אני לא ממש מסכים איתכם.
אם מבחינת השולטת, "בלי השפלה זה לא בדס"מ", אז מה אתם מצפים ממנה? לוותר על השפלה? אם זה לא מתאים לו, הוא תמיד יכול ללכת. אבל בסופו של דבר, חלק מלהיות סאב, זה לעשות דברים עבור השולטת שלך, שהם לא לגמרי "כוס התה שלך" (כל זמן שזה לא מעבר לגבולות... ולפעמים, עם השולטת הנכונה, גם את זה...) |
|
Fuck my asshole(אחר) |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
קאטרינה כתב/ה: כל אחד למה שהוא מתחבר...
זה מניפולציה להגיד ''אם זה לא ככה אז זה לא בדסמ'' שטויות... אניבתור נשלטת לא מתחברת להשפלות ואם שולט יגיד לי זונה או כלבה בוא נגיד הוא בטוח לא יהיה בתול בתחת... אסור להיכנע למניפולציות... עם אתה נשלט פיזי אתה לא חייב להיות נשלט מנטלי למה הוא לא " יהיה בתול בתחת " ? |
|
ArchAngel(שולטת) |
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
לפני 6 שנים •
23 ביוני 2018
ArchAngel(שולטת) • 23 ביוני 2018
נשרף בלהבה כתב/ה: אני לא ממש מסכים איתכם. אם מבחינת השולטת, "בלי השפלה זה לא בדס"מ", אז מה אתם מצפים ממנה? לוותר על השפלה? מצפים ממנה לא להכריז על ההעדפות האישיות שלה כאמת מידה אבסולוטית לקבוע דרכה האם משהו נחשב בדס"מ או לא. מצפים ממנה להגיד את האמת, שזה פשוט לא מתאים לה, במקום להגיד שזו איזו חובה לכל מי שרוצה לקרוא לעצמו בדס"מי. מצפים ממנה לא לבטל את החוויה שלו בעולם השליטה ולגרום לו לפקפק האם הוא ראוי להמשיך לקחת בו חלק רק בגלל שהשפלה לא מדברת אליו, כאילו שזה באמת תנאי הכרחי. מצפים ממנה לא לגרום לו לבצע דברים שהוא לא שלם איתם רק מפחד של לא להיות "נשלט אמיתי" או "בדס"מי אמיתי". |
|